Jump to content

προβλημα συγχρονισμου του siemens sl2-141

Pekolas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.

Εχω κανει συνδεση εδω και κανα 6μηνο στη forthnet και τον τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.

Το router μου το siemens sl2-141 δεν συγχρονιζει και αν συγχρονισει καποια στιγμη, αυτο ειναι για λιγο.

Εχω στην ιδια πριζα με spliter και τηλεφωνο.Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι συγχρονιζει μονο οταν εχω κατεβασμενο το ακουστικο του τηλεφωνου.(βεβαια οχι για πανω απο 2 ωρες)

Εχω παρει στην τεχνικη υποστηριξη και ελεξαν την γραμμη μου με router μονο,με τηλεφωνο μονο και με τα δυο μαζι και μου ειπαν οτι βλεπουν οτι ειναι αρκετα ασταθης η γραμμη μου οταν ειναι επανω κατι απο ολα αυτα αλλα οταν δεν εχω λεει τιποτα ειναι μια χαρα.

Μου ειπαν οτι θα το στειλουν ως βλαβη στους τεχνικους τους να το δουν.

Επειδη ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα και τον πρωτο καιρο και δεν αλλαξε τιποτα οσες φορες και αν εκανα αιτηση βλαβης και απλα ξαφνικα μια μερα συγχρονισε και μεχρι πριν μια βδομαδα δεν ειχα προβλημα ,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος με το τι μπορει να συμβαινει.

Αν σου βρίσκεται εύκαιρο κάποιο άλλο modem καλό θα ήταν να το δοκίμαζες. Επίσης δες μήπως το φιλτράκι έχει κάποιο πρόβλημα, αλλάζοντάς το και αυτό. Άλλαξε μήπως η ταχύτητα που έχεις από τότε που άρχισαν τα προβλήματα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.