takiskl Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2009 Καλημεραη τηλεοραση μου εχει αρχισει να τα παιζει, οποτε σιγα σιγα αρχιζει το ψαξιμο για την καινουργια. Μιας και θα περασω (επιτελους!!!) στον χωρο των LSD, θα ηθελα την βοηθεια σας.Η αποσταση θεασης στο σαλονι ειναι γυρω στα 4,5 μετρα. Τι ιντσες πιστευετε οτι πρεπει να παρω και το κυριοτερο ΠΟΙΑ;;;Με τοσες που κυκλοφορουν πια εχω χασει τον μπουσουλα. Για να σας "κατευθυνω " λιγο, θα ειναι η κυρια μου τηλεοραση και θα ηθελα να αγορασω κατι ποιοτικο και αξιοπιστο. Χρηματικα δεν θα ηθελα να ξεφυγω πολυ πανω απο τα 1000 ευρω.Σας ευχαριστω προκαταβολικα!Τακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 .... Μιας και θα περασω (επιτελους!!!) στον χωρο των LSD, θα ηθελα την βοηθεια σας......ΤακηςYπομονη φιλε..life sucks το ξερουμε ολοι, αλλα δε χρειαζεται να καταφυγεις εκει..(ι 'll be back)edit i am backστο περιπου τι θα βλεπεις στην TV??Αλλα μελη που 8α τη χρησιμοποιουνε?Με λιγα ζορια αν εχεις χωρο παιρνεις plasma 42pz8 (full hd) η την px για ποιο οικονομικά (ή ανεβαινεiς σε ιντσες πχ->50) Σε lcd νομιζω και το περσινο μοντελο της sammy 40Α656 ειναι αξιοπροσεχτο καθως επισης -νομιζω- και η Philips 7603Και η 47lg7000 ειναι στα λεφτα σου.Πανω κατω αυτα.....Για την αποσταση παντως απο 40 εως 50 ιντσες ειναι καλα...Οχι οτι με μικροτερη δε κανεις δουλεια...αλλα και τις 40 για τετοια αποσταση μικρη τη θεωρω.(εχω την 40Α656 στα 3-3,5μ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Μάρτιος 10, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 lcd εννουσε ο φιλος μας...εγω θα σου πρωτεινα μια 32 ιντσων με full hd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 10, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 full hd σιγουρα θα προτεινα καποια στα 100hz Κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Μάρτιος 10, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 philips ή samsun ή lg λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 10, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 και οι 3 εταιριες ειναι πολυ καλες. εγκειται στο τι μοντελο θα διαλεξεις..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Μάρτιος 10, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Ωχχχ!!! LSD, ο δαιμων του τυπογραφειου!LCD εννοουσα φιλοι μου!Φιλε NTG γενικη χρηση θα εχει η τηλεοραση λογω οικογενειας (2 παιδια και συζυγος). Οσο για μενα επικεντρωνομαι σε αγωνες και ταινιες. Εαν 40 ειναι καλα δεν νομιζω να ανεβω πιο πανω.Ποιες οι διαφορες αναμεσα σε plasma και lcd; Η μηπως δεν υπαρχουν;Ποια ειναι τα κυριοτερα χαρακτηριστικα τα οποια προσεχουμε να υπαρχουν οπωσδηποτε;Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Μάρτιος 11, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 plasma ξεχνα τες...εχουν ημεερομινια ληξης!ετσι και αλλιως γιατι να προτιμισεισ την παλια τεχνολογια(πλασμα) αντι για την καινουρια(lcd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Μάρτιος 11, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 lcd εννουσε ο φιλος μας...εγω θα σου πρωτεινα μια 32 ιντσων με full hd!Πιο συγκεκριμενα φιλε μου;Μοντελα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Μάρτιος 11, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 θυμαμαι οτι ειχα δει μια philips γυρω στα 700€ 37" αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Μάρτιος 11, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 Οι 32'' είναι λίγες για την απόσταση που θές.Σκέψου ότι εγώ έτσι όπως τις είχα δεί οριακά ήταν για το δωμάτιο μου δλδ 3 μέτρα σε ευθεία.Καλύτερα πήγαινε σε 40'' και όπως και δήποτε full-hd. Θα σου πρότεινα Sony γιατί πήρα την 26'' μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αλλά επειδή οι λύσεις της είναι ακριβές προτίμησε τις σταθερές αξίες Lg & Samsung.Όσο για τις plasma, για τηλεόραση είναι κατα πολύ καλύτερες αλλά υστερούν σε όλα τα άλλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάρτιος 12, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Καλησπέρα φίλε Τάκη ,Από την στιγμή που η απόσταση είναι 4.5 μέτρα ξέχνα όλες τις μικρέςΠας σε 50άρα , ειδάλλως 99.99999% στο μέλλον θα το μετανιώσεις που πήρες κάτι μικρό για το χώρο σου , ειδικά όταν την προορίζεις για αγώνες και ταινίεςΣτα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις και τις ίντσες που χρειάζεσαι , ξέχνα το FullHD , ούτως ή άλλως αν από τα 4.5 μέτρα καταφέρεις να διακρίνεις διαφορά μεταξύ μιας HD Ready από μια Full HD θα έπρεπε να έχεις μάτια αετούΣτα χρήματά σου , μπορείς να βρεις μοντέλα όπως την παρακάτωhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1140817Πλάσμα και πάλι πλάσμαΠάνε δες σε ένα κατάστημα μια πλάσμα (σωστά σεταρισμένη) και μια lcd Να παίζουν δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις την ανωτερότητα της πρώτης , τόσο στα επίπεδα του μαύρου , όσο και στην χρωματική απόδοση και ποιότητα απεικόνισης.Και άσε τον καθένα να σου μιλά για απαρχαιωμένη τεχνολογίαΜε την ίδια λογική οι λαμπάτοι ενισχυτές ήχου βγάζουν απαράδεκτο ήχο γιατί είναι παλιά τεχνολογίαΕιδικά για τον σκοπό τον οποίο την προορίζεις , είναι σαφώς πιο κινηματογραφική και απεικονίζει πολύ καλύτερα το τηλεοπτικό σήμαΑστέρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Μάρτιος 12, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Καλημερα φιλε Αστερη και σε ευχαριστω.Σκεφτομαι ομως να βαλω ως οριο τις 40 ιντσες κι αυτο για δυο λογους: 1) γκρινια γυναικας και 2) η τηλεοραση λογω θεσης δεν θα ειναι παραλληλη με τον τοιχο, αλλα θα στριβει η βαση του επιπλου. Νομιζω λοιπον οτι αν ανεβω τοσο πολυ στο μεγεθος της τηλεορασης θα εχω λειτουργικο προβλημα, περα απο την καλαισθησια.Στις 40 τι μου προτεινεις;Αληθευει οτι οι plasma ειναι πολυ πιο ενεργοβορες απο τις lcd;Σε ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάρτιος 12, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Αληθεύει , αν και τα νεότερα μοντέλα τείνουν να μειώνουν την κατανάλωση στα επίπεδα των lcdΣτις 42 ίντσες τώρα σε plasma , κοιτάς την καινούργια Panasonic Px10 με τελευταίας γενεάς πάνελ Hd readyhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1224441ή αν είσαι οπαδός των ονομαστικών χαρακτηριστικών και θέλεις ντε και καλά full HD , υπάρχει και η Pz8 με το παλαιότερο πάνελ στα ίδια χρήματαhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1130048Μεταξύ των δύο , εγώ θα αγόραζα την πρώτηΑν πάλι αποφασίσεις να μεταβείς σε lcd τεχνολογία , προσωπικα θα κοιτούσα προς τη σειρά Sony Bravia 4000 , όπως την παρακάτωhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1130048αν και στα ίδια χρήματα και Samsung να έπαιρνες δεν θα έμενες απογοητευμένος σε καμμία περίπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάρτιος 12, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Συμφωνω απολυτα με τον CaptainMilo 1.Για την αποσταση θεασης που αναφερεις,ακομα και οι 40 ιντσες θα ειναι καπως λιγες(ειναι πολυ πιθανο να τραβας τα μαλλια σου που δεν πηρες μια μεγαλυτερη)...Εχεις σκεφτει να παρεις μια πχ 50αρα και να πεισεις τη γυναικα οτι ειναι 40 ? 2.Απο αυτη την αποσταση,ειναι πιο πιθανο να πιασεις το τζοκερ χωρις καν να εχεις παιξει,παρα να διακρινεις τη διαφορα μεταξυ 720p/1080p 3.Οι plasma μονο σε 2 σημεια ειναι κατωτερες των LCD.Καταναλωνουν περισσοτερο ρευμα και ειναι πολυ βαριες.Σε ολα τα υπολοιπα...:hi: Προτεινω 50" plasma HDready Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάρτιος 12, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 συμφωνω κι εγω..αν παρεις 40αρα θα την βαρεθεις αμεσως, αν παρεις 50αρα σε 2 χρονια, πανε σε 60αρα να βγαλεις μια 10ετια...ps 70αρα βγαινει??η να παω κατευθειαν σε 100αρα στο επομενο ποστ??:nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Μάρτιος 13, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 Ενταξει παιδες, μαλλον θα κανω panel ολο τον τοιχο του σαλονιου, περιπου 200 ιντσες, να την κρατησω μεχρι να πεθανω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Μάρτιος 13, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 Ρε παιδιά τηλεόραση είναι , δέν παίζουν ρόλο οι ιντσες άν θα την βαρεθεί.Με μία 40, άντε και κατι ψιλά θα είσαι μιά χαρά.Πήγαινε για τις καινούριες Panasonic, έχω διαβάσει ότι είναι πάρα-πολύ καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 13, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 Άποψη μου είναι να μην πέσεις κάτω των 40 ιντσών και σίγουρα να πάρεις μια Full HD.Όσον αφορά μάρκα, προτίμησε κάποια Samsung, Sony, LG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren Μάρτιος 15, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 Με μια 32 '' Full ΗD εισαι μια χαρα. Απλα πειγενε με δικο σου υλικο εκει που θα την αγορασεις και δες την . Στην χαμηλη κατηγορια τιμης ειναι σχεδον ολες ιδιες απο 600 ευρω και πανω θα δεις διαφορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.