deninho Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 Λοιπόν, ψάχνω για μια μητρική για επεξεργαστή core i7 920, ο οποίος θα παίξει παρέα με αυτό το κιτάκι μνημών. Οι απαιτήσεις: Κόστος όχι πάνω από τα 230€ (με μια απόκλιση 8% ) Σταθερότητα Να υπάρχει κάποιος οδηγός στο νετ, ώστε να μπορώ να βγάλω μια άκρη με τις ρυθμίσεις στο BIOS Επιθυμίες: ATi Crossfire support Μπόλικες SATA ports Σημείωση: OC θα γίνει για το καλό. Δε θα ψάξω τα τρελά GHz. Κυρίως με νοιάζει το HT Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Μάρτιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Gigabyte X58-UD5 Κορυφαία για τα λεφτά της...Κάπου 250 έχει νομίζω..Αν μπορείς να κάνεις μια υπέρβαση 12-15% είναι πολύ καλή http://www.skroutz.gr/s/62767/Gigabyte-GA-EX58-UD5.html Kαι υπάρχει οδηγός στο net (και στο box ) για την x58 extreme (πρακτικά την ίδια με τη ud5) για o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Μάρτιος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 συμφωνω με τον απο πανω την εχω και πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος θα σου βγει 20 παραπανω απο το ποσο που εβαλες αλλα εκτος οτι τα αξιζει δεν νομιζω οτι θα μπεις και μεσα αν τα δωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Μάρτιος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Kαλή όντως η Gigabyte X58-UD5.Κοίτα όμως και την Ρ6Τ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Μάρτιος 9, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Αν μπορέσεις να μαζέψεις κατι παραπάνω πάρε την P6T Deluxe την έχω και είναι καταπληκτική με πολύ εύκολα settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 9, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Με δυσκολία αποφάσισα να πάω σε i7 (ας μην είχα μπόλικη δουλειά σε mathematica κλπ...), τώρα αν το κόστος της μητρικής ανεβαίνει λίγο λίγο, καήκαμε Η γιγαμπάιτ μ'άρεσε με τα 10 sata ports, αλλά τη βρίσκω λίγο τσιμπημένη. Θα κοιτάξω και εξωτερικό μπας και τη βρω σε καλύτερη τιμή (αν και δε το βλέπω εύκολο). Σε σχέση με την ud4p η ud5, πέρα από τα +2 sata και το επιπλέον gigabit ethernet, έχει κάτι παραπάνω/είναι καλύτερη σε κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Μάρτιος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Μια χαρά είναι και η ud4p. Τα ίδια chipset φοράνε, ίσως να έχει καλύτερο σύστημα τροφοδοσίας ή ψύξης, αλλά και πάλι το κόστος δεν μεταφράζεται σε σημαντικές διαφορές στην πράξη [δεδομένου ότι δεν πας για τρελό O/C].Οι δικές μου απαιτήσεις θα με οδηγούσαν στην UD4P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Μάρτιος 10, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Ναί ίδιες ουσιαστικά είναι οι UD5 και UD4P..Πέρα απ' τις διαφορές που είδες κι εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 10, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 αφου δεν θα κανεις oc οποια και να παρεις θα σε καλυψει απλα να αγορασεις απο σοβαρο μαγαζι στην περιπτωση που εχεις καποιο προβλημα να μην μπλεξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Μάρτιος 10, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Συμφωνώ με το christara. Είχα κάποια προβληματάκια με κάτι μητρικές και χρειάστηκε να τις επιστρέψω και ομολογώ ότι στο πλαίσιο είναι παλικάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Μάρτιος 10, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 H μοναδική περίπτωση που χρειάστηκε να απευθυνθώ στο customer support του E-Shop ήταν για χτυπημένο δίσκο από τη μαμά, και ήταν στα χέρια μου ο αντικαταστάτης σε 5 εργάσιμες μέρες.Στο πλαίσιο Λάρισας χρειάστηκε να επιστρέψω αρκετά πίσω και είτε αντικαταστάθηκαν είτε πιστώθηκαν στο λογ/σμό μου επί τόπου λόγω stock και παραδειγματικής εξυπηρέτησης από το προσωπικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 11, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 τελικά παρήγγειλα την gigabyte ga ex58 ud4p. Μακάρι να με βγάλει ασπροπρόσωπο Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Μάρτιος 11, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 βασικα η ud4 κανει μονο cf ετσι?Υ.Γ: ειναι ρητορικη η ερωτηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.