Jump to content

TheLab.gr Worklog

DJD

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Ενδιαφέρουσες οι νέες προσθήκες, μπράβο σας που προσπαθείτε για συνεχείς ανανεώσεις και δεν επαναπαύεστε. Μόνο ένα πράγμα θα ήθελα που δεν έχει αναφερθεί ακόμα για τα likes (εκτός από το να φαίνονται απευθείας όλοι όσοι έκαναν like), να φαίνεται και το χρώμα αυτών που έκαναν like (πχ κόκκινοι admins, πράσινοι mods κτλ). :)

Ναι αλλά από το να γεμίζει και να φαίνεται κάπως είναι καλύτερα πιστεύω !!

Για παράδειγμα εδώ:

http://www.thelab.gr/eidiseis/to-thelab-gr-anamesa-sta-koryfaia-sites-96012.html

Αν θες πατάς και σου δείχνει τους υπόλοιπους, αυτό που λείπει και έχει αναφερθεί πολλές φορές και θα μου άρεσε και εμένα είναι αυτό με τους χρωματισμούς των μελών !!

Χρωματάκια και αλφαβητική σειρά είναι η μόνη βελτίωση που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου (και κυρίως το δεύτερο).

Τώρα εαν δευτερευόντως μπορεί να μετακινηθεί και κάτω από την υπογραφή δεν θα μου φαινόταν άσχημο. :)

Δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά :p

Btw, εμφανίστηκε και αυτό κάτω από τα avatars του κόσμου ενώ εξαφανίστηκαν τα άλλα δύο πεδία

Περιοχή: Moschato/Athens

Array [yahooicon]

edit: Αλλάξαμε και τα κουμπάκια ε; :p

edit2: το Αrray κλπ έφυγε

Τα κουμπάκια Like/Share είναι πλέον on mouse over για να ειναι λίγοτερα ενοχλητικά και το background της λίστας των μελών που έχουν κάνει like έγινε διάφανο. Τα άλλα που είδες haya ήταν πάνω σε ένα refresh :)

Τα κουμπάκια Like/Share είναι πλέον on mouse over για να ειναι λίγοτερα ενοχλητικά και το background της λίστας των μελών που έχουν κάνει like έγινε διάφανο. Τα άλλα που είδες haya ήταν πάνω σε ένα refresh :)

Φυσάς Founder :T:

Γμτ ήθελα να στην πω πως δε θα πιάνει το mouse over στο iPad, αλλά βγαίνουν με μια δαχτυλιά στο post :p

Εξακολουθεί να μη μου αρέσει βέβαια :p

Χμμμ...... θα το φάω το ΒΑΝ αλλά προτιμούσα το share χωρίς το mouse over. Πριν το έβλεπες και σου φαινόταν κάπως. Τώρα μόλις σκρολάρεις την σελίδα με την ρόδα σε κάθε ποστ που περνάς εμφανίζεται και εξαφανίζεται το share λες και είναι φωτορυθμικό. :boxed:

Εμένα δεν με χαλάει τίποτα από τα παραπάνω, καλύτερα που τα likes έγιναν 3-4 ονόματα και ο συνδυασμός χρωμάτων είναι σωστός γιατί δεν αποσπά την προσοχή... επίσης διαφωνώ να μπουν στα likes χρώματα που αντιπροσωπεύουν κάποιο status και συμφωνώ να είναι όλα το ίδιο...

Αυτό που συνεχίζει να με ενοχλεί, είναι ότι τα likes μπαίνουν στα notifications... :p

Αυτό που συνεχίζει να με ενοχλεί, είναι ότι τα likes μπαίνουν στα notifications... :p

Πάνω σε αυτό θα ήθελα να είχε ο Πίνακας Ελέγχου Χρήστη επιλογή όπου θα μπορούσα να απενεργοποιήσω τα notifications για τα likes.

Έχεις δύο επιλογές:

1) Να περιμένεις μέχρι την επόμενη έκδοση

2) Να σου δώσω access στην vb και να το γράψεις μόνος σου :hehe:

Υπενθύμηση προς όλους για να μην έχουμε φαινόμενα όπου το παπάκι αντικαθιστά το quote (γιατί ήδη βλέπω μερικά).

Όταν κάνετε απλό quote κάποιον, αυτόματα ειδοποιείται ο κάποιος με notification ότι τον κάνατε quote. Δεν χρειάζετε παπάκι πουθενά αυτή η περίπτωση. Απλά τον κάνετε κουοτ κατά τα γνωστά. :)

Υπενθύμηση προς όλους για να μην έχουμε φαινόμενα όπου το παπάκι αντικαθιστά το quote (γιατί ήδη βλέπω μερικά).

Όταν κάνετε απλό quote κάποιον, αυτόματα ειδοποιείται ο κάποιος με notification ότι τον κάνατε quote. Δεν χρειάζετε παπάκι πουθενά αυτή η περίπτωση. Απλά τον κάνετε κουοτ κατά τα γνωστά. :)

test...

2) Να σου δώσω access στην vb και να το γράψεις μόνος σου :hehe:

Αν είναι για global γίνεται εύκολα, αλλά ανά χρήστη με επιλογή, θέλει κόπο και ιδρώτα...

Όπως είπαν και άλλοι, η μπάρα με τα likes εκεί επίσης είναι άσχημη μέσα στην μέση, και λίγο buggy ακόμα , από τον χρήστη LiK από πάνω μου εμφανίστηκε έτσι [ATTACH]45000[/ATTACH]

Εμένα πάντως καλά το έδειχνε-δείχνει...

Μόνο ένα πράγμα θα ήθελα που δεν έχει αναφερθεί ακόμα για τα likes (εκτός από το να φαίνονται απευθείας όλοι όσοι έκαναν like), να φαίνεται και το χρώμα αυτών που έκαναν like (πχ κόκκινοι admins, πράσινοι mods κτλ). :)

Ναι, αυτό θα είχε ενδιαφέρον! +1

Ναι αλλά από το να γεμίζει και να φαίνεται κάπως είναι καλύτερα πιστεύω !!

Για παράδειγμα εδώ:

http://www.thelab.gr/eidiseis/to-thelab-gr-anamesa-sta-koryfaia-sites-96012.html

Αν θες πατάς και σου δείχνει τους υπόλοιπους, αυτό που λείπει και έχει αναφερθεί πολλές φορές και θα μου άρεσε και εμένα είναι αυτό με τους χρωματισμούς των μελών !!

Δίκιο έχεις, αλλά αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι και τόσες νομίζω.

Ίσως να ανέβει λίγο το όριο πριν αρχίσει να εμφανίζει το "... and Χ others like this."

Παραείναι χαμηλό τώρα νομίζω...

Χρωματάκια και αλφαβητική σειρά είναι η μόνη βελτίωση που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου (και κυρίως το δεύτερο).

Προσωπικά νομίζω προτιμώ sort by date given παρά αλφαβητική:rolleyes:

Να προτείνω κάτι;

Στην μπάρα με το ποιοι έχουν κάνει Like, γίνεται να αυξηθεί ο αριθμός από 3-4 που είναι τώρα σε ~10; Δηλαδή να γεμίζει σχεδόν η μπάρα αλλά να παραμένει 1 γραμμή.

Με αυτή την αλλαγή εάν ένα post έχει λίγα Likes δεν θα χρειάζεται να πατάς το "x others" και γλυτώνεις χρόνο/κόπο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.