RGR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 Καλησπέρα. Εχω εναν γνωστό ο ποίος ενδιαφέρεται να ανοίξει νετ καφε σε μικρη επαρχία, οπότε μιλάμε για 9 PC. Hardware έχουμε βρεί, θα τον εξοπλήσω εγω και κάποιος άλλος φίλος θα κανονήσει deepfreeze και κάποια άλλα μικροπράγματα. Το θέμα είναι πως ενω εχω δουλέψει λίγο πάνω σε μεγαλύτερα καφε με cisco και main server, για τέτοιο μαγαζί δεν λέει οπότε το παιδί προτιμά το κάθε pc να έχει χωριστά τα games του και τις εφαρμογές σε κάθε μηχάνημα. γραμμές αρχικά θα μπούν 3χ2Mbit και αν αναβαθμιστούν στην περιοχή του θα μπούν 1-2 24άρες. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις στα του δυκτίου για κάτι τόσο μικρό (για router - hub συνδεσμολογία) ώστε να μη ζοριστούμε πολύ. Επίσης αν θα χρειαστεί Static Ip κτλ. μιας και θα το στήσουμε εμείς. Το παιδί είναι άσχετο και γω αν και Hardware-ας σε networking.. I SUCK Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Μάρτιος 7, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 νομίζω με μια αναζήτηση θα βρεις παρόμοια θέματα που άνοιξαν παλιότερα 2-3 ακόμα παιδιά που θέλανε να ανοίξουνε ίντερνετ καφέ για μέχρι 10pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 ένα rb450 και λίγο διάβασμα (pm για help) και μπορείτε να συνδέσετε μέχρι 3 router και με τα κατάλληλα policies να διαχωρίζετε τις γραμμές όπως θέλετε (πχ σε κάθε pc από άλλο gateway να βγαίνει για http, άλλο για p2p, άλλο για games ταυτόχρονα...) ή κ διαφορετικά.static ip δε νομίζω να χρειάζεται...το μαγαζί πιο πολύ για net θα είναι? γτ gaming oriented και μόνο local games είναι λίγο περιοριστικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Μάρτιος 7, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 greekfragma φίλε μου έψαξα και δεν βρήκα αυτό που ήθελα γι' αυτό και έκανα το θέμα. Voudas Ευχαριστώ φίλος, σου στέλνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.