Jump to content

Εκτυπωτής ή πολυμηχάνημα?

Recommended Posts

Μιας και η κεφαλή του canon ip4300 που έχω δεν εκτυπώνει πλέον καλά σκέφτομαι την αντικατάσταση του.Ο καινούριος εκτυπωτής θα χρησιμοποιεί για εκτύπωση φωτογραφιών,εξώφυλλα dvd και εκτύπωση πάνω σε cd.Ότι και αν πάρω θα αγοράσω μελανοδοχεία με δυνατότητα να τα γεμίζω μόνος μου.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά :

EPSON STYLUS PHOTO R285 Φτηνή λύση αλλά κάπου διάβασα ότι δεν εκτυπώνει καλά σε μεγάλες επιφάνειες το άσπρο και το μαύρο.

CANON PIXMA IP3600 ή ip4600

CANON PIXMA MP630

Τι προτείνεται και εσείς?

Ευχαριστώ πολύ.

Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορέσεις να το επισκευάσεις ......

Αν καταφέρεις και βγάλεις την κεφαλη από τον εκτυπωτη ..... τότε βάλτην σε ένα πλαστικό κουτί για να μην τα κάνεις χάλια και προσπάθησε να ρήξεις υγρό τζαμιών (Αζαχ) σε κάθε τρύπα από την οποία περνάει το κάθε χρώμα. Αστο να μέινει για 10 λεπτά και μετά ξαναρήξε (μην κάνεις οικοινομία) αστο κανένα 10 λεπτό ακόμα. Θα δεις ότι το υγρό τζαμιών πέρασε και από την άλλη πλευρά και αποσφράγησε την κεφαλή. Στέγνωξε την κεφαλή με αέρα και βάλτην στον εκτυπωτή. Κάνε τουλάχιστον 2 Deep Cleaning (Βαθύ καθάρισμα), και τύπωσε το Test Pattern που εχει ο Cannon. Αν πετύχει έχεις γλυτώσει 70 ευρώ που κάνει μία καινούργια κεφαλή !!!!!!!.

Επαθα το ίδιο και εγώ με εναν Canon Pixma IP5000 που ειχα, ξαφνικά το μαυρο τυπωνε με κενά, έκανα το Deep Cleaning (Βαθύ καθάρισμα) αλλά τίποτα, έκανα αυτό που περιγράψω επάνω και πάλι τίποτα ...... το μαυρο τύπωνε με κενά...... οπότε τον πέταξα !!!!! και πήρα τον Epson PX700W που ειναι εξαιρετικό μηχάνημα (όπως σου λέει και ο καλός φίλος Dubber).

Καλή τύχη.

Την καθάρισα,την έβαλα σε μπωλάκι για μερικές ώρες με Αζαξ και αποσταγμένο νερό.Καθάρισε η κεφαλή αλλά τώρα γεμίζει μαύρο όλη η κάτω επιφάνεια και δεν βγάζει σωστά τα χρώματα

Την καθάρισα,την έβαλα σε μπωλάκι για μερικές ώρες με Αζαξ και αποσταγμένο νερό.Καθάρισε η κεφαλή αλλά τώρα γεμίζει μαύρο όλη η κάτω επιφάνεια και δεν βγάζει σωστά τα χρώματα

Μήπως ..... μήπως .... δεν στέγνωσες την κεφαλή σωστά και έχει μέσα ακόμη υγρό αζαξ ;;;;;

Δοκίμασε να την στεγνώσεις με σεσουάρ μαλλιών, μετα βάλτην στον εκτυπωτή και κάνε 2 deep cleaning (για να έρθει το μελάνι στην κεφαλή ....

καλή τύχη ... και ενημερωσέ μας .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.