panoramix3519 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα αμα μπορειτε να με βοηθησετε. Θελω να βαλω υδροψυξη στην 9800 gt asus αλλα δεν βρισκω waterblock. Βρισκω μονο για 9800 gtx ταιριαζει στην δικια μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 fullcover block θες μάλλον ε?Γιατί υπάρχουν και μονο για τον πυρήνα της κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoramix3519 Μάρτιος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 ναι θελω να πιανει και τις μνημες εκτος και αν βρω μονο για τον πυρηνα και ξεχωριστο για τις μνημες εχεις κατι υποψιν σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Μονο για πυρήνα θα βάλεις κάτι τέτοιο koolance GPU-200 με γωνιακά ρακόρ που θα σου πουν τα παιδιά αν πας στο multirama στον πειραιά Και ψυχτράκια στις μνήμες θα βάλεις κάτι τέτοιο THERMALTAKE CL-C0025 VGA RAM HEATSINKΗ 9800gt δεν είναι τόσο ζεστη για να της βάλεις fullcover block (πεταμένα λεφτά άσε που δεν θα βρείς εύκολα ελλάδα για την συγκεκριμένη κάρτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Μάρτιος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα αμα μπορειτε να με βοηθησετε. Θελω να βαλω υδροψυξη στην 9800 gt asus αλλα δεν βρισκω waterblock. Βρισκω μονο για 9800 gtx ταιριαζει στην δικια μου?Έχω την εντύπωση πως κάνει για τη συγκεκριμένη κάρτα το full cover της EK( FC88 νομιζω) για 8800 gt/gts g92. Τσέκαρε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.