lazoa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2009 παιδια καλησπεραείμαι σε πελαγος.....θέλω να παρω το καλύτερο λαπτοπ μεχρι 1000 - 1100 ευρωέχω καταλήξει στο Toshiba Satellite A300-1NDποια είναι η γνώμη σας...εχετε κατι αλλο να προτείνετε??είναι βασικό να έχει καλη καρτα γραφικών και μνήμη γιατι δουλευω καποια γραφιστικά προγραμματα που και πουευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 έχω κάτι άλλο να προτείνω....να περάσεις μια βόλτα από τους κανόνες χρήσης του site:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazoa Μάρτιος 11, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 τι εκανα λαθος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 1ος και βασικότερος κανόνας η γραφή των καταχωρήσεων στην Ελληνική γλώσσα.Πάτα το κουμπακι διόρθωση και φτιάξε το αρχικό σου post.το συγκεκριμένο λαπτοπάκι πάντως είναι φανταστικό για τη χρήση που το θες και η ποιότητα της Toshiba κορυφαία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazoa Μάρτιος 12, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 επίσης αν συγκρίνουμε το Toshiba Satellite A300-1ND με το SONY VAIO NS21Z/Sποιο υπερισχύει?????ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 η 3650 του Toshiba είναι καλύτερη της 3430 του Vaio.γνώμη μου είναι πάρε το Toshiba με κλειστά μάτια.Είναι κορυφαία σε ποιότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 12, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 +1 για toshiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Θα έλεγα να δεις πρώτα τις οθόνες πριν αποφασίσεις. Να δεις πόσο ανοχή έχουν στο να μην κάθεσε ακριβώς μπροστά. Έχω ένα Toshiba Α300-15Β και θεωρώ πολύ περιοριστικές τις γωνίες θέασης που έχει. Στο γραφείο δεν είναι πρόβλημα, αλλά σα φορητό που είναι, δεν μπορείς να ευθυγραμμίζεσαι κάθε φορά απέναντί του. Κατα τ'αλλα είναι εξαιρετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazoa Μάρτιος 13, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 η 3650 του Toshiba είναι καλύτερη της 3430 του Vaio.γνώμη μου είναι πάρε το Toshiba με κλειστά μάτια.Είναι κορυφαία σε ποιότηταναι όντως ειναι καλύτερη.....απ οτι με πληροφόρησαν η σονυ στελνει για σερβις τα μηχανηματα στο βελγιο....η toshiba τα φτιαχνει εδω???υπάρχει και καμια αλλη επιλογή εκτος απο αυτα τα δύο ή οχι??ευχαριστώ για τοενδιαφέρον που δείχνετε:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 13, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 και στις 2 περιπτώσεις το support είναι άψογα.καμιά σχέση με Acer/Fujitsu-Siemens.Λόγω εμπειρίας δουλειάς σου προτείνω το Toshiba.Θα μείνεις υπερευχαριστημένος.:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 13, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 αλλά σα φορητό που είναι, δεν μπορείς να ευθυγραμμίζεσαι κάθε φορά απέναντί του. Κι εγώ που νόμιζα ότι τα φορητά τα βάζεις όπου θες, όπως θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazoa Μάρτιος 16, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 τι λετε για αυτά τα 2??Sony Vaio VGN-FW21ESony Vaio VGN-FW21M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.