Jump to content

Περίεργες temps. Τι να φταίει?

junior-21-

Recommended Posts

Για 4230 τι ρεύμα δίνεις εσύ?

@ ChSin7: πως βλέπεις το tubing?

Η μόνη μου ασχολία ever με λάστιχα είναι όταν ποτίζω τον κήπο.

Αυτό είδα στην φωτο που πόσταρες αυτό είπα. (αλλα αντί αλλων και εσύ: τι φταίει ? και πάρτε και φώτο από υδρόψυξη που έχει αλλάξει 110% )

Μισο για να καταλαβω.. Για QX6700 δεν μιλουσαμε που ειχε προβληματα με temps ? :flag:

Τωρα Ανεστη φορας QX9650...Ειναι καλα τα temps του ?? για υδροψυξη ?

Δοκιμασε ξανα τον QX6700.. Η βαλτον με αερα!και δες τι παιζει με την παρτη του..

Μονο με δοκιμες θα βγαλεις ακρη...:upside:

Junior την αντλία δοκίμασες να την δυναμώσεις? το ψυγειο ζεσταίνετε καθολου στην επιστροφη?

η αντλία όπου και να δουλεύει τα ίδια κάνει. Το ψυγείο είναι ζεστό αλλά λογικό είναι, διπλό ψυγείο είναι και έχει Quad + vga.

Αυτό είδα στην φωτο που πόσταρες αυτό είπα. (αλλα αντί αλλων και εσύ: τι φταίει ? και πάρτε και φώτο από υδρόψυξη που έχει αλλάξει 110% )

excuse me for the inconvenience. διορθώνω το πρώτο post

Μισο για να καταλαβω.. Για QX6700 δεν μιλουσαμε που ειχε προβληματα με temps ? :flag:

Τωρα Ανεστη φορας QX9650...Ειναι καλα τα temps του ?? για υδροψυξη ?

Δοκιμασε ξανα τον QX6700.. Η βαλτον με αερα!και δες τι παιζει με την παρτη του..

Μονο με δοκιμες θα βγαλεις ακρη...:upside:

δεν την παλεύω άλλο με το μηχάνημα και του έβαλα το cpu μου να δω την συμπεριφορά του κυκλώματος και τι temps θα έχει. O QX ζεστούλης είναι, χθες όταν έφυγα έπαιξε FEAR2 για καμία ώρα και ήταν στους 70. Δεν είναι εκεί το θέμα. Δεν είναι πρόβλημα. Αλλά δεν μπορεί με EIST on να βαράει 70+ σε φάση σερφαρίσματος :( thats the problem. Οι αψυχολόγητες temps στο άσχετο.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το EIST μπας και παίζει τίποτα με την μητρική και κάνει overvoltage spikes που δεν φαίνονται από τα προγράμματα monitoring.

Μονο σε μητρική μου πάει το μυαλό (bios, κάτι έχει σκάσει κτλ)

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το EIST μπας και παίζει τίποτα με την μητρική και κάνει overvoltage spikes που δεν φαίνονται από τα προγράμματα monitoring.

Μονο σε μητρική μου πάει το μυαλό (bios, κάτι έχει σκάσει κτλ)

καλή η ιδέα σου. κι εμένα πάει το μυαλό μου αλλά: ποσο overvolting δλδ που σε φάση surfing να βλέπει 70+??? και μάλιστα όταν μια μέρα πριν του έπινα το αίμα με 2πλά orthos και 4πλά memtest και έβλεπα μέχρι 55 βαθμούς?

Τότε που του έπινες το αιμα ήταν έτοιμο στημένο όπως το έδωσες ? Μήπως έγινε καμια επέμβαση και ξυλόθηκε κανένας πυκνωτής κατα λάθος ?

σπίτι του έγινε το ξεζούμισμα! :hehe:

και απλά έφυγα μετα, δεν πείραξε τπτ το παιδί, δεν κατέχει και από bios άλλωστε

Μήπως έτσι όπως έχει τοποθετηθεί το κουτί ανακυκλώνεται συνέχεια ο ζεστος αέρας του ψυγείου με συνέπεια σιγά σιγά να μην μπορεί να διώχνει την ζέστη ? Τι άλλο μένει να τσεκάρεις ? Μετα πας για μητρική.

Μήπως έτσι όπως έχει τοποθετηθεί το κουτί ανακυκλώνεται συνέχεια ο ζεστος αέρας του ψυγείου με συνέπεια σιγά σιγά να μην μπορεί να διώχνει την ζέστη ? Τι άλλο μένει να τσεκάρεις ? Μετα πας για μητρική.

τπτ.απλα περιμένω να δω αν θα δω αυτά τα σκαμπανεβάσματα και με τον QX.

ελειπα Πράγα μερικές μέρες, χθες που γύρισα πήρα τηλ το παιδί και με τον QX έχει καλύτερη συμπεριφορά. Κλοκαρισμένος στα 4ghz έχει ~55c @ idle & ~72c στα παιχνίδια. Μυστήριο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.