Jump to content

ΙΩΣΗ - οξεία βρογχίτιδα

αρης_τζ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Περνάω μια ανευ προηγουμένου ίωση με πυρετό που εκτοξεύτηκε στους 39 βαθμούς

στην κλίμακα Celsius. Ο γιατρός διέγνωσε ΄οξεία βρογχίτιδα΄ και συνέστησε φαρμακευτική

αγωγή με αντιβίωση Klaricid και εισπνοές.

Υπάρχει συνφορμίτης να διεγηθεί την δικιά του ταλαιπωρία?

:sorry:

ολη η ελλαδα αρρωστη ειναι ρε φιλε

εμενα βαρεσε 39,7 και σημερα εγινα καλα

μονο με all time classic greek κοτοσουπες και halls

εγώ δόξα τον Θεο ακομα δεν αρρωστησα μιας και το χω χομπυ να αρρωσταινω απο αμμυγδαλιτιδα (σορρυ για το ορθωγραφικο) αν εκανα:p

αρης αυτη την αντιβιβση έπαιρνα και γω :dirol:

ολη η ελλαδα αρρωστη ειναι ρε φιλε

εμενα βαρεσε 39,7 και σημερα εγινα καλα

μονο με all time classic greek κοτοσουπες και halls

Η μαζικοτερη ιωση της δεκαετιας

+1 και εγω περιπου 4 μερες με κ*** πυρετό κολλημένο στο 37,5. και μου συνέχιζε ζαλαδα για 1 εβδομαδα...:confused:

στην κλίμακα Celsius. Ο γιατρός διέγνωσε ΄οξεία βρογχίτιδα΄ και συνέστησε φαρμακευτική

Ακριβως τα ιδια συμπτωματα και αγωγη...Μαλιστα την 1η μερα εκανα 2 ωρες προπονηση με πυρετο.Η αντιβιωση μπορει να σε χαλασει λιγο αλλα θα γινεις καλα

Κι εγώ άρρωστος είμαι ρε γαμώτο, δεν έχω πάρει αντιβίωση ακόμη, την παλεύω με Depon και Mycothiol.

Μια διόρθωση, για να κάνει δουλειά το αντιβιοτικό που συστήνουν, σημαίνει ότι δεν είναι ίωση (=οφειλόμενη σε ιό) αλλά λοίμωξη οφειλόμενη σε βακτήριο.

Πολύς κόσμος όμως, και με πολύ πυρετό. Εγώ δεν έχω βάλει θερμόμετρο αλλά δεν αισθάνομαι να έχω πολύ πυρετό (=κάτω από 38).

Πάντως αν χειροτερέψω μάλλον θα πάρω Klaricid κι εγώ, παρ'όλο που δεν τα πάω καλά με τα φάρμακα. . .

http://en.wikipedia.org/wiki/Clarithromycin

Αμυγδαλιτιδα.

Ακομα στο ξεκινημα βεβαια.

Ειλικρινα αν καθομουν απο 0 ετων ποσες φορες εχω αρωστησει ανετα ημουν α ν ε τ α over ninethousand!!!!

και γώ μόλις βγήκα από την ταλαιπωρία και είμαι στο relax...Είχα εδώ και 5 μέρες 40,8 και με αντιπυρετικά χτύπαγα ένα 39,9..Χάλια μύτη...και πολύ βήχα...χάλια με λίγα λόγια...Αλλά τουλάχιστον δεν ήταν πολλές μέρες..

Περαστικά σε όλους πάντως

Εγώ πάλι είχα αρρωστήσει τόσες φορές στην αγγλία, που δε με πιάνει τίποτα ελληνικό πλέον! :p

Καλή ανάρρωση σε όλους εύχομαι:daisy:

εχετε το νου σας στις Βροχυτιδες/αμυγδαλιτιδες

Φιλος κολητος ταλαιπωριοταν 6 μηνες με φαρμακευτικη αγωγη (αλλαξε 2 αντιβιοσεις).

Στην αρχη υπεθεταν (γιατρος κ ασθενης) πως η μη καταπολεμηση του ιου οφειλοταν στο οτι ο κολητος δεν εκανε σωστη χρηση της αντιβιοσης (επεινε και απο κανα ποτακι βρε αδερφε που ως γνωστον "ακυρωνει" τα αντιβιοτικα) και καπνιζε.

Μετα απο αυτην την πολυμηνη ταλαιπωρια και αφου δεν την παλευε αλλο με τον πονολεμο κ τους random πυρετους,πηγε σε 3ο διαφορετικο γιατρο ο οποιος του διεγνωσε "Λειμωδη Μονοπυρηνωση"....

Δεν ειμαι γιατρος αλλα απο αυτα που καταλαβα,προκειται για ενα μικροβιο το οποιο εξασθενει τον οργανισμο και εμφανιζει παραλληλα συμτωματα τυπου αμυγδαλιτιδας/βροχυτιδας/κτλ.

Οποτε αν δειτε κ δεν περναει στα γρηγορα με την αντιβιοση καντε ενα τσεκ :smoke:

Περαστικα στους αρρωστιαρηδες :giveup:

ΩΩΩ ρε παλι αντιβίωση:mad::mad:...

μαμω τις αμυγδαλές μου...

Πρώτη φορά συμβαίνει τέτοιο πράγμα στην Ελλαδα :nada:

Απο το μόνο που πάσχω μετά την δουλεία είναι οξεία μποχίτιδα!Επειδή όμως βλέπω άπειρο κόσμο σε μια μέρα,δεν θα αργήσει να χτυπήσει η μη χιουμοριστική και δεν θέλω με τίποτα τώρα άλλα τρεχάματα

Eγώ συνάντησα πριν λίγες μέρες κάτι φίλους μου που ήθραν για εκδρομή στην κρήτη, μερικοί ήταν κρυωμένοι, ένας άλλος έβηχε πολύ έντονα και ένας άλλος έφυγε κακήν κακώς γιατί εδώ κι ένα μήνα έπερνε αντιβίωση και ξαφνικά μετά το πρώτο βράδυ (ξενύχτι κ ποτό) επιδεινώθηκε σοβαρά η υγεία του (τώρα καλά είναι ευτυχώς!). Μου φαίνεται πως κάτι κόλλησα και κάθωμαι τώρα 2 μέρες σπίτι (κυριολεκτικά) γιατί με αυτά που ακούω δεν το ρισκάρω !

@sotiris: ο ΩΡΥΛΑ μου είχε πει πως μερικές φορές δίνει αντιβίωση όταν ο άλλος έχει ίωση όταν ο οργανισμός του ασθενούς είναι πολύ ταλαιπωρημένος και όταν κυκλοφορούν πολλά κακά βακτήρια (το καταλαβαίνει από τους άλλους ασθενείς) και δίνει προληπτικά αντιβίωση ... Duh, δεν έβγαλα άκρη! Κουλό ακούγεται!

+1 Περαστικά σε όλους !

@sotiris: ο ΩΡΥΛΑ μου είχε πει πως μερικές φορές δίνει αντιβίωση όταν ο άλλος έχει ίωση όταν ο οργανισμός του ασθενούς είναι πολύ ταλαιπωρημένος και όταν κυκλοφορούν πολλά κακά βακτήρια (το καταλαβαίνει από τους άλλους ασθενείς) και δίνει προληπτικά αντιβίωση ... Duh, δεν έβγαλα άκρη! Κουλό ακούγεται!

+1 Περαστικά σε όλους !

Δεν ακούγεται κουλό ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ (για να μην πώ έγκλημα)Προληπτική αντιβίωση για ιώσεις δεν υπάρχει γιατι απλά τα αντιβιοτικά δεν μπορούν να δράσουν σε υποτιθέμενα μικρόβια που κυκλοφορούν εκτός του οργανισμού.Αλλος ο λόγος της συνταγογράφισης αντιβιοτικών

Ταχεία ανάρρωση σε όλους τους αρρώστους:no:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.