Jump to content

Ασφαλιστικα ταμεία στο χείλος της καταστροφής

Constandinos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τα ταμεία στο κόκκινο

1. Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων: Σε... αναζήτηση 650 εκατομμυρίων ευρώ βρίσκεται ο φορέας που χορηγεί το εφάπαξ στους δημοσίους υπαλλήλους.

2. ΙΚΑ: Πρόβλημα ρευστότητας αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Μάιο.

3. Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών: Θα ζητήσει έκτακτη επιχορήγηση 600 με 700 εκατ. για να πληρώσει συντάξεις.

4. ΕΤΕΑΜ: Από το 2010 αναμένεται να παρουσιαστούν τα πρώτα προβλήματα.

5. ΕΤΑΤ: Θα βάλει λουκέτο σε δύο χρόνια.

6. Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Γενικής Τράπεζας: Εχει ξεμείνει από ρευστό.

7. ΤΑΥΤΕΚΩ: Εχει ήδη έλλειμμα 100 εκατ. ευρώ.

Χωρίς συντάξεις μένουν οι τραπεζικοί

(δημοσίευση της εφημερίδας έθνος

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=2616797)

και σκέφτομαι : εγώ που πληρώνω ως ελεύθερος επαγγελματίας (aka ΟΑΕΕ) 500 ευρω το δίμηνο κ έχω δυο χρόνια ασφαλισμένος, γιατι πληρώνω, που πάνε τα λεφτά που δίνω, κ θα πάρω ποτέ σύνταξη???

Ε τι περιμένετε???

Αφου ηρθαν οι μετανάστες και με λιγο χρόνο εργασίας, παίρνουν τις γεροντικές συντάξεις που θα βρουν τα ταμεία λεφτά?... :giveup:

ναι με κατι τέτοια θέματα ειμαι ρατσιστής

Κοιτα δεν θελω να τσακωθω με κανεναν αλλα οταν βλεπω γυρω μου τον καθε εναν να μπαινει στη χωρα να δουλεύει 1 χρονο και να κολαει 20 ένσημα και να βγαινει στην συνταξη..ε ενας 16χρονος τι αλλο θα μπορουσε να σκεφτεί...?

θα μπορουσες να σκεφτεις αυτους που τα ρημαζουνε χρονια τωρα, οπως επισης και αυτους που δε πληρωνουν.

οταν βλεπω γυρω μου τον καθε εναν να μπαινει στη χωρα να δουλεύει 1 χρονο και να κολαει 20 ένσημα και να βγαινει στην συνταξη..ε ενας 16χρονος τι αλλο θα μπορουσε να σκεφτεί...?

give more info

ε ειναι τακτικη μερικων που φερνουν αλλοδαπους τους κολλανε ενσημα ενα χρονο και μετα τους βγαζουν στη συνταξη και παιρνουν τις συνταξεις τους , ειναι κοινοτικη νομοθεσια. Μην νομιζεις καμμια τρελη συνταξη , 180 ευρω περιπου αλλα αμα το κανεις Χ1000...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.