Jump to content

Ati 4870 και restart

Rez7nor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χτες πηρα μια 4870 και μολις την κανω εγκατασταση αρχιζουν τα restart εχω εναν 9950 στα 3ghz και vista64 στα 4gb ram μολις εβγαλα τα 2 stick ραμ η καρτα λειτουργησε κανονικα θελω psu πανω απο 600w απο τροφοδοτικο εχω αυτο http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=196

Από την ισχύ που δίνει το τροφοδοτικό είσαι ΟΚ (αν την δίνει).

Έχεις συνδέσει τις δύο extra τροφοδοσίες που απαιτεί η κάρτα σου;

(μεγειά και την κάρτα :) )

HD 4870 512? Εάν είναι αυτή μπες στο BIOS της, και ρύθμησε στροφές για το φουρφούρι της, γιατί ανεβάζει θερμοκρασίες.

1gb ειναι το θεμα ειναι ομως δεν επαρκει το τροφοδοτικο? εχω 2 σκληρους 4gram την αντλια απο το νερο και δεν φτανουν 600w?αμα βαλω η τον εναν σκληρο η εστω αλλο ενα giga ραμ δεν bootαρει η καρτα και αναβουν κατι κοκκινα λαμπακια πανω της

Χτες πηρα μια 4870 και μολις την κανω εγκατασταση αρχιζουν τα restart εχω εναν 9950 στα 3ghz και vista64 στα 4gb ram μολις εβγαλα τα 2 stick ραμ η καρτα λειτουργησε κανονικα θελω psu πανω απο 600w απο τροφοδοτικο εχω αυτο http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=196

Με 4 GB μνήμη κάνει restart και με 2 δεν κάνει;

Επίσης τις μπλε οθόνες πότε τις πετάει;

Γίνε λίγο πιο λεπτομερής

Δωσε λιγο ρευμα στο NorthBridge..δωσε 1.4v και ξαναδοκιμασε να δεις αμα βγαζει μπλε οθονες...

Επισης βαλε το rivatuner και ανεβασε στροφες στο ανεμιστηρακι της καρτας..

Αν σου βγαζει μπλε οθονες οταν παιζεις παιχνιδια τοτε τα VRM ζεστενονται πολυ και λογικα crashαρει το συστημα...

Με 4 stick ram δεν ξεκιναει καν τις μπλε οθονες τις βγαζει μετα απο κανενα μισαωρο ειναι να αγοραζω psu?Εχω 4 στικ ραμ 800mhz

Έχεις κολλήσει με το τροφοδοτικό. Τα Watt είναι υπεραρκετα. Αλλού είναι το πρόβλημα

Πάντως μην το κουράζεις. Αν το πισι πριν δούλευε ΤΕΛΕΙΑ πήγαινε την πίσω (και εγώ με την πρώτη 4870 είχα πρόβλημα).

@Propitsirikos: Κανονικά stock πρέπει να δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ. Αν καθόμαστε να ψάχνουμε εμείς αν φταίνε οι στροφές ή το ρεύμα που δίνει μόνη της η μητρική...

Το παλικάρι πήρε μία 4870 που θέλει pci-e για να δουλέψει. ΑΥΤΟ. Όχι μία κάρτα που πρέπει να έχεις μόνο 2ΓΒ μνήμη, να της αλλάξεις ρυθμίσεις, να περάσεις άλλη πάστα γιατί η στοκ είναι μάπα....

(δεν σου την μπαίνω :) )

βγαλε τις 2 μνημες που δουλευουν,και βαλε τις αλλες 2 μονες τους

τις εχεις ρυθμισει στα 800 ετσι?οχι στα 1066...

δοκιμασε και κανα reset το bios.

Το ίδιο πρόβλημα είχε και φίλος μου με μια 285 που κούμπωσε πάνω σε μια gigabyte μητρική έβγαλε τα 2 stick 2x2gb και του λειτούργησε μια χαρά (ε και τώρα το έχει αφήσει έτσι):magic:

Παιδια αν το τροφοδοτικο επαρκει τοτε μαλλον εχει προβλημα η καρτα θα την παω πισω δεν ειναι να βγαζω συσκευες για να λειτουργησει

Πηρα το πλαισο και μου ειπαν οτι μαλλον εχουν προβλημα η μνημες μου :slap::slap::slap:

Μόλις σου είπα πιο πάνω ότι το έπαθε και φίλος μου με nvidia κάρτα..

(Δεν μπορεί να έχουν οι κάρτες πρόβλημα)αλλα οι μνήμες όπως και σου είπαν.

Ούτε το τροφοδοτικό (γιατί και ο φίλος μου έχει 750W)

Μόλις σου είπα πιο πάνω ότι το έπαθε και φίλος μου με nvidia κάρτα..

(Δεν μπορεί να έχουν οι κάρτες πρόβλημα)αλλα οι μνήμες όπως και σου είπαν.

Ούτε το τροφοδοτικό (γιατί και ο φίλος μου έχει 750W)

Και για τα leds που αναβουν πανω στην καρτα?

Ειδα αυτο

D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault

D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed

D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed

D601 - Red LED On, shows critical Core power fault

Και για τα leds που αναβουν πανω στην καρτα?

Ειδα αυτο

D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault

D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed

D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed

D601 - Red LED On, shows critical Core power fault

Πιο πάνω δεν μας είπες ούτε καν για leds .

Τώρα μας τα αραδιάζεις λίγα λίγα...

Πιο πάνω δεν μας είπες ούτε καν για leds .

Τώρα μας τα αραδιάζεις λίγα λίγα...

Νομιζα πως τα leds ειναι για το Psu αλλα μιας και μαλλον δεν ειναι θεμα psu για αυτο ειπα τωρα για τα leds

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.