NooDle Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει τέτοιο θέμα αλλά πριν ένα χρόνο είχα πάρει την μητρική της υπογραφής τλπ τότε δεν το έψαξα να δω αν υποστηρίζει η εν λόγω μητρική raid γιατι απλά δεν ήθελα τοτε. Ελα όμως που ήρθε ο καιρός να κάνω και ιδου η αποριά που ειναι το raid οεο? Θα σκάσω ρε σεις έχει μονο με εξωτερικό σκληρο δίσκο (διορθώστε με αν κάνω λάθος) και αν εχει εγω γιατι δεν μπορώ να το βρω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Κάνει μόνο με τον jmicron που έχει.Την μια esata πίσω και την μαύρη sata κοντά στην pci-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάρτιος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Κάνει μόνο με τον jmicron που έχει.Την μια esata πίσω και την μαύρη sata κοντά στην pci-e.με λίγα λόγια μπορώ να κάνω ή να βάλω controller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Μπορείς, αλλά θα πρέπει να τραβήξεις καλώδιο από την e-sata μέχρι τον δίσκο που θα είναι μέσα. Επίσης γενικά νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλός σαν controller σαν τον intel και κάποιον εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάρτιος 9, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Μπορείς, αλλά θα πρέπει να τραβήξεις καλώδιο από την e-sata μέχρι τον δίσκο που θα είναι μέσα. Επίσης γενικά νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλός σαν controller σαν τον intel και κάποιον εξωτερικό.αστο καταλαβα καλυτερα pci raid μα βαλω ή καινουργια μητρική πωωωω αυτη η asus για κλαματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 αστο καταλαβα καλυτερα pci raid μα βαλω ή καινουργια μητρική πωωωω αυτη η asus για κλαματα..Δεν φταει η asus απλα οτι οτι ειναι το φτηνο μοντελο χωρις το ICH9R...Θα μπορουσες να βολευτεις με κατι τετοιο.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Καλα μην νομίζεις ότι θα δεις καμμια τρελή διαφορά με κάνα controller του 10 ευρου...Αλλά γενικά είναι καλή μητρικούλα...μόνο το raid της λείπει...σταθερότατη (αν και με τα κλασσικά κουσούρια των Asus). Μόνο το raid είναι στην ουσία το μείον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάρτιος 9, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Δεν φταει η asus απλα οτι οτι ειναι το φτηνο μοντελο χωρις το ICH9R...Θα μπορουσες να βολευτεις με κατι τετοιο.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752007να σου αδειασω μερικες μομπο των 40Ε με raid? αλλα δεν πιστεύω να έχουν ich9ενταξει ναι ειναι φθηνή αλλα δεν περίμενα να μην έχει και raid καλο πάντως αυτο το καλωδιο που μου έδειξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάρτιος 9, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Καλα μην νομίζεις ότι θα δεις καμμια τρελή διαφορά με κάνα controller του 10 ευρου...Αλλά γενικά είναι καλή μητρικούλα...μόνο το raid της λείπει...σταθερότατη (αν και με τα κλασσικά κουσούρια των Asus). Μόνο το raid είναι στην ουσία το μείον... βρηκα να την δώσω σε ένα φιλαράκι και θα πάω σε P5Q ευχαριστω για το ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 9, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 να σου αδειασω μερικες μομπο των 40Ε με raid? αλλά δεν πιστεύω να έχουν ich9ενταξει ναι ειναι φθηνή αλλα δεν περίμενα να μην έχει και raid καλο πάντως αυτο το καλωδιο που μου έδειξεςΜε Intel chipset και cotroller δύσκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren Μάρτιος 15, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 Και εγώ έτσι την είχα πατήσει και το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι να πάρεις εναν raid controler sunix απο το πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.