junior-21- Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Παίδες, τα φώτα σας! Έχουμε και λέμε: αυτό το case http://img7.imageshack.us/img7/7906/zyjald80dmd56jvmdepv.jpg φιλοξενεί από την αρχή του χρόνου την εξής σύνθεση : P5Q deluxe, Q6700, 2X2gb Mushkin 1066 και Twintech 9800gtx+. To case ήταν του greekfragma (να φταίει άραγε αυτό?) μετά των περιποιήσεων του Κοπρίτη αλλά έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η υδροψυξή του σε σχέση με την προηγούμενη φωτο. Η υδρόψυξη αποτελείται από διπλό χοντρό ψυγείο, D-Tec Fuzion V.2 cpu block, Swiftech MCW60 Vga block, Swiftech Αντλία MCP655 12V, EK Waterblocks EK Multioption 150 Reservoir, Feser 1/2 inch tubing & Feser Liquid πράσινο UV. Το κύκλωμα σίγουρα είναι ΟΚ γιατί έχει ασχοληθεί ο Coolmind ( Νάσος ) και το έχει δεί και ο Stelaras. Το σύστημα παρουσιάζει τραγικές θεμοκρασίες. Η τελευταία ρύθμιση που το άφησα τον cpu είναι 3550mhz (355*10) @ 1,28V και ενώ έβλεπα temps max 54 με 2πλό orthos και 4πλό memtest, το παιδί που του ανήκει βλέπει 70άρες μετά από λίγη χρήση (το διασταυρώνω από teamviewer). Τι μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Μήπως κατά την μετακίνηση κάτι δεν του άρεσε?το link δεν παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Μάρτιος 9, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 - Τσάκισμα σωλήνας (check το μικρό κομμάτι απο το ρεσερβουάρ)- Fail σε ανεμηστήρες από σκόνη & Fail στο ποτενσιόμετρο που ελέγχει ανεμηστήρες- αέρας στο κύκλωμα- fail στην τρόμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Σίγουρα κάτι με την ρωή του νερού τρέχει Ρίξτε μια ματια στην αντλία ρε παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 9, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 - Τσάκισμα σωλήνας (check το μικρό κομμάτι απο το ρεσερβουάρ)- Fail σε ανεμηστήρες από σκόνη & Fail στο ποτενσιόμετρο που ελέγχει ανεμηστήρες - αέρας στο κύκλωμα - fail στην τρόμπα -όλα μπήκαν new, fans coolermaster UV καμια 10αριά στο σύνολο -το κύκλωμα είναι άριστο,φτιάχτηκε απτην αρχή, δεν είναι όπως στην φώτο... - αντλία φοβάμαι κι εγώ σήμερα θα πάω με τα 2 cpu μου να δω μήπως αλλάξει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Μάρτιος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Αυτό το "κομμάτι" δεν μου άρεσε, μπορεί να είναι και λόγω φωτογραφίας που φαίνεται έτσι : Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Μάρτιος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Για κοιτα αυτο που λεει ο φιλος παραπανω την εχω φαει και εγω ετσι οταν τα μετακομισα ολα στο Cosmos, δεν δειχνει να φαινεται οτι ειναι απο την φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 9, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Αυτό το "κομμάτι" δεν μου άρεσε, μπορεί να είναι και λόγω φωτογραφίας που φαίνεται έτσι : Ρε παιδιά τόσο εμφανές σημείο και να μην το έχει δει ο Aνέστης? Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 9, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Aπο ότι φαίνεται δεν παίζει η αντλία..?? Τελικα 11 ή Dtec εχει?Η πρωτη φοτο λογικα ειναι του φραγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 9, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 το είπα και πριν, έχει αλλάξει όλο μέσα, δεν έχει καμία περίεργη κούρμπα. Θα ποστάρω φώτος όταν πάω κατά τις 9 το βραδυ Dtec on board Sir GV Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 9, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 έβαλα τον QX @ default : θα το αφήσω λίγο ακόμα να δώ... εδώ και μία το σύστημα να δείτε το κύκλωμα σας ακούω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 9, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Επειδή δεν το ξεκαθαρίσαμε το θέμα της αντλίας, λειτουργεί σίγουρα? Ακούμπα την να δεις αν ταλαντώνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 9, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Σίγουρα παίζει η αντλία. μετά από 50+ λεπτά @ stock : Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 9, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Τα ρεύματα τα κοίταξες καθόλου?Δεν ξέρεις πόσες φορές χωρίς να εχω πειράξει κάτι μπαίνω στο bios Και βλέπω κάποια ρύθμιση στο κόκκινο χωρίς να το έχω κάνει εγω...Για ρίξε μια ματια εκεί....Στην τελική αν δουλεύει σωστά η αντλια....Το μόνο που έχω να προτίνω...Λύσιμο του μπλοκ και καθάρισμα μήπως έχει καθίσει τπτ πάνω του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 9, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 κι εδώ ο ιρλανδοQX @ 4ghz @ alexK: τι κόκκινα, ούτε κίτρινα δεν είναι τα ρεύματα και η αντλία μια χαρά δουλεύει, την ακούω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 9, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 κι εδώ ο ιρλανδοQX @ 4ghz @ alexK: τι κόκκινα, ούτε κίτρινα δεν είναι τα ρεύματα δεν πιστεύω να είσαι τόσο χάλια σε θερμοκρασίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 9, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Για 4230 τι ρεύμα δίνεις εσύ?@ ChSin7: πως βλέπεις το tubing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 9, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 1.43 και είμαι πολυ λίγο πιο ψηλά σε temps...σε intelburntest χτυπαω 78-80με αυτη την υδρόψηξη....http://www.thelab.gr/showthread.php?t=59766 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 9, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Junior την αντλία δοκίμασες να την δυναμώσεις?Ισως να βλεπω και λάθος στην φωτο αλλα στον σωλήνα που φεύγει απο το τανκ->vga φαινετε να λειπει νερο..:toomuchneτο ψυγειο ζεσταίνετε καθολου στην επιστροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 9, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 μετά από 10 λεπτά orthos @ GV: δεν υπάρχει θέμα με το κύκλωμα, είναι by Νάσος (εγγύηση), είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.