Jump to content

Παραξενη καρτα γραφικων!

isaias1983

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

85456741.th.jpg

Δειτε το παραπανω ss k πειτε τα συμπερασματα σας....

Η καρτα απο πισω σε ενα αυτοκολλητο που εχει λεει 9600gt 512M 128bit...

Την αγορασα απο ελληνικο καταστημα κ την εβαλα στο desktop μου...

Ψαχνω review στο net κ δεν βρισκω πουθενα...Ειναι σαν να μην υπαρχει...

Επισης οταν ξεκιναει το pc λεει 9600gt 512mb SC για το bios της καρτας γραφικων...

Εχω ποσταρει κ σε αλλο forum αλλα ακομα δεν εχουμε βρει ακρη!

Αν καποιος μπορει να βρει review η γενικα πληροφοριες ας postαρει εδω!

:suicide:

το γραμμα Μ διπλα απο το μοντελο, συνηθως σημαινει Mobility, δλδ για φορητους (Laptop).

Το ξερω ρε man...Αλλα εγω την εχω στο desktop...Κ drivers δεν επαιρνε με τιποτα....Επρεπε να βαλω modded inf για moblie cards για να μπουν οι drivers...

Γιατί δεν επικοινωνείς με το κατάστημα; Πέρα απ' αυτό, πολύ παράξενο να στην εμφανιζει έτσι... :wassat:

Θα τους παρω αυριο το πρωι...Απλα ηθελα να ξερω αν υπαρχει τετοια καρτα για desktop...

Δεν ειναι ιδια αλλα μοιαζει αρκετα...Δεν χρειαζεται εξωτερικη τροφοδοσια...

Δεν ειναι μονο το GPUZ.K τα Vista k oi geforce 182 drivers την βλεπουν σαν 9600M gt...

Στο boot το pc στην αρχη λεει: 9600GT 512mb SC bios rev κλπ...

Κ στα leopard 10.5.6 ου εχω στο pc την ειδαν σαν 9600M gt κ παιζει out of the box...

Μπορείς να δοκιμάσεις να τρέξεις κάποιο game σε window (όχι full screen) και να έχεις ανοικτό το GPUz ? Βλέπεις τα ρολόγια να αλλάζουν σε πυρήνα-μνήμη ?

Όχι ότι αυτό λύνει το πρόβλημά σου, φαντάζομαι την 9600GT με DDR3 ήθελες και όχι αυτήν που πήρες αλλά έτσι από περιέργεια.

Δεν εχω παστα να ξαναβαλω τωρα...Κ τη ξαναεβαλα πανω!θα το κανω αυριο!

Η παστα για cpu κανει εε?

Αν την πλήρωσες 45Euro τότε μην περιμένεις και πολλά, τόσο έχουν οι 9400/9500.

Εντύπωση μου έκανε που έχουν σβήσει το μοντέλο από την GPU.

Τα καλύτερα είναι σβησμένα...

Βασικά το ότι είναι κάποια mobile είναι σχεδόν σίγουρό, το θέμα είναι με τους shaders, θα πρέπει να ήταν 32 αν δεν κάνω λάθος...

Προσπάθησε να δεις τι έχει σβησμένα. Είναι κάτι του στιλ g96-XXX-C1

Αν βλέπω καλά στην φώτο, η κάρτα έχει 8 Hynix memory chips (http://www.hynix.com/datasheet/pdf/dram/HY5PS561621A(L)FP(Rev0.4).pdf) τα οποία σε σύνολο είναι 256ΜΒ και όχι 512ΜΒ. Αν την αγόρασες για 512ΜΒ (όπως στο link που έδωσες) τότε πήγενέ την πίσω ολοταχώς.

Όντως πολύ περίεργη κάρτα αλλά υπάρχουν προοπτικές.

Από τη στιγμή που εσύ παρήγγειλες κάρτα 512ΜΒ κι σου στείλανε 256ΜΒ δικαιούσαι RMA.

Από την άλλη όμως αυτή η καρτούλα δε πρέπει να καίει τίποτα από ρεύμα και είναι πολύ καλή για HTPC (HD + light gaming) ή μπορείς να τη δοκιμάσεις και σαν PhysX (όχι με την ATi 4870 που βλέπω οτι έχεις βέβαια).

Επίσης θα μπορούσε να γίνει μια καλή κάρτα για ένα χαμηλής κατανάλωσης PC (κατεβαστήρι/2ο PC κλπ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.