Jump to content

υδροψυξη σε asus 9800 gt

panoramix3519

Recommended Posts

γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα αμα μπορειτε να με βοηθησετε. Θελω να βαλω υδροψυξη στην 9800 gt asus αλλα δεν βρισκω waterblock. Βρισκω μονο για 9800 gtx ταιριαζει στην δικια μου?

Μονο για πυρήνα θα βάλεις κάτι τέτοιο koolance GPU-200 με γωνιακά ρακόρ που θα σου πουν τα παιδιά αν πας στο multirama στον πειραιά

Και ψυχτράκια στις μνήμες θα βάλεις κάτι τέτοιο THERMALTAKE CL-C0025 VGA RAM HEATSINK

Η 9800gt δεν είναι τόσο ζεστη για να της βάλεις fullcover block (πεταμένα λεφτά άσε που δεν θα βρείς εύκολα ελλάδα για την συγκεκριμένη κάρτα)

γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα αμα μπορειτε να με βοηθησετε. Θελω να βαλω υδροψυξη στην 9800 gt asus αλλα δεν βρισκω waterblock. Βρισκω μονο για 9800 gtx ταιριαζει στην δικια μου?

Έχω την εντύπωση πως κάνει για τη συγκεκριμένη κάρτα το full cover της EK( FC88 νομιζω) για 8800 gt/gts g92. Τσέκαρε το...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.