paoktothebone Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Οπως αναφερεται και στον τιτλο εχω προβλημα με την παραπανω καρτα...Μου βγαζει οτι one of your display cards had been disabled because the display driver wasnt compatible with the vga card.Και οταν παω στην διαχειριση υλικου,στο display adapters(προσαρμογεις ο8ονης πρεπει να ναι...)μου βγαζει 2 4870χ2 και στην μια ενα τριγωνακι με ενα 8αυμαστικο!Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι τωρα...Βεβαια δν εχω παιξει και παιχνιδια...Ηξερα οτι η καρτα αυτη ειναι μπελας αλλα ηταν καλη ευκαιρια να την αγορασω...Υπαρχει καποια λυση?Καποιοι stable drivers?Εγω κατεβασα τους τελευταιους και μονο το display driver...Τι εχετε να μου προτεινετε?Ξεχασα να αναφερω που βλεπω αυτο το code 43...οταν παταω διπλο κλικ πανω σε εκεινο το εικονιδιο που εχει το τριγωνακι με το ερωτιματικο μου βγαζει τις κλασσικες πληροφοριες αλλα αντι να γραφει οτι αυτη η συσκευη δουλευει κανονικα μ βγαζει αυτο το πραμμα... Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
Occultist Μάρτιος 21, 2009 #2 Μάρτιος 21, 2009 Οπως αναφερεται και στον τιτλο εχω προβλημα με την παραπανω καρτα...Μου βγαζει οτι one of your display cards had been disabled because the display driver wasnt compatible with the vga card.Και οταν παω στην διαχειριση υλικου,στο display adapters(προσαρμογεις ο8ονης πρεπει να ναι...)μου βγαζει 2 4870χ2 και στην μια ενα τριγωνακι με ενα 8αυμαστικο!Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι τωρα...Βεβαια δν εχω παιξει και παιχνιδια...Ηξερα οτι η καρτα αυτη ειναι μπελας αλλα ηταν καλη ευκαιρια να την αγορασω...Υπαρχει καποια λυση?Καποιοι stable drivers?Εγω κατεβασα τους τελευταιους και μονο το display driver...Τι εχετε να μου προτεινετε?Ξεχασα να αναφερω που βλεπω αυτο το code 43...οταν παταω διπλο κλικ πανω σε εκεινο το εικονιδιο που εχει το τριγωνακι με το ερωτιματικο μου βγαζει τις κλασσικες πληροφοριες αλλα αντι να γραφει οτι αυτη η συσκευη δουλευει κανονικα μ βγαζει αυτο το πραμμα... Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)Επειδή βλέπω ότι πριν είχες nvidia, θα πρότεινα σε πρώτη φάση να απεγκαταστήσεις drivers από vga (και τους nvidia άμα έχουν μείνει - ψάξε στο remove programs)) και μητρική και να τους ξαναπεράσεις. Βέβαια μπορεί πάλι να έχεις πρόβλημα. Συνήθως το format είναι μονόδορμος όταν πας από μια εταιρεία vga στην άλλη.
paoktothebone Μάρτιος 21, 2009 Author #3 Μάρτιος 21, 2009 Eκανα και φορματ αλλα δν εγινε τπτ...Τελικα την εδωσα σε εναν γνωστο 50 ευρο παραπανω απο οτι την αγορασα και τωρα κραταω τα λεφτα να παω σε 295 η επειδη δν καιγομαι και τοσο 8α παω μια και καλη για καρτα που υποστηριζει DX11 του χρονου...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.