Jump to content

πρόβλημα με asus WL-600g

mitro_891416003254

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
ναι σωστό σε βρίσκω τα DNS ρυθμισμένα manual γιατί αυτόματα στην χώρα μας δεν βρίσκει τίποτα. Τέσπα καλό δουλευτό και θέλω να μου πεις αν έκανες τίποτα με print-server?:wall::wall:

πως θα το δοκιμάσω και με ποιόν τρόπο;Υπάρχει κάποιο manual εκτός του δικού του;:crazy_pilot:

οχι διστηχός δεν έχω βρει κάποιο άλλο manual έκτος απο αυτό που δίνει να φανταστώ τώρα ψάχνεις για το πώς θα βάλεις τον εκτυπωτή σου ε? Δεν πιστεύβ να σε δυσκολέψει στην αρχή μετά θα σου σπάσει τα νεύρα...:cry::cry:

παίδες πληροφοριακά λόγω ότι είχα αποσυνδέσεις σε τακτά χρονικά σημεία,το snr έπεφτε τραγικάκάτω απο -2.5:tongue: έβαλα το ρούτερ μόνο του στην γραμμή χωρίς σπλιττερ και την τηλεφωνική σε άλλη μπίζα(άλλο δωμάτιο).Τώρα θα αλλάξω το καλώδιο του ΟΤΕ απο το κυτίο διανομής τους:p στο κυτίο του διαμερίσματος γιατί είναι ματισμένο,DAGALIDIS σε ευχαριστώ:beer:

αυτό το firmware έχει κάποιες επιπρόσθετες επιλογές:

αφορούν την adsl+2 και την adsl απλή,τώρα δουλεύω με τσεκαρισμένη μόνο την adsl+2 επιλογή και παίρνω το εξής status:

:neo::neo:

ωρε Dagalidis που είσαι....;;

post-3375-1416073962,4613_thumb.png

post-3375-1416073962,5984_thumb.png

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

:rip::rip: ASUS WL-600G :rip::rip:

Πάει σε άλλους κόσμους το δικό μου modem.... :(

Eτσι ξαφνικά μας άφησε χρόνους.

Τώρα είμαι με ένα D-Link DSL-2640B και ομολογώ πως τα πάει ΘΑΥΜΑΣΙΑ.... :worship:

• 1 month later...
  • 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.