Jump to content

Βοήθεια με αγορά νέου PC.

devaggos

Recommended Posts

Μμμ καλή φάση αυτό το πρόγραμμα...

Αλλά για τα drivers εννοούσα για τα περιφερειακά που ήδη διαθέτω.. όπως το πολυμηχάνημα μου και τη webcam μου (καλά γιαυτή δεν τίθεται θέμα, με 15 ευρώ παίρνω καινούργια) .... γιαυτά θα βρώ σίγουρα drivers?

Στη θέση σου θα έκανα μια βόλτα μέχρι το website του κατασκευαστή, ή ένα google search.

Υποθέτω και γνωρίζω αντίστοιχα ότι η Logitech και η MS διανέμουν 64-bit drivers για τις webcam. Για το πολυ-μηχάνημα no comment.

Τα λέμε αργότερα m8.

Ώρα για Roots & Reggae στο Blow :smoke:

Case: Antec P182 Black, $145,00.- [review]

PSU: Enermax EMD625AWT MODU82 (625W), $99,00.- [review]

MoBo: Gigabyte GA-EX58-UD4P, $244,90.- [review]

CPU: Intel Core i7 920 s1366, $269,00.-

Cooler: Xigmatek HDT-S1284C-Achilles + 1366 Adapter, $45,00.- + $7,00.- [review_1, review2]

RAM: OCZ 6GB (3x2GB) D.D.R.3 PC3-12800 Gold X.T.C. Low Volt. 3-Ch Kit, $96,00.-

GFX: ASUS EAH3650 Silent Magic HTDP 512MB PCI-E Retail (2xDVI), $51,30.-

HDD: Western Digital WD1500HLFS VelociRaptor 150GB 10Krpm SATA2, $140,00.-

DVD: Samsung DVD-RW SH-S223F Black Bulk, $16,70.-

Σύνολο Ευρώ με ΦΠΑ: 1.113,90.-

Αθόρυβο χάρη στο κουτί της Antec με τα ηχομονωτικά, τις ρυθμιζόμενες στροφές στα coolers και το Dual Chamber design, το αθόρυβο τροφοδοτικό της Enermax, τον low-noise για τις στροφές του Velociraptor, την αθόρυβη ψήκτρα της CPU και την passive-cooled κάρτα γραφικών.

Κορυφαίες επιδόσεις χάρη στον i920 σε συνδυασμό με 1600ΜΗz 3CH RAM και αρκετό περιθώριο για O/C με την Achilles.

Αρκετή ποσότητα RAM για middle-size Audio/Video Projects, με 64bit { OS + Apps }.

Πολύ ωραίο πακέτο!!! Βέβαια δεν μπορώ να δώσω τόσα πολλά (αν και θα το έπαιρνα έτσι ακριβώς όπως το έστησες αν είχα τα λέφτα! ) και σκέφτομαι να κόψω μερικά... Λέω να μην πάρω τον σκληρό τον raptor και το τροφοδοτικό (έχω ήδη ένα..). Οπότε πέφτουμε στα 873,90 (οκ τιμή για μένα..).

Όμως έχω μια απορία στην Κάρτα Γραφικών.... Νομίζω πως δεν είναι καλή... και θεωρώ πως είναι σημαντικό τμήμα για την επεξεργασία video. Εσύ τι λες?

Πολύ ωραίο πακέτο!!! Βέβαια δεν μπορώ να δώσω τόσα πολλά (αν και θα το έπαιρνα έτσι ακριβώς όπως το έστησες αν είχα τα λέφτα! ) και σκέφτομαι να κόψω μερικά... Λέω να μην πάρω τον σκληρό τον raptor και το τροφοδοτικό (έχω ήδη ένα..). Οπότε πέφτουμε στα 873,90 (οκ τιμή για μένα..).

Όμως έχω μια απορία στην Κάρτα Γραφικών.... Νομίζω πως δεν είναι καλή... και θεωρώ πως είναι σημαντικό τμήμα για την επεξεργασία video. Εσύ τι λες?

Σε ρουτίνες επιτάχυνσης 2D γραφικών είναι ΟΚ. Όλες οι κάρτες είναι ΟΚ σήμερα για 2D. Εφόσον δεν χρειάζεσαι realtime 3d acceleration (αν έκανες για παράδειγμα 3D Modeling), η κάρτα είναι ΟΚ. Πρότεινα την συγκεκριμένη λόγω διπλού DVI, και παθητικής ψύξης για ελαχιστοποίηση του θορύβου.

Αν θες να παίζεις απαιτητικά παιχνίδια, σίγουρα δεν σου κάνει αυτή η κάρτα.

Μπορείς να κόψεις από το κουτί, και να πάρεις μια πρόταση της AKASA, την οποία έχω δουλέψει και έμεινα ευχαριστημένος για τα λ7 που έδωσα.

AKASA Zen Black Midi Tower, ~50,00e [review_1, review_2, homepage]

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για Video κυρίως ?

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για Video κυρίως ?

Θα ψαχτώ με τα προγράμματα ( γιατί όπως είπα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα ) αλλά κυρίως με την suite της adobe (premiere,after effects κλπ)....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.