Jump to content

$@39@

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Χρησιμοποιούσα όλο αυτό το διάστημα ceramique και είχα idle 32-33-34 βαθμούς και μετά από διάφορα threads που διάβασα αποφάσiσα να χρησιμοποιήσω AS5 για να δω κάτι καλύτερο. Την άλλαξα και τώρα έχω 40 βαθμούς!!!!!:weep: Γιατί; Έβαλα σωστή ποσότητα πάστας και είμαι και σίγουρος ότι Zalman πατάει καλά. Τι μπορεί να παίζει; HELP....

Όλες τις απλώνω με το δάχτυλο καλά. Να καλύπτει όλη την επιφάνεια. Με γυμνό δάχτυλο για να γίνει καλύτερα η δουλεια και μετά το καθαρίζω με οινόπνευμα και ζεστο νερό με σαπούνι.

Ναι αλλα οσο πιέσεις την ψυκτρα, η παστα θα ''ξεράσει''(:hehe:)/χυθεί απ έξω...Οποτε οσο και να βαλεις θα μείνει οτι χρειαστεί...

Απλωσε μια στρωση, παχους ας πουμε χοντρικά 1 πιστωτικης κάρτας, τον επεξεργαστή και νομιζω θα εισαι εντάξει οσον αφορα την τοποθέτηση...:)

εδιτ αντι για γυμνό χέρι, εξίσου καλη δουλειά κάνεις με τυλιγμένο στο δακτυλο σου λεπτη πλαστική σακουλα (polybag) ;)

Δεν ξέρω.. ψιλοαπογοητεύτηκα να πω την αλήθεια. Θα δοκιμάσω κάποια άλλη στιγμή πάλι μήπως και γίνει τίποτα. Αν μπορέσει κάποιος ας βάλει ένα βιντεάκι που απλώνει πάστα ή κάποιες αναλυτικές φωτό σε κάποιο thread ή σε αυτό για να δώσει τα φώτα του και σε εμάς τους Noobs...:hehe:

Απλωσε μια στρωση, παχους ας πουμε χοντρικά 2 πιστωτικών καρτών, τον επεξεργαστή και νομιζω θα εισαι εντάξει οσον αφορα την τοποθέτηση...:)

Είναι ΠΑΡΑ πολύ αυτό που είπες. Το πάχος λιγότερο από τσιγαρόχαρτο πρέπει να είναι.

Ισως το αλλαξα, και παλι οτι δεν χρειάζεται θα φυγει απο μονο του :toomuchne

Εγω με τέτοια ποσότητα(παχος 1 πιστωτικης) σε ολα τα pc που εχω βαλει δεν υπήρχε πρόβλημα :)

Ναι αλλα αν ειχες το σωστο ισως ειχες καλυτερες θερμοκρασιες...

Παχος πιστωτικης ειναι πολυ, αλλα και παχος τσιγαροχαρτου που λετε ειναι πολυ λιγο. Τα καπακια των cpu (ihs) ειναι αρκετα στραβα (ειδικα τα 775). Πιστευω οτι η ιδανικη ποσοτητα ειναι ~0,2mm και απλωμα με δαχτυλο τυλιγμενο σε διαφανη μεμβρανη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.