Jump to content

NF7 fanless

bilbo

Recommended Posts

NF7.... πωπω εποχές.. τέσπα, όχι μη το αποσυνδέσεις, αλλά να το αλλάξεις ή ακόμα όλη την ψήκτρα με κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1%2520%D8%D5%CE%C7%D3&category2=CHIPSET

Αν παίζεις default δε θα έχεις πρόβλημα λογικά.

Δεν θυμάμαι αν έχεις θερμοκρασία εκεί από το monitor (PWM temperature?),

αν παίζει στα 50-60 είσαι οκ

αφού βγάλεις τον ανεμιστήρα. Δηλαδή βγάλτον άναψέ το και δες πως πηγαίνει η

θερμοκρασία στο bios (PC Health Status).

Μετά αν παίζεις παιχνίδια πρέπει να δεις και εκει θερμοκρασίες.

Αν παίζεις default δε θα έχεις πρόβλημα λογικά.

Δεν θυμάμαι αν έχεις θερμοκρασία εκεί από το monitor (PWM temperature?),

αν παίζει στα 50-60 είσαι οκ

αφού βγάλεις τον ανεμιστήρα. Δηλαδή βγάλτον άναψέ το και δες πως πηγαίνει η

θερμοκρασία στο bios (PC Health Status).

Μετά αν παίζεις παιχνίδια πρέπει να δεις και εκει θερμοκρασίες.

Αυτού του τύπου οι ψήκτρες είναι απλά μία φετούλα χαλκός ή αλουμίνιο κι από πάνω το fan. Χωρίς το fan είναι άχρηστες. Καλύτερα μία μεγάλη passive αν πέφτει κάποιος ανεμιστήρας του κουτιού εκεί, αλλιώς ένα άλλο coolerάκι.

Έχουν κάποια λαμάκια που είναι προσαρμόσιμα σχεδόν σε όλες τις μητρικές. Τα 2 Zalman που βλέπεις τα έχω χρησιμοποιήσει και σίγουρα πάνε παντού. Αν δεν έχεις ξανακάνει κάτι τέτοιο ή έχεις απορία ρώτα ;)

Τα Ζάλμαν δεν χωράνε γιατί πάνω απ' το chipset είναι η ψύκτρα του επεξεργαστή. Η απόσταση μητρικής - ψύκτρας είναι 2,5 εκ. περίπου. Σκέφτομαι να προσπαθήσω να προσαρμόσω την ψύκτρα από μια παλιά μητρική που έχω (P2 ή P3). Αλλιώς λογικά θα κάνει και η ψύκτρα της enzotech που έχει μικρό ύψος.

Αχ...NF7...ακόμα την έχω...

Εμένα άρχισε στους 8-10 μήνες να κάνει θόρυβο και το έβγαλα και έβαλα αυτό.

Από τότε παίζει με 220fsb, τέρμα ρεύμα (1,7v) και με 2άρια τις UTT μου χωρίς κανένα πρόβλημα...

εχω την NF7-S2 και εχω βγαλει το ανεμιστηρακι απο τον σεπτεμβρη και και δεν εχω προβλημα ακομα κα με clock τον 2600+ απο 1900 στα 2100 μχερτζ.

μαλλον το καλοκαιρι θα εχω προβλημα ομως γιαυτο εχω παρει αυτο

αλλα βαριεμε να το βαλω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.