hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #141 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Γιατί, στην πράξη άλλαξε κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 13, 2011 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Ενδιαφέρουσες οι νέες προσθήκες, μπράβο σας που προσπαθείτε για συνεχείς ανανεώσεις και δεν επαναπαύεστε. Μόνο ένα πράγμα θα ήθελα που δεν έχει αναφερθεί ακόμα για τα likes (εκτός από το να φαίνονται απευθείας όλοι όσοι έκαναν like), να φαίνεται και το χρώμα αυτών που έκαναν like (πχ κόκκινοι admins, πράσινοι mods κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 13, 2011 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Γιατί, στην πράξη άλλαξε κάτι;Όχι απλά δεν μου αρέσει το σημείο στο οποίο βρίσκετε και φαίνεται χοντροκομμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 13, 2011 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Ναι αλλά από το να γεμίζει και να φαίνεται κάπως είναι καλύτερα πιστεύω !!Για παράδειγμα εδώ:http://www.thelab.gr/eidiseis/to-thelab-gr-anamesa-sta-koryfaia-sites-96012.htmlΑν θες πατάς και σου δείχνει τους υπόλοιπους, αυτό που λείπει και έχει αναφερθεί πολλές φορές και θα μου άρεσε και εμένα είναι αυτό με τους χρωματισμούς των μελών !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Χρωματάκια και αλφαβητική σειρά είναι η μόνη βελτίωση που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου (και κυρίως το δεύτερο). Τώρα εαν δευτερευόντως μπορεί να μετακινηθεί και κάτω από την υπογραφή δεν θα μου φαινόταν άσχημο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 13, 2011 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Έγινε μια προσπάθεια για καλύτερη τοποθέτηση. Κάντε clear cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά Btw, εμφανίστηκε και αυτό κάτω από τα avatars του κόσμου ενώ εξαφανίστηκαν τα άλλα δύο πεδία Εγγραφή: 07-11-2005 Περιοχή: Moschato/Athens Μηνύματα: 8.771 Array [yahooicon] edit: Αλλάξαμε και τα κουμπάκια ε; edit2: το Αrray κλπ έφυγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 13, 2011 Author #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Τα κουμπάκια Like/Share είναι πλέον on mouse over για να ειναι λίγοτερα ενοχλητικά και το background της λίστας των μελών που έχουν κάνει like έγινε διάφανο. Τα άλλα που είδες haya ήταν πάνω σε ένα refresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Όντως, έστρωσε πάλι. Άρα λοιπόν μένει να φτιάξεις τα χρωματα των Usergroups και να το κάνεις να βγάζει όσους έχουν κάνει like με αλφαβητική σειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 13, 2011 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Τα κουμπάκια Like/Share είναι πλέον on mouse over για να ειναι λίγοτερα ενοχλητικά και το background της λίστας των μελών που έχουν κάνει like έγινε διάφανο. Τα άλλα που είδες haya ήταν πάνω σε ένα refresh Φυσάς Founder Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 13, 2011 #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Τα κουμπάκια Like/Share είναι πλέον on mouse over για να ειναι λίγοτερα ενοχλητικά και το background της λίστας των μελών που έχουν κάνει like έγινε διάφανο. Τα άλλα που είδες haya ήταν πάνω σε ένα refresh Γμτ ήθελα να στην πω πως δε θα πιάνει το mouse over στο iPad, αλλά βγαίνουν με μια δαχτυλιά στο post Εξακολουθεί να μη μου αρέσει βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 13, 2011 #152 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Χμμμ...... θα το φάω το ΒΑΝ αλλά προτιμούσα το share χωρίς το mouse over. Πριν το έβλεπες και σου φαινόταν κάπως. Τώρα μόλις σκρολάρεις την σελίδα με την ρόδα σε κάθε ποστ που περνάς εμφανίζεται και εξαφανίζεται το share λες και είναι φωτορυθμικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 13, 2011 #153 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Εμένα δεν με χαλάει τίποτα από τα παραπάνω, καλύτερα που τα likes έγιναν 3-4 ονόματα και ο συνδυασμός χρωμάτων είναι σωστός γιατί δεν αποσπά την προσοχή... επίσης διαφωνώ να μπουν στα likes χρώματα που αντιπροσωπεύουν κάποιο status και συμφωνώ να είναι όλα το ίδιο... Αυτό που συνεχίζει να με ενοχλεί, είναι ότι τα likes μπαίνουν στα notifications... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Ιούνιος 13, 2011 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Αυτό που συνεχίζει να με ενοχλεί, είναι ότι τα likes μπαίνουν στα notifications... Πάνω σε αυτό θα ήθελα να είχε ο Πίνακας Ελέγχου Χρήστη επιλογή όπου θα μπορούσα να απενεργοποιήσω τα notifications για τα likes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 13, 2011 Author #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Αυτό που συνεχίζει να με ενοχλεί, είναι ότι τα likes μπαίνουν στα notifications... Έχεις δύο επιλογές: 1) Να περιμένεις μέχρι την επόμενη έκδοση 2) Να σου δώσω access στην vb και να το γράψεις μόνος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 13, 2011 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Υπενθύμηση προς όλους για να μην έχουμε φαινόμενα όπου το παπάκι αντικαθιστά το quote (γιατί ήδη βλέπω μερικά). Όταν κάνετε απλό quote κάποιον, αυτόματα ειδοποιείται ο κάποιος με notification ότι τον κάνατε quote. Δεν χρειάζετε παπάκι πουθενά αυτή η περίπτωση. Απλά τον κάνετε κουοτ κατά τα γνωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 13, 2011 #157 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Επανήλθαν τα infractions κάτω από το avatar βλέπω, και είναι ορατά σε όλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 13, 2011 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Υπενθύμηση προς όλους για να μην έχουμε φαινόμενα όπου το παπάκι αντικαθιστά το quote (γιατί ήδη βλέπω μερικά).Όταν κάνετε απλό quote κάποιον, αυτόματα ειδοποιείται ο κάποιος με notification ότι τον κάνατε quote. Δεν χρειάζετε παπάκι πουθενά αυτή η περίπτωση. Απλά τον κάνετε κουοτ κατά τα γνωστά. test... 2) Να σου δώσω access στην vb και να το γράψεις μόνος σου Αν είναι για global γίνεται εύκολα, αλλά ανά χρήστη με επιλογή, θέλει κόπο και ιδρώτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiK Ιούνιος 13, 2011 #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Όπως είπαν και άλλοι, η μπάρα με τα likes εκεί επίσης είναι άσχημη μέσα στην μέση, και λίγο buggy ακόμα , από τον χρήστη LiK από πάνω μου εμφανίστηκε έτσι [ATTACH]45000[/ATTACH] Εμένα πάντως καλά το έδειχνε-δείχνει... Μόνο ένα πράγμα θα ήθελα που δεν έχει αναφερθεί ακόμα για τα likes (εκτός από το να φαίνονται απευθείας όλοι όσοι έκαναν like), να φαίνεται και το χρώμα αυτών που έκαναν like (πχ κόκκινοι admins, πράσινοι mods κτλ). Ναι, αυτό θα είχε ενδιαφέρον! +1 Ναι αλλά από το να γεμίζει και να φαίνεται κάπως είναι καλύτερα πιστεύω !!Για παράδειγμα εδώ: http://www.thelab.gr/eidiseis/to-thelab-gr-anamesa-sta-koryfaia-sites-96012.html Αν θες πατάς και σου δείχνει τους υπόλοιπους, αυτό που λείπει και έχει αναφερθεί πολλές φορές και θα μου άρεσε και εμένα είναι αυτό με τους χρωματισμούς των μελών !! Δίκιο έχεις, αλλά αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι και τόσες νομίζω. Ίσως να ανέβει λίγο το όριο πριν αρχίσει να εμφανίζει το "... and Χ others like this." Παραείναι χαμηλό τώρα νομίζω... Χρωματάκια και αλφαβητική σειρά είναι η μόνη βελτίωση που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου (και κυρίως το δεύτερο). Προσωπικά νομίζω προτιμώ sort by date given παρά αλφαβητική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 13, 2011 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Να προτείνω κάτι; Στην μπάρα με το ποιοι έχουν κάνει Like, γίνεται να αυξηθεί ο αριθμός από 3-4 που είναι τώρα σε ~10; Δηλαδή να γεμίζει σχεδόν η μπάρα αλλά να παραμένει 1 γραμμή.Με αυτή την αλλαγή εάν ένα post έχει λίγα Likes δεν θα χρειάζεται να πατάς το "x others" και γλυτώνεις χρόνο/κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.