Jump to content

Overcloc στις DDR3 απο 1600 σε 1333

RoananDex

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα Παιδια ξαναγυρισα με ενα μικρο προβλημα που εχω.Θα σας δωσω ολα τα στοιχεια μαζι και με φωτο απο το site του imageshack.us [αλλα δεν θυμαμαι καλα εαν επιτρεπονται απο εκει περα φωτο καποιος mod ας με help].

Αγορασα ξανα ενα νεο μηχανημα απο το Γνωστο σε ολους μας ΠΛΑΙΣΙΟ επειδη εαν το επερνα απο το e-shop θα ειχα γερασει μεχρι να μου το φερουνε στο σπιτι μου [Λεγοντας οτι δοκιμασαμε ολα τα τροφοδοτικα που μας δωσατε και σφυριζανε και στην τελικη μου ειπανε Μηπως να σας βαλουμε ενα τροφοδοτικο των 350w omg και 50000000 lol].

Το συστημα αποτελειται:

Asus P6T DELUXE V2

Intel Core i7 940

CoolerMaster 900w UCP

CORSAIR DDR3 3GB Kit TE3XG1600C8D [Oλο το θεμα το ξεκινησα για αυτες τις μνημες]

CoolerMaster Cosmos S-Black[εβαλα πανω και κατι που ειχα απο το παλιο μηχανημα μου και δουλευει τελεια]

και την VGA Sappfire 1 gb DDR5

Tο προβλημα μου ειναι το εξης Πως κανω τις μνημες να τρεχουνε απο 1600 που ειναι σε 1333.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω και απο που??

Π.Σ.:Το αλλο μηχανημα το εδωσα στον αδερφο μου για να μην φωναζει

Ευχαριστω πολυ για τον Χρονο σας

post-10797-1416073894,2916_thumb.jpg

post-10797-1416073894,3315_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Χμ θα σου πω,αλλά γιατί να τις κατεβάσεις;:nada:

Πήγαινε στο bios,στο Ai Tweaker,βάλε στο manual μια επιλογή που θα έχει,και βάλε στα settings που θα σου εμφανιστούν,το DRAM Frequency στο DDR3-1333.

Overclocking μάλλον δεν θα κάνεις,και τα άλλα settings θα είναι ήδη στο auto,οπότε άστα όπως είναι,εκτός άμα θέλεις να παίξεις με τα timings να δεις πόσο κατεβαίνουν με 1333 τις μνήμες.

Άσχετο... το imageshack όντως δεν είναι ότι καλύτερο,τσέκαρε tinypic.com και imagehost.org.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.