Jump to content

απορια για P5K

NooDle

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει τέτοιο θέμα αλλά πριν ένα χρόνο είχα πάρει την μητρική της υπογραφής τλπ τότε δεν το έψαξα να δω αν υποστηρίζει η εν λόγω μητρική raid γιατι απλά δεν ήθελα τοτε.

Ελα όμως που ήρθε ο καιρός να κάνω και ιδου η αποριά που ειναι το raid οεο?

Θα σκάσω ρε σεις έχει μονο με εξωτερικό σκληρο δίσκο (διορθώστε με αν κάνω λάθος) και αν εχει εγω γιατι δεν μπορώ να το βρω ? :tomato:

Μπορείς, αλλά θα πρέπει να τραβήξεις καλώδιο από την e-sata μέχρι τον δίσκο που θα είναι μέσα. Επίσης γενικά νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλός σαν controller σαν τον intel και κάποιον εξωτερικό.

Μπορείς, αλλά θα πρέπει να τραβήξεις καλώδιο από την e-sata μέχρι τον δίσκο που θα είναι μέσα. Επίσης γενικά νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλός σαν controller σαν τον intel και κάποιον εξωτερικό.

αστο καταλαβα καλυτερα pci raid μα βαλω ή καινουργια μητρική πωωωω αυτη η asus για κλαματα..

αστο καταλαβα καλυτερα pci raid μα βαλω ή καινουργια μητρική πωωωω αυτη η asus για κλαματα..

Δεν φταει η asus απλα οτι οτι ειναι το φτηνο μοντελο χωρις το ICH9R...

Θα μπορουσες να βολευτεις με κατι τετοιο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752007

Καλα μην νομίζεις ότι θα δεις καμμια τρελή διαφορά με κάνα controller του 10 ευρου...

Αλλά γενικά είναι καλή μητρικούλα...μόνο το raid της λείπει...σταθερότατη (αν και με τα κλασσικά κουσούρια των Asus). Μόνο το raid είναι στην ουσία το μείον...

Δεν φταει η asus απλα οτι οτι ειναι το φτηνο μοντελο χωρις το ICH9R...

Θα μπορουσες να βολευτεις με κατι τετοιο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752007

να σου αδειασω μερικες μομπο των 40Ε με raid? αλλα δεν πιστεύω να έχουν ich9

ενταξει ναι ειναι φθηνή αλλα δεν περίμενα να μην έχει και raid

καλο πάντως αυτο το καλωδιο που μου έδειξες

Καλα μην νομίζεις ότι θα δεις καμμια τρελή διαφορά με κάνα controller του 10 ευρου...

Αλλά γενικά είναι καλή μητρικούλα...μόνο το raid της λείπει...σταθερότατη (αν και με τα κλασσικά κουσούρια των Asus). Μόνο το raid είναι στην ουσία το μείον...

βρηκα να την δώσω σε ένα φιλαράκι και θα πάω σε P5Q

ευχαριστω για το ενδιαφέρον :T:

να σου αδειασω μερικες μομπο των 40Ε με raid? αλλά δεν πιστεύω να έχουν ich9

ενταξει ναι ειναι φθηνή αλλα δεν περίμενα να μην έχει και raid

καλο πάντως αυτο το καλωδιο που μου έδειξες

Με Intel chipset και cotroller δύσκολα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.