Jump to content

ερωτηση για αγορα velociraptor 150

christaras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω ενα velociraptor 150 και χρειαζομαι παραπανω χωρο για λειτουργικο.να παρω ενα 300 και να δωσω τον 150 η να παρω εναν 150 ακομα και να τους βαλω σε raid 0 θα εχει σημαντικη διαφορα σε αποδοση????τα φωτα σας

εχω ενα velociraptor 150 και χρειαζομαι παραπανω χωρο για λειτουργικο.να παρω ενα 300 και να δωσω τον 150 η να παρω εναν 150 ακομα και να τους βαλω σε raid 0 θα εχει σημαντικη διαφορα σε αποδοση????τα φωτα σας

To 2o.

Αν ψαξεις και λιγο στο φορουμ θα δεις τι διαφορες εχουν ο ενας απο τους δυο σε raid0.

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57688

καλα πως δεν το ειδα :weep: ευχαριστω για την γρηγορη και χρησιμη απαντηση για raid σκεφτομουνα και γω

αν βαλω 2χ150 σε σπαστο raid 0 θα εχει διαφορα σε read access???? δηλαδη για 100ε που θα μου δωσω ακομα θα εχει αισθητη διαφορα σε καθημερινες εργασιες??και γενικα αξιζει το ολο θεμα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.