Billys Σεπτέμβριος 14, 2009 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Ωραιο το χρωματακι ρε σεις..τωρα για την διαταξη στην κεντρικη ουτε μενα μου αρεσε πολυ αλλα θα την συνηθισω,δεν ειναι τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 14, 2009 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 ωραίο το χρωματάκι, αλλά η ανασχεδιασμένη κεντρική είναι ακόμη καλύτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Σεπτέμβριος 14, 2009 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Πολύ όμορφο παιδια! :crazy_pilot:Μήπως θα έπρεπε να μπεί η μπάρα του χρήστη συνέχεια στις σελίδες, και να έχεις επιλογές για "PM box" και "User CP"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 14, 2009 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Μπράβο παίδες πολύ καλά όλα, έτσι και καμία αλλαγή πότε πότε σπάει την μονοτονία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 14, 2009 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Πολυ καλη η κεντρικη,ομως πιστευω πως τα χρωματα θα πηγαιναν καλυτερα γκρι + μαυρακι(καρμπον/σπιραλ)http://www.cruisermotorsports.com/(BB)Black%20Carbon%20Fiber.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Σεπτέμβριος 14, 2009 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Πολύ καλό παίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Σεπτέμβριος 14, 2009 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Πολυ καλη η κεντρικη,ομως πιστευω πως τα χρωματα θα πηγαιναν καλυτερα γκρι + μαυρακι(καρμπον/σπιραλ)http://www.cruisermotorsports.com/(BB)Black%20Carbon%20Fiber.gifΕίναι κουραστικό το μαύρο για τα μάτια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Σεπτέμβριος 14, 2009 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 μεγια μας!Μου παρεξενεψε λιγο στην αρχη αλλα δεν ειναι καθολου ασχημο! Αντε να το χαιρομαστε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Σεπτέμβριος 14, 2009 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Ωραία χρώματα παιδιά για όποιο θέμα βρω ενημερώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 14, 2009 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Είναι κουραστικό το μαύρο για τα μάτια.. Πιστευω τα ανοιχτοχρωμα ειναι τα πιο κουραστικα,οπως το κοκκινο που το χουν ολα τα φαστφουνταδικα για να κουραζεται ο κοσμος και να φευγει νωρις κτλπ...Οκ δεν με χαλαει και το υπαρχον,ωραιο δειχνει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Σεπτέμβριος 14, 2009 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 To χρώμα είναι πολύ ωραίο Το μόνο "σπαστικό" είναι το log in στα αριστερά, αλλά θα το συνηθίσω Γενικά οι αλλαγές είναι πολύ καλές. Κάθε ανανέωση για καλό:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 15, 2009 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Είναι κουραστικό το μαύρο για τα μάτια..είσαι λάθος ειδικά στις οθόνες και ειδικά στις μεγάλες οθόνες......+ πως το μαύρο στις οθόνες είναι ένας συντελεστής στην οικονομία ενέργειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 15, 2009 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 για τις crt ισως να εκανε κατι, για τις lcd δε νομιζω να κανει τπτ το blackle.. on topic, και μενα το μονο "παραπονο"¨ειναι το λογκιν στα αριστερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2009 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 είσαι λάθος ειδικά στις οθόνες και ειδικά στις μεγάλες οθόνες......+ πως το μαύρο στις οθόνες είναι ένας συντελεστής στην οικονομία ενέργειαςμόνο στις crt ισχύει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 15, 2009 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Hydra κανε ρε ένα Stylish για το thelab σε πιο dark έκδοση. θα είμαι ο πρώτος που θα το εγκαταστήσει...θα ασχολούμουν εγώ αλλα έχω να κάνω κάτι τέτοιο από τα 18 και ψιλοβαριεμε.η άλλη εναλλακτική είναι να βγει official και μια πιο σκοτεινή έκδοση του thelab (που δεν το κόβω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Μη πιάσουμε αυτή τη συζήτηση παίδες, δεν έχουμε σκοπό για την ώρα να προσφέρουμε άλλα themes για το site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 15, 2009 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 καλο ξεκαλο....παντα χρειαζομαστε μια ανανεωση οποιος αγαπαει το site , θα αγαπησει και αυτο. θεμα συνηθειας ειναι καθαρα.Οπως κ να εχει μπραβο στα παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Σεπτέμβριος 15, 2009 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Κι εμένα αυτές οι γαλάζιες οριζόντες μπάρες δε με ενθουσιάζουν, αλλά εντάξει κουλ. Δεν είναι και γκόμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 15, 2009 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Hydra κανε ρε ένα Stylish για το thelab σε πιο dark έκδοση. θα είμαι ο πρώτος που θα το εγκαταστήσει...θα ασχολούμουν εγώ αλλα έχω να κάνω κάτι τέτοιο από τα 18 και ψιλοβαριεμε. η άλλη εναλλακτική είναι να βγει official και μια πιο σκοτεινή έκδοση του thelab (που δεν το κόβω) Θα το εκανα ρε συ,αλλα ποτε δεν μ'αρεσε το Photoshop και δεν παιζει να το βαλω ποτε στο pc μου,αμα δε βαριεμαι και ψαχτω με κανα αλλο,θα σε πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 22, 2009 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Στα footers των σελίδων προστέθηκε ένα Link "TheLab.gr Team", πατώντας το μπορείτε απ' ευθείας να δείτε ποια είναι τα μέλη, ποιος από εμάς είναι Online και να στείλετε εύκολα ένα PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.