Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Λεβέντες γειά σας.

Εχω εγκατεστημένο ένα Vertex 3 240GB και τον χρησιμοποιώ για system disk. Πως θα κάνω αναβάθμιση λογισμικού σε περίπτωση που χρειασθεί; Εχω διαβάσει κάποια πράγματα στον ιστότοπο της OCZ, αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα από το να έβγαλα άκρη.

Ρε παιδιά,ο σκληρός έχασε 10 gb.Να εξηγήσω για να καταλάβεται τι εννοώ.Ανοίγω το pc κανονικά και βλέπω το gadget για τους σκληρούς 11gb free ο c: .Ανοίγω wow,και μετά απο δύο ώρες κάνω alt tab και πέφτει το μάτι μου εκεί και βλέπω 500mb free.Δεν νομίζω να είναι θέμα λογισμικού γιατί στην ουσία δεν έκανα τίποτα,ούτε updates έκανε το pc

@tsan

Σου είναι εύκολο να τρέξεις ένα crystal disk mark με τον ένα μόνο?Είμαι έτοιμος να παραγγείλω έναν αλλά έχω κάποιους ενδυασμούς και θα με βοηθούσες man!

@Gregorypeg1000

Μήπως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχες και κανα fraps ανοιχτό και κατά λάθος έγραφε και από πίσω???!!!

Για τσέκαρέ το.Πήγαινε στο φάκελο του fraps και δες!

@Gregorypeg1000

Μήπως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχες και κανα fraps ανοιχτό και κατά λάθος έγραφε και από πίσω???!!!

Για τσέκαρέ το.Πήγαινε στο φάκελο του fraps και δες!

τίποτα δυστηχώς

πόσο σου πιάνει ο φάκελος windows?

21gb,αλλά έχει και σχέση και τι έχεις ενεργοποιημένο και τι απενεργοποιημένο όπως αυτά που σου παρέθεσε και ο hayabusa.

21gb,αλλά έχει και σχέση και τι έχεις ενεργοποιημένο και τι απενεργοποιημένο όπως αυτά που σου παρέθεσε και ο hayabusa.

Το βρήκα τελικά.Καταραμένα temp του WoW.Τι δουλειά είχαν μέσα στο φάκελο των windows....και στον φάκελο SysWoW.(τυχαίο?? :p )Τα έχω απενεργοποιήσει όλα αυτά.τώρα επανήλθε και είανι 18gb o φάκελος windows.Ευχαριστώ παιδιά

ειναι χαλια μετανιοσα που εδωσα τους vertex2:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

http://www.thelab.gr/eidiseis/ocz-agility-3-neoi-ssds-apo-tin-94789.html

Τσέκαρε λίγο την παρακάτω ρύθμιση.

Μέσα στο BIOS, κάτω από το μενού Integrated Peripherals

H επιλογή eXtreme Hard Drive είναι ενεργοποιημένη;

Και από κάτω η επιλογή PCH Sata Control Mode είναι RAID (XHD).

post-51-1416075245,4879_thumb.jpg

Δεν είναι θέμα fw η διαφορά των μοντέλων...έχουν και άλλες NAND (synchronous vs. asynchronous)...

...για περισσότερα σχετικά με τις διαφορές τους,δές μία και το review που έχει ποστάρει o tsan...

Είναι μεγάλη κοροϊδία (μην πω απατη )Απο μια εταιρία όπως είναι η ocz να παρουσιάζει 2 προϊόντα με παραπλήσια νούμερα και τυρακι την διάφορα τιμής και στην πράξη να έχει την μισή απόδοση

Είμαι περίεργος να δώ τα official specs σε ποιό benchmark δηλώνουν ότι αναφέρονται....

...αν και νομίζω ότι έχουν κάνει την κλασική ιστορία με τα compressed/uncompressed...

EDIT :

Αν μη τι άλλο, όποιος έχει υποψιαστεί τα μαρκετίστικα κόλπα, ίσως να πρέπει να διαβάζει και τα ψιλά γράμματα...

Τα παρακάτω είναι από το Data Sheet των Agility 3:

Agility3ProductSpecs.png

Agility3ProductSpecsLegend.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.