Jump to content

Msi Wind U100

spH3RiCal

Recommended Posts

Εξαρτάται από το touch pad σου. Αν είναι synaptics ναι γίνεται.

Ναι ρε γαμώτο. Στο δικό μου δυστυχώς έτυχε να μην είναι.

Σε μερικά Wind απ'όσο έχω διαβάσει, είναι synaptics και υποστηρίζονται κανονικά όλες τους οι λειτουργίες με τους κατάλληλους drivers.

Το EEE 1000Η εχει multi gesture touchpad. Αυτο σημαινει εν ολιγης οτι εχει τις γαματες λειτουργιες που εχουν τα apple προιοντα. Εκτος απο το "tap" που λετε (που το εχουν σχεδον ολα τα laptops των τελευταιων 5+ ετων, απορω που δεν το εχει το wind, για δειτε μηπως κανετε λαθος) εχει scroll down με την χρηση 2 δαχτυλων που τα σερνετε προσ τα κατω, zoom χρησιμοποιοντας 2 δαχτυλα που απομακρυνονται, καθως και καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα...

το αγόρασα πριν από 2 1/2 μήνες από το eshop με προβλήματα στην οθόνη (DOA), το έστειλα όπως έλεγαν οι οδηγίες στην Alman Hellas. Έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα αλλά η απάντηση είναι ότι παίρνει χρόνο... Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;

ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.