jpcupra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2009 στο htpc εχω την συγκεκριμενη ενσωματωμενη καρτα γραφικων ο λογος που ανοιξα το θεμα (δεν ξερω αν το εβαλα στο σωστο section) ειναι γιατι εδω και κατι μηνες οχι απο την αρχη του στησιματος, μου παρουσιαζει το συγκεκριμενο προβλημα.... 6/10 που θα κλεισω και θα ανοιξω το pc, το κανει...αλλες παλι οχι δεν δοκιμασα να αλλαξω drivers (εχω τους ιδιους εδω και ενα χρονο περιπου) καθως αν ηταν προβλημα αυτων θα μου εκανε προβλημα και σε ταινιες...αλλα δεν μου κανει... καμμια ιδεα???
christaras Μάρτιος 11, 2009 #4 Μάρτιος 11, 2009 Format έχεις κοιτάξει να κανεις μήπως και διορθωθεί? αν ειναι να κανουμε φορματ καθε φορα που κατι δεν καθεται καλα....δικιμασε να βαλεις τελευταιους drivers καθαρη εγκατασταση και κανε και ενα bios update και πες μας
ProPitsiriko$ Μάρτιος 11, 2009 #5 Μάρτιος 11, 2009 αν ειναι να κανουμε φορματ καθε φορα που κατι δεν καθεται καλα....δικιμασε να βαλεις τελευταιους drivers καθαρη εγκατασταση και κανε και ενα bios update και πες μαςΑφου λεει οτι το εχει 1 χρονο ετσι..καιρος δεν ειναι να κανει κανενα format ? :computer:
whitesnake Μάρτιος 11, 2009 #6 Μάρτιος 11, 2009 Αυτό επειδή δεν πολυκατάλαβα είναι ένα ξέμπαρκο άσπρο τετράγωνο; Μήπως είναι το splash screen/info screen από κάποια εφαρμογή που κόλλησε και φαίνεται έτσι; Δοκίμασε με alt-tab και taskmanager μήπως καταλάβεις αν ανήκει σε κάποια εφαρμογή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.