Jump to content

Αναζήτηση μητρικής για s1366

deninho

Recommended Posts

Λοιπόν, ψάχνω για μια μητρική για επεξεργαστή core i7 920, ο οποίος θα παίξει παρέα με αυτό το κιτάκι μνημών.

Οι απαιτήσεις:

Κόστος όχι πάνω από τα 230€ (με μια απόκλιση 8% :p)

Σταθερότητα

Να υπάρχει κάποιος οδηγός στο νετ, ώστε να μπορώ να βγάλω μια άκρη με τις ρυθμίσεις στο BIOS :p

Επιθυμίες:

ATi Crossfire support

Μπόλικες SATA ports

Σημείωση: OC θα γίνει για το καλό. Δε θα ψάξω τα τρελά GHz. Κυρίως με νοιάζει το HT

Gigabyte X58-UD5 :) Κορυφαία για τα λεφτά της...Κάπου 250 έχει νομίζω..Αν μπορείς να κάνεις μια υπέρβαση 12-15% είναι πολύ καλή :p

http://www.skroutz.gr/s/62767/Gigabyte-GA-EX58-UD5.html

Kαι υπάρχει οδηγός στο net (και στο box ;) ) για την x58 extreme (πρακτικά την ίδια με τη ud5) για o/c :)

συμφωνω με τον απο πανω την εχω και πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος θα σου βγει 20 παραπανω απο το ποσο που εβαλες αλλα εκτος οτι τα αξιζει δεν νομιζω οτι θα μπεις και μεσα αν τα δωσεις.

Με δυσκολία αποφάσισα να πάω σε i7 (ας μην είχα μπόλικη δουλειά σε mathematica κλπ...), τώρα αν το κόστος της μητρικής ανεβαίνει λίγο λίγο, καήκαμε :p Η γιγαμπάιτ μ'άρεσε με τα 10 sata ports, αλλά τη βρίσκω λίγο τσιμπημένη. Θα κοιτάξω και εξωτερικό μπας και τη βρω σε καλύτερη τιμή (αν και δε το βλέπω εύκολο).

Σε σχέση με την ud4p η ud5, πέρα από τα +2 sata και το επιπλέον gigabit ethernet, έχει κάτι παραπάνω/είναι καλύτερη σε κάτι;

Μια χαρά είναι και η ud4p.

Τα ίδια chipset φοράνε, ίσως να έχει καλύτερο σύστημα τροφοδοσίας ή ψύξης, αλλά και πάλι το κόστος δεν μεταφράζεται σε σημαντικές διαφορές στην πράξη [δεδομένου ότι δεν πας για τρελό O/C].

Οι δικές μου απαιτήσεις θα με οδηγούσαν στην UD4P.

H μοναδική περίπτωση που χρειάστηκε να απευθυνθώ στο customer support του E-Shop ήταν για χτυπημένο δίσκο από τη μαμά, και ήταν στα χέρια μου ο αντικαταστάτης σε 5 εργάσιμες μέρες.

Στο πλαίσιο Λάρισας χρειάστηκε να επιστρέψω αρκετά πίσω και είτε αντικαταστάθηκαν είτε πιστώθηκαν στο λογ/σμό μου επί τόπου λόγω stock και παραδειγματικής εξυπηρέτησης από το προσωπικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.