Jump to content

Γνώμες για το eten glofiish X800

A-L-I-V-E

Recommended Posts

Ετοιμάζομαι να αγοράσω καινούριο κινητό αυτές τις μέρες. Έχω κολλήσει με το παραπάνω και θα ήθελα τη γνώμη σας. Αν το έχει κάποιος ας μου πει τις εντυπώσεις του.

64MB Ram δεν έχει αυτό; Δεν ψάχνεις για κάτι πιο "ζωντανό";

Όπως; Διαθέτω γύρω στα 300 ευρώ και δεν μου "γυάλισε" κάτι άλλο...

εγω θα σου προτεινα κατι απο το stock plaisio!

Θα ρίξω μια ματιά... ευχαριστώ!

Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να συνδιάσω τηλέφωνο και gps. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Στο θέμα του gps το diamond απ' ότι διαβάζω δεν τα πάει και αρκετά καλά. Δεν λέω, ωραίο και γρήγορο είναι σαν ppc αλλά χρειάζομαι να έχει γρήγορο gps. Πιστεύω ότι το x800 θα με καλύψει, αρκεί το μόνο αρνητικό του να είναι η ταχύτητά του σαν ppc...

Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να συνδιάσω τηλέφωνο και gps. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Στο θέμα του gps το diamond απ' ότι διαβάζω δεν τα πάει και αρκετά καλά. Δεν λέω, ωραίο και γρήγορο είναι σαν ppc αλλά χρειάζομαι να έχει γρήγορο gps. Πιστεύω ότι το x800 θα με καλύψει, αρκεί το μόνο αρνητικό του να είναι η ταχύτητά του σαν ppc...

Ποιος το είπε αυτό; Σε πληροφορώ ότι επειδή έχω Renault αυτοκίνητο τα GPS δεν παίζουν λόγω αθερμικού παρπρίζ. Από τότε που έβαλα πρώτη φορά το Diamond έχω σωθεί στην κυριολεξία, τόσο από το δέκτη του όσο από την βοήθεια που μου προσφέρει το aGPS.

Επίσης, για απλούς χρήστες, δηλαδή όταν δεν το χρειάζεσαι για να ρίξεις κατευθυνόμενο πύραυλο από δορυφόρο στο διάστημα, πίστεψε με δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω. Ένας οποιοσδήποτε δέκτης SiRF Star III είναι αρκετός για όλους μας.

σαφώς και λειτουργεί το a-gps στην Ελλάδα. για να δεις πως λειτουργεί ρίξε μια ματιά εδώ --> http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61049&garpg=10#content_start κάτω από την μέση. για ότι άλλες απορίες έχεις εδώ είμαστε :)

σαφώς και λειτουργεί το a-gps στην Ελλάδα. για να δεις πως λειτουργεί ρίξε μια ματιά εδώ --> http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61049&garpg=10#content_start κάτω από την μέση. για ότι άλλες απορίες έχεις εδώ είμαστε :)

με το agps χρεωνεσαι?

αν κατεβάσεις τα δεδομένα μέσω σύνδεσης 3g/gprs λογικά υπάρχει χρέωση (δεν είμαι απόλυτα βέβαιος για το τι ισχύει στην Ελλάδα καθώς δεν έχω κατεβάσει ποτέ έτσι). αν τα κατεβάσεις όμως μέσω wifi ή συνδέοντας το pda στο ιντερνετ μέσω pc δεν υπαρχει καμία χρέωση. :)

αν κατεβάσεις τα δεδομένα μέσω σύνδεσης 3g/gprs λογικά υπάρχει χρέωση (δεν είμαι απόλυτα βέβαιος για το τι ισχύει στην Ελλάδα καθώς δεν έχω κατεβάσει ποτέ έτσι). αν τα κατεβάσεις όμως μέσω wifi ή συνδέοντας το pda στο ιντερνετ μέσω pc δεν υπαρχει καμία χρέωση. :)

εσυ εχεις παρατηρησει αν χρεωνεσαι?

όπως είπα, μέσω 3g ή gprs δεν έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω. μέσω wifi ή USB (από το pc) εγγυημένα δεν υπάρχει καμία χρέωση. για να είσαι σίγουρος μπορείς να κάνεις το download έχοντας απενεργοποιήσει την λειτουργία του τηλεφώνου :)

Τσεκαρισμένο από μένα. Το aGPS δεν σε χρεώνει, το μόνο που θα σε χρεώσει είναι οποιοδήποτε Application συνδεθεί μέσω 3G/GPRS στο Internet για ενημέρωση. Κάτι που κάνουν πχ τα Nokia. Απλά, "χαλάς" τις ρυθμίσεις του Internet και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ;)

Αν το πάρεις, πες μου να σου πω ποιο ROM να περάσεις να πετάει και σαν PDA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.