Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Φοβερες επιδοσεις! Δεν ειναι απλα ενα βελτιωμενο μοντελο..

Αντε, γιατι βαρεθηκα με τους postville.. :dance3:

Προσοχη , το preview αφορα το pro μοντελο το οποιο κοστιζει $525.00 ο 100Gb (πανακριβος) , το enginering samble τεστ εγινε με NAND 32nm και 27% OP ενω στην αγορα θα εχουμε 25nm και σαφως μικροτερο OP. Αρα οι επιδοσεις του απλου μοντελου θα ειναι σιγουρα κατωτερες. Αρα μενει να δουμε τις τιμες κ τις επιδοσεις του απλου vertex. Παντως η εκτιμηση ειναι οτι θα ειναι λιγο ποιο πανω απο του vertex 2.

Kαθε 3 βδομαδες τα νουμερα πεφτουν παρα πολυ.

Και οι Intel ssd ετσι ειναι;

οχι, σε ενα review που ειχα δει ηταν πολυ μικροτερο το degradation και ειδικα με το trim επανερχοταν σχεδον στις αρχικες τιμες

ο αντικαταστάτης του vertex2 120gb για derktop χρήση σε sata2 ξέρουμε πότε θα έρθει ελλάδα? δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει με τις εκδόσεις και τα τόσα ποστς

O vertex 3 θα ειναι ο οποιος θα μπαινει κ σε sata 2 (η ταχυτητα του θα φανει σε sata 3 ομως) και αναμενεται καπου τον Μαρτιο.

Παλι θα εχουμε ομως ιστοριες με special firmwares και λοιπα. Πολυ μου την δινει το συγκεκριμενο... Με τον SF-1222 ειχαμε καταντησει να εχουμε ssds 3 ταχυτητων : τους ξεκλειδωτους της OCZ, τους ξεκλειδωτους με τα πρωτα beta firmwares που χαναν σε αξιοπιστια και τους κλειδωμενους. Νταξ οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες σε απλη χρηση, αλλα γιατι? Μαμω τις συμφωνιες τους μαμω...

Kατ`αρχάς καλησπέρα σε όλους!

Σήμερα αγόρασα έναν VERTEX 2 60GB για το σύστημά μου και πριν λίγο φόρτωσα τα win 7 64bit !

Το σύστημα αποτελείται από

AMD PHENOM II X6 1055T

ASUS M4A87TD-EVO/USB3 (SB850)

8GB DDR3 1600MHZ

ATI 6950 2GB

W.D. 640 SATA 3

2X SAMSUNG F3 1TB

DVD-RW SATA

BLUERAY WRITER SATA

Τους σκληρούς τους τρέχω σε AHCI MODE !

Τα αποτελέσματα μου έβγαλα με το crystaldiskmark είναι τα παρακάτω! Θα ήθελα να μπου πείτε την γνωμη σας κατά πόσο είναι καλά και αν χρειάζεται κάποια αλλαγή!

Αυτό που είδα είναι χαμηλά writes σε σχέση με άλλους χρήστες !!!!

25385988.png

Imageshack - 52756586.png

χαμηλά μου φαίνονται τα νούμερα. το rst driver τον έχεις περάσει; (καθαρή εγκατάσταση έκανες ε; )

Ο δικός μου vertex2 κάπου την δευτερη-τρίτη βδομαδα λειτουργίας (σε ahci mode και με τον rst) μου έδωσε αυτά (με win 7 ultimate και μπόλικα προγράμματα)

43357d1297272845-ocz-vertex-ssds-cm-ahci-rst.png

χαμηλά μου φαίνονται τα νούμερα. το rst driver τον έχεις περάσει; (καθαρή εγκατάσταση έκανες ε; )

Ο δικός μου vertex2 κάπου την δευτερη-τρίτη βδομαδα λειτουργίας (σε ahci mode και με τον rst) μου έδωσε αυτά (με win 7 ultimate και μπόλικα προγράμματα)

43357d1297272845-ocz-vertex-ssds-cm-ahci-rst.png

Tον RST DRIVER από που τον κατεβάζω ????

Πάντως διάβασα στην OCZ το παρακάτω!!!

New v1.29 Firmware

Please backup all data on the SSD as a precaution. This OCZ Toolbox does not work with Intel RST 10 series drivers

Αυτό είναι και το firmware που έχει ο δικός μου !!!!

κάνε και ΑΤΤΟ benchmark. εγώ προσωπικά δεν έχω βάλει rst driver kai με το ΑΤΤΟ μου δείχνει κοντά στα νούμερα του κατασκευαστή. 275 , 265 read write.

δεν γνωρίζω αν χρειάζεται.όποιος ξέρει κάτι παραπάνω να το πει

Aυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι δουλειά έχει ένας INTEL DRIVER σε AMD/ATI CHIP !!!!!

Από εκεί και πέρα με 0FILL βγάζω πολύ καλύτερα αποτελέσματα !

Παρακάτω παράθεση CRYSTALDISKMARK 0FILL και ATTO !

44264433.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.