spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 Σε αυτο το netbook υπαρχει η λειτουργεια διπλου κλικ με δυο χτυπηματα του δακτυλου στο touchpad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Εξαρτάται από το touch pad σου. Αν είναι synaptics ναι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Εξαρτάται από το touch pad σου. Αν είναι synaptics ναι γίνεται.Ναι ρε γαμώτο. Στο δικό μου δυστυχώς έτυχε να μην είναι.Σε μερικά Wind απ'όσο έχω διαβάσει, είναι synaptics και υποστηρίζονται κανονικά όλες τους οι λειτουργίες με τους κατάλληλους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 5, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Α δηλαδη ειναι οτι σου κατσει..? Ελπιζω να εχει..Το eee1000H εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Το EEE 1000Η εχει multi gesture touchpad. Αυτο σημαινει εν ολιγης οτι εχει τις γαματες λειτουργιες που εχουν τα apple προιοντα. Εκτος απο το "tap" που λετε (που το εχουν σχεδον ολα τα laptops των τελευταιων 5+ ετων, απορω που δεν το εχει το wind, για δειτε μηπως κανετε λαθος) εχει scroll down με την χρηση 2 δαχτυλων που τα σερνετε προσ τα κατω, zoom χρησιμοποιοντας 2 δαχτυλα που απομακρυνονται, καθως και καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Αυτά τα έχει και το Acer Aspire One. Έτσι πληροφοριακά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timo Μάρτιος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 το αγόρασα πριν από 2 1/2 μήνες από το eshop με προβλήματα στην οθόνη (DOA), το έστειλα όπως έλεγαν οι οδηγίες στην Alman Hellas. Έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα αλλά η απάντηση είναι ότι παίρνει χρόνο... Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.