Jump to content

Τη γνώμη σας για την PNY 9800 GT XLR8 OC SVGA (PCI-Experss, DVI, 512MB)

infesto

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είναι το πρώτο μου post(ναι είμαι noob) και θα ήθελα γνώμες σχετικά με μια αγορά που σκέφτομαι να κάνω. Έχω μία Geforce 8600 GTS που δε λέω μιά χαρά με εξυπηρέτησε. Αξίζει να την αντικαταστήσω με αυτήν?

PNY 9800 GT XLR8 OC SVGA (PCI-Experss, DVI, 512MB)

Και αν ναι θα δω μεγάλη διαφορά από αυτή που έχω ή να περιμένω για τίποτα άλλο? Διαθέτω γύρω στα 160.00 e αλλά δεν ψήνομαι για παραπάνω. Επίσης θέλω να παίζω full το fallout 3 :p

Αυτά

Η καρτα ειναι αρκετά καλη αλλα θα βοηθούσε αν μας ελεγες και το υπόλοιπο σύστημα (οπως οθονη επεξεργαστη κα) :)

Intel Core 2 6320, 4GB ram, LG wide 22' 1680x1050 και επίσης σκεφτόμουν να κάνω ένα overclocking τη CPU αλλά ψιλοφοβάμαι μη βγάλει τίποτα με τον καιρό

Θες να παιζεις αγορι μου τερμα το fallout 3 ?

Τσιμπας μια 4850

Και επειδη ειναι ζεστουλα και επειδη δεν νομιζω να σου αρεσει ο θορυβος..της περνας ενα απο τα 2 φορεματακια...και εισαι μαγκας...

Φορεματακι 1

Φορεματακι 2

Μετα κανεις και λιγο o/c στην καρτουλα ΑΛΛΑ και στον cpu σου..(μεχρι 3-3.2ghz) και εχεις αλλο αερα στο fallout 3 :clap:

Μην φοβασαι...με ενα light o/c δεν παθαινει τιποτα..απλα να εχεις μετρια-καλη ψυξη..και να μην βαραει 65+ βαθμους..

Και να απαντησω και σε ενα αλλο ερωτημα σου..ΝΑΙ θα δεις ΜΕΓΑΛΗ διαφορα...

Αυτα απο εμενα...δεν περιγραφω αλλο :p

Χμμμ... Γενικά δεν είμαι ATI fun, όχι πως έχω κάτσει να τις τεστάρω αλλά γενικά από μικρή έρευνα που χω κάνει όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε nvidia. Πάντως για το Overclocking το χω υπόψη μου για τη θερμοκρασία - είχα παλιότερα έναν Athlon σε παλιό PC Που το έχω δώσει σε φίλο και είχα πειραματιστεί πάνω του(απορώ πως δεν έχει καεί μέχρι σήμερα:p). Ευχαριστώ για τις συμβουλές

Έχετε αρχίσει να με ψήνετε και το φοβάμαι. Σίγουρα δε θα έχω κανένα θέμα ασυμβατότητας με drivers και τέτοια?

Επειδή είμαι με XP 64 και έχω φάει κάτι ήτες με διάφορους drivers. Τέσπα επειδή ναι, σκέφτομαι και την τσέπη μου ίσως πάρω την ATI αλλά θέλω μερικές ψήφους ακόμα να με πείσουν ολοκληρωτικά γιατί λέω αύριο να κάνω την περιβόητη αγορά...

δεν εχουν και πολυ μεγαλες διαφορες αλλα καλυτερη ειναι η 4850...

Εγω θα παιρνα την 9800GTX+ με 160 παντως...

τα πάντα ΌΛΑ, που λέει και ο πανμέγιστος..

τρελό value/money και πολύ τίμια ψύχτρα

Πολύ φασαρία όμως με παραγγελίες κ τέτοια χεχε.

Βασικά να το θέσω απλά: ας πούμε ότι σηκώνομαι αύριο το πρωί, πάω δουλειά και ενώ γυρνάω (έχοντες διαβάσει τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας και έχοντας χάσει την όραση μου google-ίζοντας κάρτες, τιμές, benchmarks) μπαίνω σε κάποιο κατάστημα(που εντελώς τυχαία βρίσκεται στη Νερατζιώτισσα) - με 160 ευρά όπως είχα αναφέρει - ποιά κάρτα να τσιμπίσω ώστε να έχω ρεαλιστική gaming απόδοση, να μη φάω καμιά φρίκη με κομπλεξικούς drivers και να μην έχω προβλήματα με θορύβους θερμοκρασίες κλπ. Υπόψη, δε με χαλάει η διαφορά 10-20 ευρώ.

Πολύ υποστήριξη ΑΤΙ παρατηρώ. Δεν υποτίθεται πως η Nvidia είναι πιο game friendly???

οχι δεν υποτιθεται κατι τετοιο. παρατηρησες πολυ ΑΤΙ επειδη στα ιδια λεφτα περνεις δυνατωτερη καρτα.αν δεν θες να παραγγειλεις απο pixmania τσιμπα μια 4850 κ θα εισαι κομπλε.εγω αυτην εχω την πιο φτηνη .δεν εχει προβλημα με θερμοκρασιες.σε idle 36 σε φουλ το πολυ 55 την εχω δει.αρα μια χαρα.

Δεν ειναι τιποτα game friendly πια.. μαλλον εχεις μινει στην εποχη της 8800gtx που θεριζε τα παντα...

Τωρα 4870 και 4850 θα ακους..παντος η 4870 στα 150 ευρω ειναι λουκουμι..καλυτερα να βιαστεις να κανεις παραγγελεια γιατι δεν εχει εργοστασιο διπλα απο το pixmania και θα τις παρουν ολες...:innocent:

Αν δεν χωραει στο budget του μια 260gtx καλυτερα να παει σε 250 imo

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1401055 προσωπικα εχω μια 4850 απτον ιουλιο και μου εχει σπασει τα νευρα http://www.thelab.gr/showpost.php?p=892519&postcount=937 ουτε ενα call of juarez δεν μπορει να τρεξει χωρις να μπει σε throttle mode !!#@$#?*@ , με το φανακι να ουρλιαζει και να μην εχω δοκιμασει να την κλοκαρω ουτε 10mhz παραπανω :wall::wall:

Συμφωνω για το overclock στον cpu παντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.