Boton Απρίλιος 29, 2009 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Τι να πω...Εχω δοκιμασει 3dmark03 και Pcmark05 αλλα τπτ....Εκανα φυσικα update το directX και παλι δεν παιζουν. Τωρα κατεβαζω τα 3dmark05 και 06 και μακαρι να παιζουν... Βαριεμαι να ξανακανω φορματ σε xp και τα συμπαθησα τα 7...:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylejohn Απρίλιος 29, 2009 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 ααααααα!Παιζει να θελει να βαλεις και το directx 9 γιατι μου φαινεται οτι το 3dmark06 δεν παιζει με 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Απρίλιος 30, 2009 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2009 Καλημερα, Ενα μικρο δειγμα απο τον 720: http://www.hwbot.org/signature.img?iid=216313&thumb=false Απολυτα σταθερος στα 3.8 με +0.250ν cpu vid και +0.200 nb vid αλλα το nb σε default clocks. Σορρυ για την ελλειψη φωτο αλλα ξεχασα να αποθηκευσω το προφιλ στο bios:P. Στα 3.9 bootαρε μονο για superpi και στα 4Ghz δεν ανοιγε με τπτ. Εχει πολυ ζουμι η μητρικη ακομα. Παντως με λιγο oc και στο nb ελπιζω να βελτιωθουν τα μετεπειτα αποτελεσματα. 3Dmark δεν ετρεξα γιατι παρασυρθηκα απο τους αριθμους του 720 και επισης επρεπε να βαλω το directx 9c..... Αυτα προς το παρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Απρίλιος 30, 2009 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2009 πολυ καλος!! watercooled ε? με λιγο ψαξιμο μπορει να χτυπησεις 4αρι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Απρίλιος 30, 2009 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2009 πολυ καλος!! watercooled ε? με λιγο ψαξιμο μπορει να χτυπησεις 4αρι!!! Ακριβως, με θερμοκρασιες σε φουλ να μην ξεπερνα τους 45-46 βαθμους. Και γω αυτο πιστευω για τα 4G... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Απρίλιος 30, 2009 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2009 τον πας με 3 πυρηνες απο οτι βλεπω. εχεις δοκιμασει να ανοιξεις τον τεταρτο? ή το mobo δεν το κανει? εγω τον εχω ανοιξει αλλα δεν τον εχω ανεβασει καθολου, τον εχω στα 3,0GHZ ετσι απλα. καποια στιγμη μπορει να δοκιμασω να δω τι πιανει, αλλα μεχρι στιγμης με ικανοποιει η αποδοση του, οποτε θα τον βαλω μαμα σε CnQ. αληθεια, κανα 3dMark06 ετρεξες? εμενα μου βγαζει μαμα 12,228 και στα 3,0ghz 12470. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Απρίλιος 30, 2009 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2009 Ηταν το πρωτο που δοκιμασα. Βαζω λοιπον το F3Β που ξεκλειδωνει τον 4ο, οπως ειχεκανει και ο Spotkiller στην αρχη, παταω στην αρχη all cores, save and exit σβηνει το pc. Μετα βαζω το acc στο auto, save and exit αλλα κοκαλωσε παλι. Φυσικα δεν ξερω αν χρειαζεται μονο να αλλαξεις το acc ή να αλλαξεις και καποια αλληεπιλογη ή να δωσεις επισης ρευμα...Ε απο κει και περα δουλευω με το f3l μεχρι να βγει το καινουργιο για την 790fxt-ud5pπου θα εχει και παραπανω ρυθμισεις, οπως ακουγεται.Οσο για τα 3dmark θα τρεξω πρωτον αφου εξευρενησω την μητρικη και δευτεροναφου βαλω το directx 9 μιας και στα 7 δεν μου δουλευουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 3, 2009 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 εγω τον πηγα μεχρι 3,4 μονο με πολ/στη και ετρεξα 3dMark06. στοκ ολα τα υπολοιπα. σε XP SP3 αυτα. και χωρις ψαξιμο και με τους 4 πυρηνες ανοιχτους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 3, 2009 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Καλημερα, Μετα απο ψαξιμο και χωρις βεβαια να εχουν τελειωσει η μετρησεις οριστε δυο αποτελεσματα απο 3dmark05 και 06. Edit...Επειδη απο τι ειδα απο τις εικονες δεν πολυφαινοται o 720 ειναι στα 3.7ghz, μνημες 1600 και η 4870 870/1100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 12, 2009 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Με το καινουργιο bios για την ud5p τι παιζει?? Ειναι ακομα beta...Για το Τ1 λεω αν ξερει κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SGU-L700 Μάϊος 13, 2009 #91 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Παιδιά έχω μητρική την Gigabyte GA-M720-US3 και έβαλα και το νέο BIOS (F3F),με την ACC support για Phenom Χ3. Μπορώ να ανοίξω και τον 4ο πυρήνα?Εκτός από το να θέσω σε auto το ACC μέσα από BIOS, θα χρειαστεί οπωσδήποτενα δώσω επιπλέον ρεύμα?Επίσης, αν όντως ξεκλειδώσει ο 4ος, τότε ο CPU θα γίνει 4 x 2.8 GHz (default χρονισμός). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 13, 2009 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 ναι φιλε μου. ΑΝ ξεκλειδωσει, θα ειναι 4 χ 2,8ghz. καλη τυχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Μάϊος 14, 2009 #93 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Ηταν το πρωτο που δοκιμασα. Βαζω λοιπον το F3Β που ξεκλειδωνει τον 4ο, οπως ειχεκανει και ο Spotkiller στην αρχη, παταω στην αρχη all cores, save and exit σβηνει το pc. Μετα βαζω το acc στο auto, save and exit αλλα κοκαλωσε παλι. Φυσικα δεν ξερω αν χρειαζεται μονο να αλλαξεις το acc ή να αλλαξεις και καποια αλληεπιλογη ή να δωσεις επισης ρευμα...Ε απο κει και περα δουλευω με το f3l μεχρι να βγει το καινουργιο για την 790fxt-ud5pπου θα εχει και παραπανω ρυθμισεις, οπως ακουγεται.Οσο για τα 3dmark θα τρεξω πρωτον αφου εξευρενησω την μητρικη και δευτεροναφου βαλω το directx 9 μιας και στα 7 δεν μου δουλευουν.Τελικα ποιο bios δουλευει καλυτερα την Gigabyte 790fxt-ud5p; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 14, 2009 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 To f3b το δοκιμασα μονο για τον 4ο πυρηνα.Μολις αλλαξα το bios με το f3l δεν το ξαναεβγαλα.Και στα ξενα φορουμ (βλ.xtremesystems) το f3l λενε οτι ειναι καλυτερομεχρι στιγμης....Φυσικα ολα αυτα μεχρι να βγει το T1 beta που θα δινειπερισσοτερες δυνατοτητες για oc και των μνημων.:devil::devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 15, 2009 #95 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 ρε παιδια, εκανα σημερα bios update στη μητρικη μου και πριν το κανω, εκανα "load bios default". εβαλα το νεο bios, εκανα ρεσταρτ-στα vista ολα αυτα- και με παραξενευει που ο επεξεργαστης δουλευει ακομα με 4 πυρηνες!! δεν θα επρεπε να "κλεισει" ο 4ος αφου εχω κανει βαλει default ρυθμισεις και το ACC ειναι disabled? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 15, 2009 #96 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 Και δεν χαιρεσαι??:big_boss::big_boss:Τσεκαρε το απο το bios...Θα πρεπει να ειναι disabled το acc.Περιεργο παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 15, 2009 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 μωρε, σαφως και χαιρομαι, αλλα ταυτοχρονα ειναι και παραξενο!το τσεκαρα το ACC στο bios και ειναι disabled..! το πρωτο πραμα που εκανα ηταν..και το CPU-ID ετρεξα να δω, κι αυτο 4 πυρηνες διαβαζει. λετε να μην θελει να ξανακλεισει ο 4ος? δεν με πειραζει βεβαιως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Μάϊος 16, 2009 #98 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2009 Μπορει να με βοηθήσει κάποιος? Έχω αυτή την μητρική και επεξεργαστή και αυτές τις μνήμες. Ποια είναι η επιλογή για να τις τρέξω στα 1600? Βαζω manual dram settings και όταν επιλέγω τον διαιρέτη 6,κάτι που έχει για τα 1600 δλδ κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις στο Post. Πρέπει να πειράξω κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 17, 2009 #99 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 βαλε χειροκινητα τα timings και δωσε το απαραιτητο ρευμα (1.9V). Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Μάϊος 17, 2009 #100 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 ( οι συγκεκριμένες και με 2V δεν ιδρώνουν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.