Jump to content

η 42άρα LG5000 το είπε το ποιήμα....

gar

Recommended Posts

@jpavly

δεν νομίζω κάπου στο avatar μου να γράφει έλληνας κροίσος με 7 γράμματα....

Χαίρω πολύ ότι οι dell και οι eizo δεν παίζονται - θυμάμαι ακόμα οτι είχα δώσει 700 χιλίαδες δραχμές για την 15αρα tft eizo-

και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου σε μια lg. ούτε την ακριβεια ούτε την τρελλή αντιθεση ουτε γενικά κάτι τρελό ζητάω από το μονιτορ. απλα να είναι Μεγάλο! και αυτό πολυτέλια μπορεί να θεωρηθεί αλλά άλλο 600 ευρώ και άλλο 2000 και βάλε για μια eizo ή dell.

Στην τελική αυτό το θέμα δεν το άνοιξα για να κλαφτώ σε σας.δεν έχω τετοια ανάγκη. αλλά πιο πολύ για να σας ενημερώσω σαν πιθανούς/μελλοντικούς αγοραστές της lg πως είναι η έκβαση του ρμα σε μια περίπτωση σαν τη δική μου.

ελπίζω να έγινα σαφής.

Πάντως φίλε μου, άσχετα με τα τυπικά για το τί είναι καμμένο και τι κολλημένο και τί καλύπτεται από την εγγύηση, θα θέσω δύο ερωτήματα:

1) Τα pixels δεν κολλάνε κατά γεωμετρικούς τόπους!! Δλδ εντάξει, να κολλήσει ένα πίξελ μόνο του, οκ. Αλλά ολόκληρη γραμμή? Δε μου φαίνεται λογικό. Πιο πιθανό θεωρώ να υπάρχει πρόβλημα σε κάποιον controller...

2) Εντάξει, κόλλησε μια σειρά. Αλλά κόλλησε στο κίτρινο??? Όχι πως είναι απίθανο, αλλά συνήθως όταν κολλάνε είναι μπλε, κόκκινα ή πράσινα.

Θέλω να σου πω πως δε μου φαίνεται ένα συνηθισμένο πρόβλημα του τύπου: "κόλλησε/κάηκε ένα πίξελ"...

@Sotiris: Δεν περιμενα την Wikipedia να μου πει τι είναι pixel/subpixel. Απλά παρέθεσα ένα κείμενο για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί.

Θεωρείς ότι εννοεί έτσι η LG. Εγώ σαν ανάποδος θεωρώ ότι εννοεί νεκρό. Ας μάθουμε από την LG την ίδια.

@gar: Είχες πρόβλημα και σου λύθηκε σε μία μέρα. Εγώ αυτό κρατάω.

@Sotiris: Δεν περιμενα την Wikipedia να μου πει τι είναι pixel/subpixel. Απλά παρέθεσα ένα κείμενο για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί.

Θεωρείς ότι εννοεί έτσι η LG. Εγώ σαν ανάποδος θεωρώ ότι εννοεί νεκρό. Ας μάθουμε από την LG την ίδια.

Θα στείλεις ή θα στείλω? :p :P

Το στοιχηματάκι μέσω msn :p

επειδη γνωριζω εκ των εσω καποια πραγματα για το service της lg. η πολτικη ειναι η εξης: ναι μεν σοθ κανει αντικατασταση η lg αλλα ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ TV!ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.σου δινει μια επισκευασμενη ΑΛΛΗ TV ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.που για χ λογους επισκευαστηκε εκινη τη χρονικη στιγμη!με οτι συνεπαγεται αυτο (γρατζουνιες αλλουνου ιδιοκτητη, σημάδια κτλ.).ας βγει ενας απο την lg να με διαπσευσει!:angry:

φιλαρακο τα χρηστουγεννα ο πατερας μου πηρε μια ιδια απο κοτσοβολο και την επομενη μερα ειχε ακριβος το ιδιο προβλημα......

Του εκαναν αμεσα αντικατασταση...

Ελεγαν οτι δεν ειναι η πρωτη φορα για το μοντελο αυτο...

Ποιος ξερει.... μηπος επεσε κανα κοντεινερ με LG ?...γιατι η βλαβη αυτη ειναι απο κουνημα/βροντηγμα..

Θα μας τρελάνετε σήμερα ή να περάσω άυριο...?

ΧΕΣΤΗΚΕ (και κυριολεκτώ) ο καταναλωτής αν είναι καμμένο ή κολλημένο η τηγανισμένο ή με μπεσαμέλ στουν φούρνο το pixel. Παρουσιάζει η οθόνη ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ πρόβλημα ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ναι ή όχι; Θέλει ανταλλαγή/επισκευή ως ελλατωματική ΝΑΙ ή ΌΧΙ.

Ώρες ώρες πάντως μου δίνετε την εντύπωση πως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι αγοραστές ηλεκτρονικών ειδών, διαβάσουν αυτό εδώ το φορουμ.

επειδη γνωριζω εκ των εσω καποια πραγματα για το service της lg. η πολτικη ειναι η εξης: ναι μεν σοθ κανει αντικατασταση η lg αλλα ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ TV!ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.σου δινει μια επισκευασμενη ΑΛΛΗ TV ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.που για χ λογους επισκευαστηκε εκινη τη χρονικη στιγμη!με οτι συνεπαγεται αυτο (γρατζουνιες αλλουνου ιδιοκτητη, σημάδια κτλ.).ας βγει ενας απο την lg να με διαπσευσει!:angry:

Καλά σοβαρά μιλάμε;;; Είσαι σίγουρος πως ισχύει αυτό; Γιατί εάν ισχύει είναι απόλυτη κοροϊδία και ειδικά από μια εταιρία όπως η LG.

Πάντως και εγώ στην θέση του φίλου μας, θα ζήταγα καινούργια και όχι επισκευή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.