Jump to content

Μικρό INTERNET CAFE

RGR

Recommended Posts

Καλησπέρα. Εχω εναν γνωστό ο ποίος ενδιαφέρεται να ανοίξει νετ καφε σε μικρη επαρχία, οπότε μιλάμε για 9 PC. Hardware έχουμε βρεί, θα τον εξοπλήσω εγω και κάποιος άλλος φίλος θα κανονήσει deepfreeze και κάποια άλλα μικροπράγματα. Το θέμα είναι πως ενω εχω δουλέψει λίγο πάνω σε μεγαλύτερα καφε με cisco και main server, για τέτοιο μαγαζί δεν λέει οπότε το παιδί προτιμά το κάθε pc να έχει χωριστά τα games του και τις εφαρμογές σε κάθε μηχάνημα. γραμμές αρχικά θα μπούν 3χ2Mbit και αν αναβαθμιστούν στην περιοχή του θα μπούν 1-2 24άρες.

Θα ήθελα κάποιες προτάσεις στα του δυκτίου για κάτι τόσο μικρό (για router - hub συνδεσμολογία) ώστε να μη ζοριστούμε πολύ. Επίσης αν θα χρειαστεί Static Ip κτλ. μιας και θα το στήσουμε εμείς. Το παιδί είναι άσχετο και γω αν και Hardware-ας σε networking.. I SUCK :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

ένα rb450 και λίγο διάβασμα (pm για help) και μπορείτε να συνδέσετε μέχρι 3 router και με τα κατάλληλα policies να διαχωρίζετε τις γραμμές όπως θέλετε (πχ σε κάθε pc από άλλο gateway να βγαίνει για http, άλλο για p2p, άλλο για games ταυτόχρονα...) ή κ διαφορετικά.

static ip δε νομίζω να χρειάζεται...

το μαγαζί πιο πολύ για net θα είναι? γτ gaming oriented και μόνο local games είναι λίγο περιοριστικό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.