Jump to content

hipro-tech 750 wat Πρόβλημα?

karatekas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλα τα παιδία!

Μόλις χ8ες αγόρασα το παραπάνω τροφοδτιό, κ παρατήρησα ότι με το που τρέχω κάποια απαιτιτική εφαρμογή πχ κανα γκειμ ι κάνα μκβ βίντεο, το τροφοδοτικό κάνει ένα συνεχές τττζζζζζζζζ κ όταν σταματήσω πχ την 3ντι εφαρμογή τότε σταματάει κ αφτό το τζζζζ, να σημειώσω ότι είναι αρκετά δυνατό ώστε να ακούγεται έξω από το κουτί κ να ξεπερνάει κ τον θόρυβο απο το 12άρι φαν και να καταντάει ενοχλιτικό, είναι λογικό αυτό? επειδή τρα΄βαει μεγαλύτερο φόρτο ή όχι?

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!

έχω την powercolour 4870.ναι αυτό στο πίσω μέρος του κουτιού 120mm δεν τα λέω καλά:crazy:?

έχω την powercolour 4870.ναι αυτό στο πίσω μέρος του κουτιού 120mm δεν τα λέω καλά:crazy:?

ok then.. απλά το είπα επειδή το τροφοδοτικό δεν εχει 12αρη.

Στειλε πμ/email στον hipro5

μπορει να ειναι και η καρτα.πχ εχω μια asus 295gtx και οταν τρεχω 3d συχνα σφυριζουν οι πυκνωτες ή καποιο αλλο κυκλωμα...

Το εχω κι εγω αυτο το φαινομενο με το 650αρι Corsair.

Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα.

Υ.Γ. Το κανει μονο στα 3D.

Εμενα το εκανε μια 6600gt παλαιοτερα , οχι τοσο δυνατα ομως επρεπε να ειχα ανοικτο το κουτι και να εστηνα αυτι , λογικα αν ανοιξεις το πλαινο και τρεξεις 3δ θα καταλαβεις απο που προερχεται μιας και το psu με την vga απεχουν καπως .

Βάλε ένα 3d mark 06 να τρέχει loop μόνο τα vga τεστ για καμιά ώρα και λογικά θα ησυχάσει.

Μήπως είναι απ' την κάρτα το σφύριγμα..? :)

Και η δικια μου 4870 σφυριζει...και νομιζα οτι ηταν το τροφοδοτικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.