Jaco Ιούνιος 13, 2011 #121 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Σε trollfac++ θα το κάνει...?Ξέχασα, πως μπορούν τα Likes να μην φαίνονται στα notifications...? πχ κάποιες φορές δεν απαντάω σε ένα pm, αλλά όταν βλέπω τα notifications το θυμάμαι ξανά την επόμενη φορά που μπαίνω... επομένως αν αυτά είναι πολλά δεν βλέπω τα "πραγματικά" notifications... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #122 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 ωραίες αλλαγές. αξιζε τελικά το χθεσινό downtime Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 13, 2011 #123 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 πρεπει να καταλαβουν κατι στην Δ.Ο του thelab. Δεν ειναι δημοσιο εργο δρομου οπως η Ε75 το φορουμ που δεν παταει κανενας τις ωρες που σηκωνουν τα εργαλεια και τις μπουλτοζες της vbulletin. Ο κοσμος δουλευει τοτε και καπως πρεπει να περασει την ωρα του στην δουλεια. Ε μα.... Χθες στη μια το βραδυ (μιση ωρα πριν σχολασω)μου λεει ο DJD , ετοιμο...μετα απο πολυωρο πρηξιμο βεβαια αλλα ηδη ειχα φαει τον γαιδαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 13, 2011 #124 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 πρεπει να καταλαβουν κατι στην Δ.Ο του thelab.Δεν ειναι δημοσιο εργο δρομου οπως η Ε75 το φορουμ που δεν παταει κανενας τις ωρες που σηκωνουν τα εργαλεια και τις μπουλτοζες της vbulletin. Ο κοσμος δουλευει τοτε και καπως πρεπει να περασει την ωρα του στην δουλεια. Ε μα.... Χθες στη μια το βραδυ (μιση ωρα πριν σχολασω)μου λεει ο DJD , ετοιμο...μετα απο πολυωρο πρηξιμο βεβαια αλλα ηδη ειχα φαει τον γαιδαρο Τα ίδια τράβηξα και εγώ το Σαββάτο πρωί... Ανεπίτρεπτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 13, 2011 #125 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Αν υπάρχει η δυνατότητα πιστεύω ότι τα likes και το share θα έπρεπε να βρίσκονται κάτω από τις υπογραφές. Είναι ολίγον μπάχαλο η κατάσταση (κείμενο post - γραμμή likes - κείμενο υπογραφής). Άλλωστε αν έχει κάτι στραβό σε σχέση με το παλιό σύστημα είναι ότι το παλιό σύστημα είχε τα likes κάτω από το post/υπογραφή. Ποιο τακτοποιημένο. Ένα δεύτερο είναι ότι οι καταχωρήσεις με τα περισσότερα likes σε μεγάλα threads είναι ουσιαστικά άχρηστες. Δεν βγάζει τα posts - τουλάχιστον όχι σε μένα - με τα περισσότερα likes πρώτα, αλλά υποθέτω γράφει τα πρώτα π.χ. 30-40 posts που έχουν έστω και ένα like. Οπότε σε ένα μεγάλο thread από ένα σημείο και μετά αυτό-αχρηστεύεται το εν λόγω featute. Υ.Γ. Σιγά μην γράψω κάτι καλό για το νέο σύστημα Υ.Γ. 2 beta testing [MENTION=188]yanni[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 13, 2011 #126 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ όμως το update στο design του site.δημιουργήθηκε ένα χάος χωρίς λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 13, 2011 #127 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 εντελώς χάλια η νέα κόκκινη μπάρα των για να δω ποιος έχει κάνει πάω και υπογραμμίζω με το ποντίκι αλλιώς δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #128 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 έχουν κάποιο πρόβλημα τα μάτια σου ή οθόνη σου; εγώ μια χαρά διακρίνω τα ονόματα χωρίς να υπογραμμίσω τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 13, 2011 #129 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 έχουν κάποιο πρόβλημα τα μάτια σου ή οθόνη σου; εγώ μια χαρά διακρίνω τα ονόματα χωρίς να υπογραμμίσω τίποτα έχω δυσχρωματοψία, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 και εγώ έχω δυσχρωματοψία αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό που λες. ίσως θέλει λίγο πείραγμα η οθόνη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 13, 2011 #131 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Κι εγώ έχω δυσχρωματοψία αλλά τους βλέπω μια χαρά τους χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 13, 2011 #132 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 και εγώ έχω δυσχρωματοψία αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό που λες. ίσως θέλει λίγο πείραγμα η οθόνη σου.καλιμπραρισμένη είναι..btw πιστεύω δεν έχει λόγο ύπαρξης η μπάρα αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 13, 2011 #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 εντελώς χάλια η νέα κόκκινη μπάρα των για να δω ποιος έχει κάνει πάω και υπογραμμίζω με το ποντίκι αλλιώς δεν... Κόκκινη μπάρα; που; πότε; πως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 έχω δυσχρωματοψία edit: να προτείνω και εγώ κάτι. αν μπορεί να στριμωχτεί κάτω από το avatar μαζί με τα άλλα πεδία (εγγραφή, ποστ, μηνυματα κλπ) και ένα πεδίο "Thanked: x times". Το έχω δει σε άλλα forums και μου άρεσε αρκετά. edit2: testing [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 13, 2011 Author #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 εντελώς χάλια η νέα κόκκινη μπάρα των για να δω ποιος έχει κάνει πάω και υπογραμμίζω με το ποντίκι αλλιώς δεν... Κόκκινη;; Καθάρισε την cache σου γιατί κάτι άλλο βλέπεις μάλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiK Ιούνιος 13, 2011 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Τι έγινε; όλοι με δυσχρωματοψία;; :p Και εμένα μια χαρα εμφανίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιούνιος 13, 2011 #137 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 και μενα θα μου αρεσε καπως ετσι περισσοτερο. πιο τακτοποιημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 13, 2011 #138 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Το προτιμούσα όπως ήταν παλιά, αλλά θα συνηθίσω, (μου άρεσε να φαίνοντε όλα τα ονόματα που έκαναν thanks και όχι όπως τώρα που γραφει λίγα ονόματα και x more liked this). Όπως είπαν και άλλοι, η μπάρα με τα likes εκεί επίσης είναι άσχημη μέσα στην μέση, και λίγο buggy ακόμα , από τον χρήστη LiK από πάνω μου εμφανίστηκε έτσι . Τέλος τα mentions και τα @ name είναι νομίζω πολύ καλές συνθήκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Ιούνιος 13, 2011 #139 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Γενικώς πολύ όμορφη η αναβάθμιση του site boss. Συνμφωνώ και γω με τους υπόλοιπους να ήταν λίγο πιο κάτω τα likes. Αλλά και πάλι είναι πολύ ωραίο σκίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 13, 2011 #140 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Χάλια η νέα μπάρα με τα likes, η προηγούμενη ήταν πολύ καλύτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.