Jump to content

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

takiskl

Recommended Posts

Καλημερα

η τηλεοραση μου εχει αρχισει να τα παιζει, οποτε σιγα σιγα αρχιζει το ψαξιμο για την καινουργια. Μιας και θα περασω (επιτελους!!!) στον χωρο των LSD, θα ηθελα την βοηθεια σας.

Η αποσταση θεασης στο σαλονι ειναι γυρω στα 4,5 μετρα. Τι ιντσες πιστευετε οτι πρεπει να παρω και το κυριοτερο ΠΟΙΑ;;;

Με τοσες που κυκλοφορουν πια εχω χασει τον μπουσουλα. Για να σας "κατευθυνω " λιγο, θα ειναι η κυρια μου τηλεοραση και θα ηθελα να αγορασω κατι ποιοτικο και αξιοπιστο. Χρηματικα δεν θα ηθελα να ξεφυγω πολυ πανω απο τα 1000 ευρω.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Τακης

.... Μιας και θα περασω (επιτελους!!!) στον χωρο των LSD, θα ηθελα την βοηθεια σας.

.....

Τακης

Yπομονη φιλε..life sucks το ξερουμε ολοι, αλλα δε χρειαζεται να καταφυγεις εκει..

(ι 'll be back)

edit

i am back

στο περιπου τι θα βλεπεις στην TV??Αλλα μελη που 8α τη χρησιμοποιουνε?

Με λιγα ζορια αν εχεις χωρο παιρνεις plasma 42pz8 (full hd) η την px για ποιο οικονομικά (ή ανεβαινεiς σε ιντσες πχ->50)

Σε lcd

νομιζω και το περσινο μοντελο της sammy 40Α656 ειναι αξιοπροσεχτο καθως επισης -νομιζω- και η Philips 7603

Και η 47lg7000 ειναι στα λεφτα σου.

Πανω κατω αυτα.....

Για την αποσταση παντως απο 40 εως 50 ιντσες ειναι καλα...

Οχι οτι με μικροτερη δε κανεις δουλεια...αλλα και τις 40 για τετοια αποσταση μικρη τη θεωρω.

(εχω την 40Α656 στα 3-3,5μ)

Ωχχχ!!! LSD, ο δαιμων του τυπογραφειου!

LCD εννοουσα φιλοι μου!

Φιλε NTG γενικη χρηση θα εχει η τηλεοραση λογω οικογενειας (2 παιδια και συζυγος). Οσο για μενα επικεντρωνομαι σε αγωνες και ταινιες. Εαν 40 ειναι καλα δεν νομιζω να ανεβω πιο πανω.

Ποιες οι διαφορες αναμεσα σε plasma και lcd; Η μηπως δεν υπαρχουν;

Ποια ειναι τα κυριοτερα χαρακτηριστικα τα οποια προσεχουμε να υπαρχουν οπωσδηποτε;

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Οι 32'' είναι λίγες για την απόσταση που θές.

Σκέψου ότι εγώ έτσι όπως τις είχα δεί οριακά ήταν για το δωμάτιο μου δλδ 3 μέτρα σε ευθεία.

Καλύτερα πήγαινε σε 40'' και όπως και δήποτε full-hd. Θα σου πρότεινα Sony γιατί πήρα την 26'' μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αλλά επειδή οι λύσεις της είναι ακριβές προτίμησε τις σταθερές αξίες Lg & Samsung.

Όσο για τις plasma, για τηλεόραση είναι κατα πολύ καλύτερες αλλά υστερούν σε όλα τα άλλα .

Καλησπέρα φίλε Τάκη ,

Από την στιγμή που η απόσταση είναι 4.5 μέτρα ξέχνα όλες τις μικρές

Πας σε 50άρα , ειδάλλως 99.99999% στο μέλλον θα το μετανιώσεις που πήρες κάτι μικρό για το χώρο σου , ειδικά όταν την προορίζεις για αγώνες και ταινίες

Στα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις και τις ίντσες που χρειάζεσαι , ξέχνα το FullHD , ούτως ή άλλως αν από τα 4.5 μέτρα καταφέρεις να διακρίνεις διαφορά μεταξύ μιας HD Ready από μια Full HD θα έπρεπε να έχεις μάτια αετού

Στα χρήματά σου , μπορείς να βρεις μοντέλα όπως την παρακάτω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1140817

Πλάσμα και πάλι πλάσμα

Πάνε δες σε ένα κατάστημα μια πλάσμα (σωστά σεταρισμένη) και μια lcd Να παίζουν δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις την ανωτερότητα της πρώτης , τόσο στα επίπεδα του μαύρου , όσο και στην χρωματική απόδοση και ποιότητα απεικόνισης.

Και άσε τον καθένα να σου μιλά για απαρχαιωμένη τεχνολογία

Με την ίδια λογική οι λαμπάτοι ενισχυτές ήχου βγάζουν απαράδεκτο ήχο γιατί είναι παλιά τεχνολογία

Ειδικά για τον σκοπό τον οποίο την προορίζεις , είναι σαφώς πιο κινηματογραφική και απεικονίζει πολύ καλύτερα το τηλεοπτικό σήμα

Αστέρης

Καλημερα φιλε Αστερη και σε ευχαριστω.

Σκεφτομαι ομως να βαλω ως οριο τις 40 ιντσες κι αυτο για δυο λογους: 1) γκρινια γυναικας και 2) η τηλεοραση λογω θεσης δεν θα ειναι παραλληλη με τον τοιχο, αλλα θα στριβει η βαση του επιπλου. Νομιζω λοιπον οτι αν ανεβω τοσο πολυ στο μεγεθος της τηλεορασης θα εχω λειτουργικο προβλημα, περα απο την καλαισθησια.

Στις 40 τι μου προτεινεις;

Αληθευει οτι οι plasma ειναι πολυ πιο ενεργοβορες απο τις lcd;

Σε ευχαριστω.

Αληθεύει , αν και τα νεότερα μοντέλα τείνουν να μειώνουν την κατανάλωση στα επίπεδα των lcd

Στις 42 ίντσες τώρα σε plasma , κοιτάς την καινούργια Panasonic Px10 με τελευταίας γενεάς πάνελ Hd ready

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1224441

ή αν είσαι οπαδός των ονομαστικών χαρακτηριστικών και θέλεις ντε και καλά full HD , υπάρχει και η Pz8 με το παλαιότερο πάνελ στα ίδια χρήματα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1130048

Μεταξύ των δύο , εγώ θα αγόραζα την πρώτη

Αν πάλι αποφασίσεις να μεταβείς σε lcd τεχνολογία , προσωπικα θα κοιτούσα προς τη σειρά Sony Bravia 4000 , όπως την παρακάτω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1130048

αν και στα ίδια χρήματα και Samsung να έπαιρνες δεν θα έμενες απογοητευμένος σε καμμία περίπτωση

Συμφωνω απολυτα με τον CaptainMilo

1.Για την αποσταση θεασης που αναφερεις,ακομα και οι 40 ιντσες θα ειναι καπως λιγες(ειναι πολυ πιθανο να τραβας τα μαλλια σου που δεν πηρες μια μεγαλυτερη)...Εχεις σκεφτει να παρεις μια πχ 50αρα και να πεισεις τη γυναικα οτι ειναι 40 :sarcastic: ?

2.Απο αυτη την αποσταση,ειναι πιο πιθανο να πιασεις το τζοκερ χωρις καν να εχεις παιξει,παρα να διακρινεις τη διαφορα μεταξυ 720p/1080p

3.Οι plasma μονο σε 2 σημεια ειναι κατωτερες των LCD.Καταναλωνουν περισσοτερο ρευμα και ειναι πολυ βαριες.Σε ολα τα υπολοιπα...:hi:

Προτεινω 50" plasma HDready

συμφωνω κι εγω..αν παρεις 40αρα θα την βαρεθεις αμεσως, αν παρεις 50αρα σε 2 χρονια, πανε σε 60αρα να βγαλεις μια 10ετια...

ps 70αρα βγαινει??η να παω κατευθειαν σε 100αρα στο επομενο ποστ??:nada:

Ρε παιδιά τηλεόραση είναι , δέν παίζουν ρόλο οι ιντσες άν θα την βαρεθεί.

Με μία 40, άντε και κατι ψιλά θα είσαι μιά χαρά.

Πήγαινε για τις καινούριες Panasonic, έχω διαβάσει ότι είναι πάρα-πολύ καλές.

Με μια 32 '' Full ΗD εισαι μια χαρα. Απλα πειγενε με δικο σου υλικο εκει που θα την αγορασεις και δες την . Στην χαμηλη κατηγορια τιμης ειναι σχεδον ολες ιδιες απο 600 ευρω και πανω θα δεις διαφορες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.