Jump to content

Πρόβλημα μετά απο format

jester7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Μετά απο φορμάτ,κάνω εγκατάσταση net framework και έπειτα drivers κάρτας γραφικών (έχω μία radeon 4870).

Mετά την επανεκίννηση,ρυθμίζω την ανάλυση της επιφάνειας εργασίας σε 1680χ1050 (έχω μια οθόνη lg 20') και όλα είναι οκ.Απο την επόμενη επανεκίννηση και χωρίς να έχω πειράξει τίποτα,η επιφάνεια εργασίας μου παραμένει ρυθμιζμένη σε 1680χ1050 αλλά είναι σαν να έχω ζουμάρει σε αυτήν.Για να δώ τα άκρα της (ρολόι ή την πάνω αριστερά γωνία) πρέπει να πάω το ποντίκι μου προς τα εκεί.Το μόνο που μπορώ να υποθέσω (γιατί είναι το μόνο που κάνω διαφορετικά απο παλιά φορμάτ) είναι πρόβλημα των 9.2 drivers της κάρτας γραφικών.Ακόμη και όταν τους κάνω απεγκατάσταση και βάλω τους 8.12 το πρόβλημα παραμένει.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

να ρυθμισεις μονο σου το μεγεθος δλδ καθετα και οριζοντια δεν μπορεις??

Δεν μπορώ να καταλάβω.Μετα απο 2-3 επανεκινήσεις και χωρίς να έχω πειράξει τίποτα όλα διορθώθηκαν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.