Jerry007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 Έχω παρατηρήσει αυτη την εβδομάδα οτι ενώ δεν τρέχω καμιά εφαρμογή να μου τρώει την γραμμή(Εκτός και άμα το κάνει το firefox) οτι κάνει κάτι παράξενα λες και seedάρω torrents.Υπάρχει κάνα πρόγραμμα να βλέπω πόσους πόρους τρώει κάθε εφαρμογή?Ακόμα έχω βάλει και κάνω virus scans μήπως έπιασα τίποτα :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 NetLimiter αν θυμαμαι καλα EDIT http://www.netlimiter.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 9, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Μπορεί να σε έχουν κάνει ftpάδικο Βάλε το netlimiter να βρεις ποιο πρόγραμμα κάνει κίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάρτιος 9, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Προσέχω οτι όσο κάνω browsing στιγμιαία μία εφαρμογή του avast!(antivirus) χρησιμοποιείς κατα την φόρτωση της σελίδας αρκετό bandwith αλλα δεν νομίζω οτι είναι αρκετό για να μου γονατίσει την γραμμή :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 10, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Δηλαδή πόσο τραβάει; Μπορείς να δοκιμάσεις να το απενεργοποιήσεις και να δεις διαφορές;Ίσως να ελέγχει σε κάποιον server αν η σελίδα που πας να δεις έχει σταμπαριστεί ως ύποπτη με κακόβουλο υλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάρτιος 10, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Ναι,αυτο κάνει.Χρησιμοπιεί αρκετή αλλα για κλάσματα δευτερολέπτου.Το έκλεισα έτσι και αλλώς δεν επισκέπτομαι τίποτα ιδιαίτερα κακόβουλα/ύποπτα sites Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.