Jump to content

Γνώμες για το eten glofiish X800

A-L-I-V-E

Recommended Posts

@jpavly: Μήπως μπερδεύεις το agps με το quick gps?? Το agps χρεώνεται αφού αποτελεί μια υπηρεσία δεδομένων και όπου έχω διαβάσει λένε πως δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Το quick gps από την άλλη (που υπάρχει στο HTC Diamond και σίγουρα και σε άλλα HTC - δεν είμαι σίγουρος για άλλες συσκευές) ουσιαστικά δίνει στη συσκευή πληροφορίες για τη θέση των δορυφόρων και βοηθάει να μειωθούν οι υπολογισμοί που απαιτούνται και έτσι, κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα.

Πάντως εγώ που έχω το diamond, κλειδώνει αρκετά καλά. Με μια έκδοση του "λειτουργικού" μάλιστα, έπιανα 4 δορυφόρους μέσα στο σπίτι. Και με το quick gps, κλειδώνει από την πρώτη φορά. Κάποια περίοδο όντως δεν έπιανε καλά, αλλά του πέρασε...

Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως δουλέει το agps. Δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον! Μάθαμε κάτι και σήμερα :T:

εγώ γιατί νομίζω ότι το quick gps είναι απλά η εφαρμογή που χρειάζεται για να κατεβάσεις τα δεδομένα του a-gps ; ;)

Βασικά είναι τελείως διαφορετικά. Το agps συνδέεται με το δίκτυο της κινητής, το οποίο έχει σταθερές κεραίες. Σου λέει σε ποια κυψέλη βρίσκεσαι ουσιαστικά, οπότε έτσι βοηθάς το gps να προσδιορίσει τη θέση σου πιο γρήγορα.

Το quick gps είναι μια εφαρμογή που συνδέεται στο ίντερνετ (wifi, gprs δεν έχει σημασία). Σε αντίθεση με το agps που προσδιορίζει τη θέση της συσκευής, το quick gps ενημερώνει για τη θέση των δορυφόρων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.