AIRETIKOS Φεβρουάριος 3, 2013 #301 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Ρίξε μια ματιά και στους xtar,έχω δοκιμάσει αυτόν και είναι πολύ καλός D06 XM-L T6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 3, 2013 #302 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Έχετε πετύχει cree led T6 φακό με μη μεταλλικό σώμα??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelas Φεβρουάριος 10, 2013 #303 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Εχω αυτον εδω τον φακο D06 XM-L T6 xtar XM-L 800 lm και προσπαθησα να του βαλλω 2 μπαταριες (βασει ενως extension tube που πουλαει η ιδια η xtar) και απο τοτε δεν λειτουργεί ο συρομενος διακοπτης.Το λαμπακι εχει προδιαγραφες για μια μπαταρια οχι για δυο.Μίλησα και με τους κινεζους και μου ειπαν να τον ταρακουνισω για να φτιαχσει???:wassat:.Ο διακοπτης στην ουσια ειναι ενα τρανσιστορ πανω στην πλακετα(driver) εαν το λεω σωστα.Δεν το βρηκα το τρανσιστορ σε κανενα τοπικο μαγαζι...Εχει κανεις καμια λυσει επι του θέματος;Σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Φεβρουάριος 10, 2013 #304 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 εχει προτείνει κάποιος φως ποδηλάτου με cree? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Ιούνιος 23, 2017 #305 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 (edited) επειδη μετα απο αρκετο ψαξιμο, δεν βρηκα κατι, απευθυνομαι εδω(ελπιζω να ειμαι στο σωστο θεμα)!! Ψαχνω φακο χειρος οποσδηποτε με ευρεια δεσμη, αποτι ειδα ολοι οι φακοι κοκορευονται οτι πανε ας πουμε 500 μετρα... δεν ειμαι καταδρομεας... το περισσοτερο που θελω ειναι 20 μετρα. αλλα τουλαχιστον 25 μοιρες δεσμη δυνατου φωτος. Επισεις, οποσδηποτε να ειναι επαναφορτιζομενος (ΟΧΙ με αφαιρεση μπαταριας) Δεν θα τον βουτηξω στο νερο, δεν θα τον ριξω απο τον 3ο! Επισεις να πω οτι σιχαινομαι το Flashing Ακομα θα προτιμουσα φως 4000Κ budget μεχρι 50 συζητησιμα, επισεις και σε μεταχειρισμενο Καθε προταση ευπροσδεκτη! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2017 από mikemtb Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Δεκέμβριος 27, 2018 #306 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2018 Τελικά έφτιαξα μόνος μου...Σποτ led 3watt +4 μπαταριες 18650 όλα από την ανακυκλωση σε κομμάτι σωλήνα πλαστικη φ40; χ10cm. Διακόπτης ον οφ 1,5€, step up dc converter 3,7-->9volt 2€Αξία υλικών 4€Αξια ευτυχισμένης μάνας που βγαίνει στον κήπο νυχτιατικα: ανεκτίμητη.Χρωστάω φώτο Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Δεκέμβριος 27, 2018 #307 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος mikemtb έγραψε: Τελικά έφτιαξα μόνος μου... Σποτ led 3watt +4 μπαταριες 18650 όλα από την ανακυκλωση σε κομμάτι σωλήνα πλαστικη φ40; χ10cm. Διακόπτης ον οφ 1,5€, step up dc converter 3,7-->9volt 2€ Αξία υλικών 4€ Αξια ευτυχισμένης μάνας που βγαίνει στον κήπο νυχτιατικα: ανεκτίμητη. Χρωστάω φώτο Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk Ε βάλε και καμιά φωτογραφία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts