Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

Κατι που ξεχασα να ρωτησω. Σε ποια θυρα του controller ειναι ο SSD.

Βαλε τον στην πρωτη αν δεν ειναι.

Αλλαγη λοιπον απο την SATA 3 στην SATA 1!

Καμια αλλαγη!:weep:

kamiaallagh.jpg

Μηπως λεω μηπως επρεπε να κανω hdderase πριν κανω φορματ και περασω windows ? Δεν ξερω τι αλλο να κανω..:fist:

Δεν έχει πρόβλημα ο σκληρός σου φίλε μου, και εμένα τα ίδια νούμερα έχει στα writes και είναι ολοκαίνουριος.

Αυτό το πρόβλημα το έχουν πάρα πολλοί που έχουν SSDs....οπότε αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Και εγώ το παλεύω με διάφορες δοκιμές αλλά τίποτα.....μάλλον θέλει κατά την εγκατάσταση των windows τους RST, τραβώντας τους από φλασάκι !!

Εσυ το εχεις δοκιμασει να φλασαρεις τους drivers ?

Λες να δω προκοπη ? Εγω αγοραζοντας τον δισκο περιμενα να δω επιδοσεις!!

Με το κινητο που χρονομετρησα το boot time απο την στιγμη που πατησα το power μεχρι να μου βγαλει το screen για να βαλω κωδικο εκανε 1 λεπτο 45:20! Δεν ειναι λογικο!

Εσυ τουλαχιστον εχεις και τα boot time και ολα! αρα καπου μπορει να σε κοβει!

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Ουτε καν το boot time του mos δεν φτανω εγω..!Αργει πολυ! πιο γρηγορα bootαρα με wd640@raid0(120gb)

Αυτα τα 11 κατι sec μου φαινονται απο αλλο πλανητη!

Αποτι βλεπω κοβει πολυ το ICH9:wall:

EDIT: Φορμαρω που λετε...σκεπτομενος ''μακαρι να παιξουν ολα ρολοι'' βαζω τους IRST πρωτους πρωτους!κανω παλι τον οδηγο του lazy , restart το πισι και τρεχω crystal!

Παααλι κλαματα...

Untitled-8.jpg?t=1292226116

RMA ? και παιρνω αλλον ?

τα φωτα σας...!γιατι τα δικα μου τρεμοπαιζουν..!

EDIT No2: Αποτι φαινεται εχουν και αλλοι θεματακια Και με ICH10R! Οποτε παιζει να εχει θεμα και ο σκληρος??

propitsirikos

εγω εχω τους 10.0.0.1046 drivers και αρχικα εκανα εγκατασταση στον αλλο controler σατα 3 anci νομιζοντας οτι θα χασω το τριμ

και μετα απλα τον μετεφερα στον controler ic10 οπου υπηρχε raid 0 με 2 χ640 ειναι ρυθμισμενος στο raid δηλαδη

και φυσικα εκανα τα tweaks τιποτε αλλο

υγ στον σατα 3 controler ειχα περιπου τα νουμερα σου σε σχεση με ic10

Το boot time δεν μετριέται με το που πατήσεις το κουμπί για να ξεκινήσει το PC !!

Κατέβασε αυτό http://www.thelab.gr/attachments/metriseis-and-apotelesmata-yperxronismon-56/34434d1237416769-boot-up-time-challenge-boottimer.rar και πές μας πόσο είναι ο χρόνος σου για την εκκίνηση !!:)

είσαι μετά από φορμάτ ??? δεν έχεις περάσει τίποτε άλλο ??

edit: και πως μπορεί το crystal disk mark να βγάζει τόσο και το ΑΤΤΟ άλλα εντελώς !!

atto-disk-5239.png

Ειμαι μετα απο φορματ ναι! εχω περασει firefox , IRST , hdd tune pro!

To ATTO φαινεται ενταξει

atto.jpg

Το HDD Tune pro νομιζω χαζευει λιγο!αποσο ξερω εχουν ΣΤΑΘΕΡΟ read/write οι SSD και οχι τετοιες αλλαγες στην ταχυτητα!(σαν τον μηχανικο π.χ)

hdd.jpg

Για καποιο παραξενο λογο το write αρνειται να ξεκινησει! λεγοντας οτι πρεπει να διαγραψω partitions στον δισκο !:slap:

Ανοιγω disk management και βλεπω 100 mb δεσμευμενα !

diskmanagement.jpg

EDIT : Boot time

boottime.jpg

Tο boot σου είναι όντως μεγάλο ρε φίλε !!

Εγώ τι θα έκανα στην περίπτωσή σου: Αφού τα έχω δοκιμάσει και δεν βλέπω άσπρη μέρα, κατεβάζω RST 32 ή 64 και ξεκινάω φορμάτ τραβώντας τους από φλασάκι !!

Να ρωτήσω κάτι άλλο, το offset σου πόσο είναι ??? (δες AS SSD)

edit: Τα 100MB δημιουργήθηκαν κατά την εγκατάσταση, μην δημιουργείς παρτισιον κατά την εγκατάσταση να μην σου τα δεσμεύει !!

Tο boot σου είναι όντως μεγάλο ρε φίλε !!

Εγώ τι θα έκανα στην περίπτωσή σου: Αφού τα έχω δοκιμάσει και δεν βλέπω άσπρη μέρα, κατεβάζω RST 32 ή 64 και ξεκινάω φορμάτ τραβώντας τους από φλασάκι !!

Να ρωτήσω κάτι άλλο, το offset σου πόσο είναι ??? (δες AS SSD)

edit: Τα 100MB δημιουργήθηκαν κατά την εγκατάσταση, μην δημιουργείς παρτισιον κατά την εγκατάσταση να μην σου τα δεσμεύει !!

Ειδες οτι ειναι μεγαλο ? Ακομα και με τους WD@raid0 πηγαινε πιο γρηγορα..εχω απελπιστει full με τον ssd!

Καλως δοκιμαζω και format και drivers οπως λες! αλλιως τον παω πισω!

ASssd.jpg

τα 100 mb δεν ξερω πως δημιουργηθηκαν! εγω δεν εκανα παρτισιον!μηπως να του κανω ενα HDDerase να εχω το κεφαλι μου ησυχο ?

Και αυτό πάλι εκεί που λέει 103424Κ δεν είναι οκ....μπορείς να δεις αυτό http://www.thelab.gr/1062759803-post17.html για να το φτιάξεις και να κάνεις σωστή εγκατάσταση...καλύτερα να το βάλεις 1024.:):)

Μόλις γυρίσω από δουλειά και δω ότι δούλεψε σε εσένα ξεκινάω και εγώ για φορμάτ !! :):)

Και αυτό πάλι εκεί που λέει 103424Κ δεν είναι οκ....μπορείς να δεις αυτό http://www.thelab.gr/1062759803-post17.html για να το φτιάξεις και να κάνεις σωστή εγκατάσταση...καλύτερα να το βάλεις 1024.:):)

Μόλις γυρίσω από δουλειά και δω ότι δούλεψε σε εσένα ξεκινάω και εγώ για φορμάτ !! :):)

Λοιπον...κοιτα να δεις τι θα κανω..θα bootαρω με XP με εναν παλιο IDE δισκο! θα φορμαρω και θα κανω hdderase τον SSD! θα βαλω 4κ partition offset και θα περασω win εκει χωρις να ξανα κανω φορματ!!

Τωρα αυτο με τους drivers θα το προσπαθησω!Εαν καταφερω να το βαλω καλως!:p

Σε λιγο η συνεχεια!:whip:

Λοιπον...κοιτα να δεις τι θα κανω..θα bootαρω με XP με εναν παλιο IDE δισκο! θα φορμαρω και θα κανω hdderase τον SSD! θα βαλω 4κ partition offset και θα περασω win εκει χωρις να ξανα κανω φορματ!!

Τωρα αυτο με τους drivers θα το προσπαθησω!Εαν καταφερω να το βαλω καλως!:p

Σε λιγο η συνεχεια!:whip:

Εννοεις να γλυτωσεις εντελως το φορματ ;; γιατι δεν κανεις μια καθαρη εγκατασταση μιας και δεν εχεις περασει πραγματα μεσα ;; πιστευω θα ειναι καλυτερα....

Εννοεις να γλυτωσεις εντελως το φορματ ;; γιατι δεν κανεις μια καθαρη εγκατασταση μιας και δεν εχεις περασει πραγματα μεσα ;; πιστευω θα ειναι καλυτερα....

Καθαρη εγκατασταση θα κανω! απλα θα φορμαρω απο win XP και θα επιλεξω εχω πως θα ειναι το format!

Μετα θα bootαρω με τον ssd και θα του περασω windows και drivers! Απλα θελω να διαλυσω τα partitions και να τα κανω 1!:T:

Αλλωστε εαν δεν παιξει σωστα ο ssd θα μεινω με τον ide γιατι θα παει για rma :innocent:!

Κατα εναν περιεργο τροπο μολις το γυρισα σε IDE εκανε ενα boot ταχυτατο!

ΜΟS

και σε μενα λεει 103424κ αλλα τα νουμερα μου ειναι καλα κρινεις οτι πρεπει μα κανω αυτο που λες με το 1024

newpicture0051280x768.th.png

Uploaded with ImageShack.us

newpicture0031024x768.th.png

ΜΟS

και σε μενα λεει 103424κ αλλα τα νουμερα μου ειναι καλα κρινεις οτι πρεπει μα κανω αυτο που λες με το 1024

newpicture0051280x768.th.png

Α οκ τοτες, αλλα και παλι πολυ δεν ειναι ;;;

newpicture0031024x768.th.png

Το offset ρεσυ δεν ειναι πολυ μεγάλο ;; Συνηθως απο οτι ξερω μεχρι 2048 και ειναι αρκετο, υπαρχει λογος να ειναι τοσο μεγαλο ;;

γιατι το βαζει απο default εκει τοσο μεγαλο?

ωχ δηλαδη αντε μανα παλι format θα τον βαλω το δισκο στο κατεβαστηρι να του βαλω το σωστο

και μετα παλι εγκατασταση πρεπει να προσεξω τιποτε αλλο

ποιο πανω εχω δωσει ενα λινκ για τον πιτσιρικο για το πως να το κανει το οφφσετ....

Μετα την εγκατασταση , κανε τις βελτιωσεις που εχει δωσει ο τεμπελης ο σκυλος :p και εισαι οκ !!!

Παντως δεν ειχες κανενα προβλημα ετσι οπως ηταν ;;;

ποιο πανω εχω δωσει ενα λινκ για τον πιτσιρικο για το πως να το κανει το οφφσετ....

Μετα την εγκατασταση , κανε τις βελτιωσεις που εχει δωσει ο τεμπελης ο σκυλος :p και εισαι οκ !!!

Παντως δεν ειχες κανενα προβλημα ετσι οπως ηταν ;;;

οχι ρε γα@@@@το πετουσε ο δισκος και στο χωριο μου λενε οτι δουλευει δεν το πειραζεις

λες να γινει καμμια στραβη και να χασουμε και αυτα που ειχαμε............ θα τρελλαθω:wall::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.