Drouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2009 παιδια πριν λιγο καιρο εκλεισα το pc χωρις να αποσυνδεσω(κατα λαθος) το i-pod.Οταν τον ανοιξα εβγαλε την μπαρα και φορτωνε και μετα εκει που περιμενα να βγαλει το σημα απο τα windows(vista)και να ανοιξει βγαζει τον κερσορα και δεν κανει τπτ!!!Μετα απο 1-2 λεπτα κανει επανεκιννηση αλλα παλι τα ιδια.Εβαλα το cd των vista και εκανα επαναφορα του υπολογιστη και ανοιξε.μετα απο λιγες μερες παλι το ιδιο και τωρα το pc δεν ανοιγει ποτε!!Δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα με τις ram για εβαλα κατι καινουργιες αλλα δεν εχω προβλημα να κανω format απλα θελω να ξαερω αν θα φτιαξει πριν το κανω μην το κανω χωρις λογο.παρακαλω οσο πιο απλα μπορειτε γιατι δεν ξερω και πολλα
darien Μάρτιος 6, 2009 #2 Μάρτιος 6, 2009 Τρέξε ένα fixboot και fixmbr από το recovery console (boot-αρε από το cd).
Drouk Μάρτιος 6, 2009 Author #3 Μάρτιος 6, 2009 δηλαδη τι ακριβως να κανω γιατι οπως ειπα δεν ξερω και πολλα.εννοεις να βαλω το cd των vista να κανω επιδιορθωση και να πατησω να μου ανοιξει console και να βαλω αυτες τις εντολες που ειπες ή δεν προκειται για εντολες?
Drouk Μάρτιος 6, 2009 Author #5 Μάρτιος 6, 2009 τις εντολες να τις βαλω ετσι ή με καθετο καπως ετσι?επισης δεν γινετε να ανοιξω console κανονικα και αν ναι ποια ειναι η εντολη?
darien Μάρτιος 6, 2009 #7 Μάρτιος 6, 2009 Εδώ υπάρχει ένας οδηγός. Βέβαια, η διαδικασία δεν είναι ίδια στα vista (δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έχω vista ), αλλά λογικά οι δύο εντολές είναι ίδιες. Δεν χρειάζονται κάθετο. Με format θα διορθωθεί μόνο αν είναι πρόβλημα στα Windows.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.