Jump to content

xfx 790i ultra memory problem

kifinas

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Επεσε στα χερια μου εδω και λιγες μερες αυτη η μητρικη- xfx 790i ultra sli.Εβαλα επανω

εναν Q9550 quand στα 2.83Ghz,μνημες Corsair 4GB DDR3-1600 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TW3X4G1600C9DHX), psu-tagan 1100w, και Gpu 9800Gtx plus 1Gb.Λοιπον για να μην κουραζω αλλο το

θεματακια μου ειναι 2. Το ενα ειναι οτι οι μνημες δεν παιζουν Dual chanel παροτι τους εχω βαλει manual

τα timings τα volt που χρειαζονται και το memory Fsb.Δοκιμασα να τις βαλω σε ολα τα slot και επισης να

ξεκινισω το μηχανημα και με μια μονο μνημη αλλα τιποτα. Το δευτερο θεμα με το bios.Φοραει το version

6.00 PG.Διαβασα διαφορα για τα bios και καποια πιθανον να κρασαρουν.Ποιο bios ειναι το σωστο τελικα?

(εαν υπαρχει σωστο).Αυτα! Οποιος μπορει ας βοηθησει για να μη το σπασω! Ευχαριστω!!!!

Eχω το τελευταιο bios περασμενο.Διαβασα για αυτο οτι βγαζει καποια προβληματα και καποιοι ξαναγυριζουν σε προηγουμενα version.Το θεμα ομως ειναι οτι οι μα......ες της xfx εχουν μονο το τελευταιο version στην επισημη σελιδα τους και δεν μπορω να βρω προηγουμενα version μεχρι τωρα που εχω ψαξει!!! Εαν καποιος πετυχει κανενα link ας το ποσταρει. Ευχαριστω και παλι!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.