Jump to content

Δεν ανταποκρινεται το msn...

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια πηγα σημερα το πρωι να μπω στο msn και παταω sign in και δεν ανταποκρινεται...ουτε που μου βγαζει troubleshot ουτε τιποτα παταω sign in και τα ιδια...δειχνει οτι απτιεται το sign in αλλα καμι κινηση δεν γινεται....

Να πω οτι εχω δοκιμασει uninstall, reboot, install....τωρα ελεγχω για κανα ιο που δεν νομιζω ετσι στα καλα καθουμενα....

Εχετε καμια ιδεα?

Λεει οτι σε κανει sign in για πολυ ωρα ?Μηπως εχει κατι ο λογαριασμος σου,προσπαθησες να κανεις log in στο hotmail.com ?:...:

Ηοtmail μπαινω κανονικα.....μαλιστα αλλαξα και password κατι που ξεχασα να το αναφερω....

Οχι δεν κανει sign in παραμενει στην κεντρικη σελιδα....παταω δηλαδη sign in και τιποτα μενει η ιδια εικονα...

Να πω οτι εχω ελεγχξει για ημερομηνια και ωρα...

Τον 9 εχεις?Δοκιμασες με μια παλαιοτερη εκδοση?Ισως δουλεψει...

Δεν δεχεται παλαιοτερη εκδοση...θα δοκιμασω να καθαρισω οτι υπαρχει σχετικο με τον msn μεσα στο pc...

Δεν γινεται τιποτα κανενα αποτελεσμα...Παλι τα ιδια μου κανει...Θα ειναι τιποτα κουφο...και δεν το βρισκω...

Για το msn format? :S

Δοκίμασε αν θες τα amsn - pidgin μήπως με αυτά μπαίνεις

Λέω να δοκιμάσει αυτά, γιατί το msn της κοπέλας μου το μπλόκαρε ... ιός, ενώ με το amsn έμπενε

Κι εμένα το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΣΝ δεν έμπαινε και το έπαθα ΚΑΙ στο PC που έχω Αθήνα ΚΑΙ στο λάπτοπ που έχω εδώ Κρήτη... WTF ?

Κατέβασα το Pidgin και είμαι κομπλέ :dirol:

Πλάκα πλάκα το pidgin δεν έχει πολλά που έχει το MSN (Windows Live Messenger πλέον) όπως video call, να αλλάξω το μέγεθος των χαρακτήρων, πολλά emoticons που μου γράφουν άλλοι δεν μου τα βγάζει κτλ :(

Κατεβασα και το pidgin καλο ειναι αυτο αλλα δεν ξερω εχω κολλησει με το wlm.

Αυριο μεθαυριο παω για φορματ...

φιλε προβλημα του msn 9 ειναι.γενικα ολο κοληματα ειναι ο 9.π.χ. videoκληση den εχω καταφερει να κανω με τον 9.βγαλε τον 9 και βαλε τον 8.πατα στο google msn 8 και θα το βρεις.

Δεν ξέρω γιατί το διαβάζω συχνά αυτό.

Εμένα ίσα ίσα, ο νέος messenger εκτός του ότι μου αρέσει περισσότερο, είναι πιο γρήγορος.

Όσον αφορά το πρόβλημα, ρίξε μια ματιά στην ημερομηνία-ώρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.