Jump to content

Περίεργες temps. Τι να φταίει?

junior-21-

Recommended Posts

Παίδες, τα φώτα σας!

Έχουμε και λέμε: αυτό το case http://img7.imageshack.us/img7/7906/zyjald80dmd56jvmdepv.jpg φιλοξενεί από την αρχή του χρόνου την εξής σύνθεση : P5Q deluxe, Q6700, 2X2gb Mushkin 1066 και Twintech 9800gtx+. To case ήταν του greekfragma (να φταίει άραγε αυτό?) μετά των περιποιήσεων του Κοπρίτη αλλά έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η υδροψυξή του σε σχέση με την προηγούμενη φωτο. Η υδρόψυξη αποτελείται από διπλό χοντρό ψυγείο, D-Tec Fuzion V.2 cpu block, Swiftech MCW60 Vga block, Swiftech Αντλία MCP655 12V, EK Waterblocks EK Multioption 150 Reservoir, Feser 1/2 inch tubing & Feser Liquid πράσινο UV. Το κύκλωμα σίγουρα είναι ΟΚ γιατί έχει ασχοληθεί ο Coolmind ( Νάσος ;) ) και το έχει δεί και ο Stelaras. Το σύστημα παρουσιάζει τραγικές θεμοκρασίες. Η τελευταία ρύθμιση που το άφησα τον cpu είναι 3550mhz (355*10) @ 1,28V και ενώ έβλεπα temps max 54 με 2πλό orthos και 4πλό memtest, το παιδί που του ανήκει βλέπει 70άρες μετά από λίγη χρήση (το διασταυρώνω από teamviewer). Τι μπορεί να συμβαίνει? :help:

- Τσάκισμα σωλήνας (check το μικρό κομμάτι απο το ρεσερβουάρ)

- Fail σε ανεμηστήρες από σκόνη & Fail στο ποτενσιόμετρο που ελέγχει ανεμηστήρες

- αέρας στο κύκλωμα

- fail στην τρόμπα

- Τσάκισμα σωλήνας (check το μικρό κομμάτι απο το ρεσερβουάρ)

- Fail σε ανεμηστήρες από σκόνη & Fail στο ποτενσιόμετρο που ελέγχει ανεμηστήρες

- αέρας στο κύκλωμα

- fail στην τρόμπα

-όλα μπήκαν new, fans coolermaster UV καμια 10αριά στο σύνολο

-το κύκλωμα είναι άριστο,φτιάχτηκε απτην αρχή, δεν είναι όπως στην φώτο...

- αντλία φοβάμαι κι εγώ :(

σήμερα θα πάω με τα 2 cpu μου να δω μήπως αλλάξει κάτι...

Αυτό το "κομμάτι" δεν μου άρεσε, μπορεί να είναι και λόγω φωτογραφίας που φαίνεται έτσι : f8dgtmfi908tbup49gtx_thumb.jpg

Ρε παιδιά τόσο εμφανές σημείο και να μην το έχει δει ο Aνέστης?

Λίγο περίεργο μου φαίνεται.

Τα ρεύματα τα κοίταξες καθόλου?

Δεν ξέρεις πόσες φορές χωρίς να εχω πειράξει κάτι μπαίνω στο bios Και βλέπω κάποια ρύθμιση στο κόκκινο χωρίς να το έχω κάνει εγω...

Για ρίξε μια ματια εκεί....

Στην τελική αν δουλεύει σωστά η αντλια....

Το μόνο που έχω να προτίνω...Λύσιμο του μπλοκ και καθάρισμα μήπως έχει καθίσει τπτ πάνω του...

Junior την αντλία δοκίμασες να την δυναμώσεις?

Ισως να βλεπω και λάθος στην φωτο αλλα στον σωλήνα που φεύγει απο το τανκ->vga φαινετε να λειπει νερο..:toomuchne

το ψυγειο ζεσταίνετε καθολου στην επιστροφη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.