Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον...Αλλαζοντας το σατοκαλωδιο που ειπε ο Κοπριτης του ειπα πως εαν δεν παιξει θα κανει παρεα με τα ξυλα στο τζακι..!Αλλα δεν..!Παλι τα ιδια νουμερα!

Το partition δεν μπορεσα να το βγαλω..προσπαθωντας να το βγαλω κολλησε η εγκατασταση!

Τους drivers δεν μπορεσα να τους βαλω γιατι παλι κολλησε η εγκατασταση!

Καλως κακως δεν μπορω σημερα να τον αλλαξω!3 μερες τωρα δεν μπορω να τον κανω καλα..και σημερα Απο τις 8 το πρωι τον παλευω και μεχρι τωρα τιποτα!

Πολυ μαυρα τα πραγματα..! τι φταιει ? ενας θεος ξερει..! εγω παραδιδω τα οπλα και θα τον στειλω πισω!

@fallkniven για δωσε info με το συστημα και τι εχεις κανει!

@ultraex2005 Μην τον πειραξεις εσυ!εχεις μια χαρα νουμερα!! μην τρωγεσαι και καταληξεις σαν εμενα!!!εισαι μια χαρα!

@MOS Οταν αλλαξες το offset ειδες διαφορα ? η @@ ? :p Εμενα το cmd δεν νιωθει να αλλαξει τιποτα!

EDIT: Αρχιζω και πιστευω πως αυτοι οι drivers της intel ειναι πολυ ΜΟΥΦΑ γιατι με της M$ τους drivers εβγαλα ΑΥΤΟ χωρις tweeks χωρις τιποτα!

woot.jpg?t=1292242941

Αρα...επειδη οι drivers 10 κατι δεν υπαρχουν στο site της intel και ειναι un-official(λογικα) δεν ειναι stable or w/e ? Δοκιμη drivers τωρα!

EDIT 2 : Χωρις drivers της intel εχω καλυτερη αισθηση!!!!θα τους βγαλω λοιπον..!

propitsirikos

ξεκινησα εκανα αυτο μου φανηκε πιο ευκολο παω για εγκατασταση για να δουμε

Guide Guide for Win Xp installation with Diskpar (alignment), nLite, Ramdrive, Page file Tweaks, Browser Tweaks, My Doc folder move and Print Spooler on Vertex

κοιτα εμενα οταν πρωτοεβαλα ες ες ντι πανω στο συστημα μου μου εδειχνε 31κ οφσετ και ηταν χαλια μαυρα οι επιδοσεις, οταν φυσικα το αλλαξα στα 1024κ ολα μια χαρα...τωρα το εχω 2048 !!!

propitsirikos

ξεκινησα εκανα αυτο μου φανηκε πιο ευκολο παω για εγκατασταση για να δουμε

Guide Guide for Win Xp installation with Diskpar (alignment), nLite, Ramdrive, Page file Tweaks, Browser Tweaks, My Doc folder move and Print Spooler on Vertex

Τρωγεσαι εσυ.. :p

κοιτα εμενα οταν πρωτοεβαλα ες ες ντι πανω στο συστημα μου μου εδειχνε 31κ οφσετ και ηταν χαλια μαυρα οι επιδοσεις, οταν φυσικα το αλλαξα στα 1024κ ολα μια χαρα...τωρα το εχω 2048 !!!

Κοιτα..δεν περιμενα να μου βγαλει την πιστη για να δουλεψει..!αν ηταν ετσι δεν θα τον επερνα καν! Αλλα εφοσον μπηκα τωρα στο τριπακι θα τον λιωσω!

Πιθανον να σκαλωνει ο controller μου!Διοτι πριν ειχα raid και το εσπασα! ΑΛΛΑ οταν περναω Intel drivers διαβαζει τα 110 gb που ειχα τo OS και δεν μπορω να τα αξιοποιησω! Σαν να εχω δηλαδη εναν εξτρα δισκο κρυμενο!

Θα προσπαθησω λοιπον το βραδυ(γιατι τωρα εχω θολωσει) να βγαλω ακρη με αυτο και θα δω εαν εχω καμια αλλαγη!:T:

Οσο για το offset εγω προσωπικα δεν καταλαβα χρηστο απο το Link σου..ουτε το καταφερα να το κανω!:p

(εαν δεν βαριεσαι στειλε ενα πμ how to και ετσι! ):mobile1:

Αδερφες και παλουκαρια ... γιναμε μαλλια κουβαρια....

@propitsirikos.

Για αρχη το partition των 100ΜΒ ειναι ΛΟΓΙΚΟ να υπαρχει μιας και ειναι partition που δημιουργουν τα Windows 7 απο μονα τους οταν κανεις εγκατασταση τα Windows.

Σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δισκο/SSD/whateva και να κανεις εγκατασταση Windows Vista/7, θα σου δημιουργησει ενα κρυφο partition.

Ειτε κατα την εγκατασταση φτιαξεις partition χειροκινητα, ειτε οχι.

Τωρα για το drive.

Δοκιμασε μια καθαρη εγκατασταση των Windows 7, μονο με τον SSD επανω και τιποτα αλλο, στην πρωτη SATA θυρα. Οταν λεω τιποτα αλλο, εννοω απο drives. Εννοειται οτι το CD/DVD σου θα ειναι συνδεμενο, ειτε ειναι SATA, ειτε ειναι EIDE.

To offset οταν γινεται καθαρη εγκατασταση των Windows 7 επανω στο μηχανημα γινεται απο default 1024. Τουλαχιστον σε οσους SSD εχω κανει, ειτε single drives, ειτε Raid0, ετσι γινοταν.

Οποτε μην παιδευεσαι με τιποτα αλλο.

Κανε μια καθαρη εγκατασταση Windows μονο με τον SSD για αρχη και μετα δες επιδοσεις.

Επισης, το CrystalDiskMark screenshot του φιλου ultraex2005 μην το παιρνετε στα υπ'οψιν. Μετραει με διαφορετικο τροπο (all 0xFF, 1fill).

Αδερφες και παλουκαρια ... γιναμε μαλλια κουβαρια....

@propitsirikos.

Για αρχη το partition των 100ΜΒ ειναι ΛΟΓΙΚΟ να υπαρχει μιας και ειναι partition που δημιουργουν τα Windows 7 απο μονα τους οταν κανεις εγκατασταση τα Windows.

Σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δισκο/SSD/whateva και να κανεις εγκατασταση Windows Vista/7, θα σου δημιουργησει ενα κρυφο partition.

Ειτε κατα την εγκατασταση φτιαξεις partition χειροκινητα, ειτε οχι.

Τωρα για το drive.

Δοκιμασε μια καθαρη εγκατασταση των Windows 7, μονο με τον SSD επανω και τιποτα αλλο, στην πρωτη SATA θυρα. Οταν λεω τιποτα αλλο, εννοω απο drives. Εννοειται οτι το CD/DVD σου θα ειναι συνδεμενο, ειτε ειναι SATA, ειτε ειναι EIDE.

To offset οταν γινεται καθαρη εγκατασταση των Windows 7 επανω στο μηχανημα γινεται απο default 1024. Τουλαχιστον σε οσους SSD εχω κανει, ειτε single drives, ειτε Raid0, ετσι γινοταν.

Οποτε μην παιδευεσαι με τιποτα αλλο.

Κανε μια καθαρη εγκατασταση Windows μονο με τον SSD για αρχη και μετα δες επιδοσεις.

Επισης, το CrystalDiskMark screenshot του φιλου ultraex2005 μην το παιρνετε στα υπ'οψιν. Μετραει με διαφορετικο τροπο (all 0xFF, 1fill).

Το βραδυ Jax θα σου εχω νεα! Πρεπει βεβαια να εχει κολησει ο controller και πιθανον να πρεπει να κανω CMOS και βγαλσιμο μπαταριας! Γιατι διαβαζει με το IRST τα volumes που ειχα στο raid!!! και δεν μπορω να τα στρωσω!!Πολλα μπορει να φταινε και σιγουρα θα με παιδεψει πολυ αυτος ο δισκος! Ιδωμεν..

Μπορει αυτο να ειναι το προβλημα σου.

Αν σου εμφανιζει ακομα τα raid volumes, μπες μεσα στον Intel Matrix Storage Controller και κανε τα διαγραφη.

Επισης πριν κανεις τη νεα εγκατασταση στον SSD, κανε του ενα HDD Erase.

ΜΟΣ

οριστε τα νουμερα διορθωμενα με 128κ και 4096

τουλαχιστον ετσι φαινεται απο το ass bench

σαν να πηρε λιγο παραπανω αερα και τα νουμερα ειναι σαφως καλυτερα

ευτυχως πηγε καλα η εγκατασταση:dance3:

newpicture0021024x7682.th.png

Uploaded with ImageShack.us

newpicture0011024x7682.th.png

υγ τον vertex τον ειχα πανω δηλωμενο raid γιατι ειχα 2x 640 raid0 οταν εκανα την εγκατασταση στον ic10

Vertex 2 90 πανω σε ICHR10

Παιρνει βελτιωση;

ssdf.png

4k και 4κQD 32 εισαι κατω κοιτα τα δικα μου πιο πανω με το καινουργιο aligment

εκτος απο τα tweaks του lazy dog εκανα και αυτο

ΜΟΣ

οριστε τα νουμερα διορθωμενα με 128κ και 4096

τουλαχιστον ετσι φαινεται απο το ass bench

σαν να πηρε λιγο παραπανω αερα και τα νουμερα ειναι σαφως καλυτερα

ευτυχως πηγε καλα η εγκατασταση:dance3:

newpicture0021024x7682.th.png

newpicture0011024x7682.th.png

υγ τον vertex τον ειχα πανω δηλωμενο raid γιατι ειχα 2x 640 raid0 οταν εκανα την εγκατασταση στον ic10

Τι ακριβώς έκανες ???:)

Τι ακριβώς έκανες ???:)

ΜΟΣ εκανα αυτο που περιγραφει εδω ακριβως δες το λιγο με τo diskpar

και μετα εκανα εγκατασταση win 7 στον vertex δηλωμενο στον controler raid oxι anci γιατι εχω 2χ 640 raid 0 μονο για παιχνιδια

Ρε παιδες, σταματηστε να τρεχετε το CrystalDiskMark 3.0 με all 0x00, 1fill. H default επιλογη ειναι random.

Παραπληροφορειτε τον κοσμο και νομιζει οτι εχει προβλημα ο SSD του.

jax

αν το λες για μενα πιο πανω ο φιλος narta δεν το τρεχει default[ all fill 00 λεει]

για αυτο του ειπα βασει των δικων μου bench οτι ειναι χαμηλα

ΜΟΣ εκανα αυτο που περιγραφει εδω ακριβως δες το λιγο με τo diskpar

και μετα εκανα εγκατασταση win 7 στον vertex δηλωμενο στον controler raid oxι anci γιατι εχω 2χ 640 raid 0 μονο για παιχνιδια

Παιδες πληροφοριακα και μονο σας λεω οτι τα Windows 7 κανουν σωστο alignment απο μονα τους.

lazy dog εκανα το παραπανω με το diskpar ηταν περιτο τωρα το assbench μου γραφει 64κ ειναι μαλλον χ 2[128] ενω πριν ελεγε 103424 ετσι επρεπε να γινει η γνωμη σου μετραει φιλε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.