firekiller Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 Για σας.'Εχω το cpu Q6600,την Asus striker extreme και μια 8600gt 512mb.Θα'θελα να φτιάξω ένα σύστημα υδρόψυξης για τα παραπάνω ωστε να μπαίνει στο κουτί μου(έξω ή μέσα)κουτί:Turbo-X Middle ATX PL05A-BK.Ξεκίνησα το o/c πριν ένα χρόνο στα 13 μου.Έτσι αποφάσησα να έχω την μέγιστη δυνατή ψύξη για το pc μου,αφου θέλω μεγαλήτερα αποτελέσματα o/c.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 στην 8600 κ να βαλεις δεν νομιζω να κερδισεις πολλα απο το o/c της.για τον cpu καλο ειναι αλλα που θες να τον πας που χρειαζεσαι νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάρτιος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Γνώμη μου είναι με τα χρήματα που σκοπεύεις να πάρεις υδρόψυξη να πάρεις μια καλύτερη κάρτα.Έτσι θα έχεις πιο δυνατό σύστημα για games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 ναι οντως πες ομως που θες να τον φτασεις . αν ειναι μεχρι 3.6 με καλο air flow θα την παλευεις με μια καλη ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάρτιος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Θα συμφωνήσω κι εγώ να ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου έδωσαν τα παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Mισο,στα ποσα τρεχουν οι μνημες σου?Γιατι αμα ειναι στα 800 να ξερεις τα 3.6+ δεν θα τα δεις ουτε στα ονειρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάρτιος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Mισο,στα ποσα τρεχουν οι μνημες σου?Γιατι αμα ειναι στα 800 να ξερεις τα 3.6+ δεν θα τα δεις ουτε στα ονειρα σου.Παει παει..Και οι χειροτερες 800αρες πανε 850-870 με λιγα πειραματαΚαι εγω λεω οπως και τα παιδια απο πανω να τα δωσεις και να παρεις μια καρτουλα..Και μια Thermalright 120 extreme για να ψυξεις τον cpu σου σωστα...Ετσι θα εισαι 2πλα κερδισμενος..:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Δεν ξερω εγω απο 800 τις πηγα 866 αλλα ακομα δεν μπορω να περασω τα 3.4Ghz... :/ ισως επειδη δεν ειναι και ο καλυτερος ο CPU μου απο μαμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάρτιος 5, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Δεν ξερω εγω απο 800 τις πηγα 866 αλλα ακομα δεν μπορω να περασω τα 3.4Ghz... :/ ισως επειδη δεν ειναι και ο καλυτερος ο CPU μου απο μαμα... B3 ειναι ? η G0 ? τι λεει το cpu-z ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Που το βλεπω αυτο στο Cpu-z φιλαρακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάρτιος 5, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Που το βλεπω αυτο στο Cpu-z φιλαρακι? Αμα το εψαχνες θα το εβλεπες :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 M0 λεει εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Μάρτιος 6, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Καταρχάς είναι G0,έχω την Thermalright true black 120 extreme,έχω 800mhz μνήμες εδιαφέρομαι κυριός για υδρόψυξη στον cpu και στην mobo......Α επείσης θα'θελα να τον πάω όσο γίνεται πιστεύω να βγάλω καλά αποτελέσματα με την Asus striker extreme.....Έτσι δεν είναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 6, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 μπορει ν πας κ στα 4 μπορει ομως. κ με πολυ καλη υδροψυξη αλλα δεν προκειται να πας ποτε με 800 αρες μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.