goubianos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2009 τη λετε για αυτο ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906302υποψην οτι δεν με αποσχολει το βαρος και η ελειψη φορητοτητας, μονο για game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Ε, με C2D 2.4, DDR3 μνήμη και 9600 κάρτα γραφικών πιστεύω ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Σε αυτήν την τιμή πάντως δεν είναι και εύκολο να βρεις κάτι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Μάρτιος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Οσο προλαβαινεις παρε το 8710w, ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει αυτον τον καιρο, ειδικα στα games πεταει.8500 score στο 3dmark06 σε 1280x1024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Οσο προλαβαινεις παρε το 8710w, ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει αυτον τον καιρο, ειδικα στα games πεταει.8500 score στο 3dmark06 σε 1280x1024Έριξα μια ματιά στα μηχανήματα δίπλα δίπλα.Το HP υστερεί σε μνήμη, δίσκο, οθόνη, οπτική συσκευή, και η κάρτα γραφικών του είναι Quadro FX. Πιστεύω καλύτερες επιδόσεις θα έχει με το Fujitsu Siemens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Καλο φαινεται το Fujitsu αλλα δες και αυτο..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900443 Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Μάρτιος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Τί ειναι αυτα που λετε βρε παιδια?Ο 8710w πριν 6 μηνες κοστιζε 2500 ευρω.Το μονο πλεινεκτημα που εχει ο Fujitsu ειναι η μνημη και το blu ray, σ'ολα τ'αλλα ειναι ετη φωτος πισω απο τον 8710w.Η Quadro 3600 μπορει να συγκριθει μονο με την 9800gs, απο την 9600gt εχει 50% καλυτερες επιδοσεις.Ειδικα η συγκριση με τον pavilion που λεει ο kallileο ειναι αστεια.Ο 8710w ειναι ευκαιρια που σπανια συνανταει κανεις σ'αυτην την τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Μάρτιος 10, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις απαντισεις σας αλλα οσο αφορα το HP TO συγκεκριμενο και το εχω δουλεψει αλλα δεν μου αρεσει και η οθονη του με αυτο το πολυ γυαλιστερο που εχει και στο παιχνιδακι κουραζει λιγακι γιαυτο εχθες μου ηρθε ειδη το fujitsu και μπορω να πω οτι απο μια πρωτη εντηπωση τα σπαει,( οσο αφορα οθονη και σχεδιαση .το hardware ειναι γνωστο και δεν ψαχνω τρελα πραγματα, το ξερω ) τις επομενες μερες θα τρεξω και κανα 3Dmark και θα σας πω και αποτελεσματα. παντος απο το forum τις fujitsu λενε οτι πιανει 5100 ποντακια και με δυνατοτιτα υπερχρονισμου με κωδικο στην bios οποτε λογικα θα ανεβαινει αρκετους ποντους αν το τρεξω στα 3ghs που ειδα αλους να τρεχουν εκει. αυριο μεθαυριο θα κανω μερικες μετρισεις και θα σας πω.epivitor: τους 8500 ποντους στο 8710w που τους βρηκες? γιατι αυτες τις μερες εχω μετρησει διαφορα laptop με 6600gt kai cpu 8400 μεχρι 9300 και δεν εβγαλαν πανω απο 6000 ποντουν με 3d Mark 06. αν η quatro βγαζει τοσα παραπανω πιστευω οτι αξιζει αλλα στειλε αν μπορεις κανενα αποτελεσμα να το δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 10, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Η quadro ΔΕΝ ειναι για games ... Για games κατι με 9600gt θα ειναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Μάρτιος 10, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Λοιποοοοον,τους 8500 ποντους τους εβγαλα εγω ο ιδιος μιας και τον 8710w τον εχω αγορασει εδω και ενα μηνα περιπου.Οι drivers που χρησιμοποιησα ειναι αυτοι.Με τους κανονικους drivers πιανει 8100-8200.Η quadro ειναι τελεια και για games ...Δειτε μια λιστα με ολες τις gpu και τα αποτελεσματα τους εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 10, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Screenshot or it didnt happened Αφου ειναι για cad κτλ πως πιανει τοσο??:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Μάρτιος 10, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Screenshot or it didnt happened Αφου ειναι για cad κτλ πως πιανει τοσο??:...: Δε μου αρεσει που δε με πιστευεις αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να βαλω και screenshot Μεχρι το βραδυ, το πολυ αυριο θα το ανεβασω. Παντως οπως βλεπεις και στο 2o site με τα benchmarks ολων των gpus το score που δινουν για την Quadro FX 3600M ειναι 8023. Καλοριζικο φιλε το laptop, αν και κατα τη γνωμη μου δεν εκανες καλη αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 10, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Το ηξερα οτι θα ελεγες κατι τετοιο. Δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω αλλα συμφωνα με το wikipedia οι quadro ειναι workstation orriented cards. Παρολα αυτα για να πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει με το θεμα αλλα μου φενεται παραξενο να κοστιζουν τοσο ακριβα οταν εχουν τις ιδιες επιδοσεις με τις geforce... Θα μπορουσε καλιστα να κανει καποιος software mod για να τις κανει να δουλεψουν ως quadro... Ζητω συγνωμη για το υφος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Μάρτιος 10, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Στα παιχνιδια εχουν περιπου τις ιδιες δυνατοτητες με τις geforce απλως εχουν και extra δυνατοτητες για σχεδιαστικα προγραμματα γι'αυτο ειναι πολυ ακριβες. Με τους καταλληλους drivers οι quadro εξoμοιωνονται με τις geforce ενω το αντιθετο δεν γινεται στον ιδιο βαθμο. Προς Θεου το υφος σου ηταν μια χαρα και εννοειται οτι δεν παρεξηγηθηκα . Οριστε και ενα screenshot με τους κανονικους drivers :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Ιούλιος 30, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 Επαναφέρω το θέμα (για να μην ανοίγουμε αλλο) προς σχολιασμό του εν λογο laptop και για μερικές συμβουλές που χρειάζομαι για ενα προβληματάκι που αντιμετωπίζω.Γενικα με την αγορά του είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και ο σκοπός του μηχανήματος ειναι να με διασκεδάζει, μερικές μόνο μέρες απο την ζωή μου, που χρειάζεται να λείπω λογο δουλείας. Εκεί λοιπόν που πίστευα πως το μεγάλο πρόβλημα του μηχανήματος ήταν ο δίσκος και γενικα το έκοβε στα παντα (αναφέρομαι στα παιχνίδια περισσότερο) λογο του οτι ειναι ενας απλος st 320 στις 5400 αργες στροφες και ενω ειχα παρει την μεγαλη αποφαση να προβώ σε αγορά ενος ssd και πιο συγκεκριμενα σε εναν intel X25-M 80G εκανα μια σπουδαία ανακάλυψη και οι υποψίες μου έχουν επικεντρωθεί στους χρονισμούς της καρτας γραφικών. Εκει λοιπον που παω να δω απο το gpuz τα ρολογια βλεπω τα παντα να πέφτουν απο 500 και 800 σε πυρήνα και μνήμες σε 200 και 100 αντίστοιχα οκ λεω τα γνωστα χαζα των laptop για εξοικονόμηση ενεργείας θα ειναι. ξεκιναω το game και ολα καλα, τα frames σταθερα και η θερμοκρασίες κλασικά στον θεο με 90 βαθμους.ομως ανα τακτα διαστήματα των 1-2 λεπτων παθαίνει κατι lagarismata για 1-2 δεπτερολεπτα που οχι απλα σερνετε αλλα καρφώνετε στο πάτωμα.ανοιξα λοιπον το gpuz καθος επαιζα το god4 εβαλα την επιλογη να κανει καταγραφη σε file και διαπίστωσα οτι ανα τακτα διαστήματα οπως ανέφερα πριν έπεφταν τα ρολόγια απο 500 σε 400 στον πυρήνα και απο 800 σε 300 στις μνημες για ενα εως δυο δεπτερολεπτα οπως τα lag στο game.το laptop εχει ενα απο αυτα τα χαζα συστήματα για υβριδικό sli και γιαυτο το λογο δεν μπορω να βαλω εναν απο τους driver που δίνει η nvidia για την 9600 αλλα καποιον συγκεκριμένα για Hybrid που εχει.Αυτα!!! θα σας παρακαλουσα αν γνωρίζετε κατι επ'αφτου ή εχετε καποια αποψη θα ηταν πολύ χρήσιμη. ενημερωτικά ο ssd θα αγοραστει και θα τοποθετηθεί αυτες τις μερες. ετσι και αλλοιως ειναι και αυτο ενα προβλημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.