Hydra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 Καλημερα σε ολους,σημερα το πρωι που ηθελα να ακουσω κατι τραγουδακια,ανοιξα κανονικα το youtube.com αλλα οταν κανει αναπαραγωγη το vid,ανα μικρα χρονικα διαστηματα των 5 δευτερολεπτων η και λιγοτερο ακουγονται "χιονια".Ειναι πραγματικα σπαστικο!Μαλιστα ακουω παντα απο το youtube τα τραγουδακια μου εγω...Ο ηχος οταν ακουω τραγουδια η βλεπω video στον media player ειναι κανικος,χωρις να ακουγονται αυτα τα "χιονια"!Εχετε κατι υπ'οψην σας?...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Μάρτιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Δοκιμασε να εγκαταστησεις καποιο πακετο codec. την ειχα πατησει και εγω ετσι και μετα ηταν ολα κομπλε:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Ναι το δοκιμασα φιλε,αυτο σκευτηκα στην αρχη,επιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Μάρτιος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Ναι το δοκιμασα φιλε,αυτο σκευτηκα στην αρχη,επιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.