kallileo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 Νομιζω στη Cebit φετος δεν επεσε μονο ο αριθμος των εκθετων αλλα και η ποιοτητα των babes...αν και εχει αρκετα αξιολογα. Ειδικα η Red Sonia απο το περιπτερο της Sapphire ειναι ολα τα λεφτα...πρεπει να της αρεσουν πολυ τα "σπαθια"...:dance3:http://www.pcgameshardware.com/aid,677914/Booth-Babes-2009-Promotional-Models-at-the-Cebit/News/
greekfragma Μάρτιος 5, 2009 #3 Μάρτιος 5, 2009 ε ψιτ φίλος.....το ξανθό μούσκιν είναι δικό μ αλλά άμα είναι να χαλάσουμε τόσο τις καρδιές μας θα αρκεστώ και στο δεξί http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2009/03/IMGP0039.JPG τώρα που το ξανασκέφτομαι και το δεξί foxconn καλό είναι http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2009/03/Booth-Babes-Messebabes-Cebit-2009-498.jpg
kallileo Μάρτιος 5, 2009 Author #4 Μάρτιος 5, 2009 Το ξανθο της nvidia ειναι καλο... μπ@@@@ θα προτιμησω τα μπομπονια της μουσκιν
SLN Μάρτιος 5, 2009 #5 Μάρτιος 5, 2009 Σιγα παιδια... ολοι θα ζζζμπρωξετε. Μονο λιγο ενας-ενας γιατι θα υπαρξει συνωστισμος και θα μας παρουνε τα σκαγια! Τα κοριτσια θα σας εξυπηρετησουν ολους. Αλλη δουλεια δεν εχουν αλλωστε...
greekfragma Μάρτιος 5, 2009 #6 Μάρτιος 5, 2009 sorry φιλαρακ αλλά επειδή εσύ δεν έχεις επιτυχία και το ριξες στο πλέξιμο σεμεδακίων δε σημαίνει οτι και μεις πρέπει να πάρουμε το δικό σου δρόμο. (κατά βάθος ξέρω οτι σου γυάλισε το tagan-girl)
SLN Μάρτιος 5, 2009 #7 Μάρτιος 5, 2009 sorry φιλαρακ αλλά επειδή εσύ δεν έχεις επιτυχία και το ριξες στο πλέξιμο σεμεδακίων δε σημαίνει οτι και μεις πρέπει να πάρουμε το δικό σου δρόμο.(κατά βάθος ξέρω οτι σου γυάλισε το tagan-girl) Μωρε παρε οποιο δρομο θελεις... Με την ευχη μου! Απλα λεω μην πεσεις και τσι μπηδηξεις ολες μαζι γιατι μπορει να εχεις προβλημα μετα με ζηλιες κλπ... Ξερεις τωρα ενας ζεν-πρεμιε του δικου σου βεληνεκους τα εχει περασει αυτα... Θα μαλλιοτραβιεται το nvidia-girl με το thermaltake-girl... δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα Γιωργο μου... Ριχνουν και το επιπεδο της Cebit και απομακρυνει τον κοσμο απο την τεχνολογια... -Αστον κατω μωρη, δικος μου ειναι! -Ισα μωρη κλωσσα, εμενα μου περασε πρωτη το ... service pack 2. -Τραβα σαπερα εγω τον ξερω απο τα 13 μου (oops sorry, μου ξεφυγε το τελευταιο Γιωργο μου)
ea6gka Μάρτιος 5, 2009 #9 Μάρτιος 5, 2009 καλα , τις ειδατε τις φωτο ? τι πατζουρια ειναι αυτα , εκθεση κουφωματων ηταν και μπερδευτηκαν?
KoMM Μάρτιος 5, 2009 #10 Μάρτιος 5, 2009 Το ξανθο της nvidia ειναι καλο... Νταξει ρε μαστορα, εχουμε διαφορετικα γουστα, πως θα γινει δηλαδη; Δεν μπορω τις γκομενες με μικροτερα ζιζα απ τα δικα μου.
kallileo Μάρτιος 5, 2009 Author #12 Μάρτιος 5, 2009 tagan-girl = lady boy ??? omg -.- Να και ενας "εμπειρος"... Οντως εχει πολυ ελλειψη απο Ασια μερια.
YDinopoulos Μάρτιος 5, 2009 #14 Μάρτιος 5, 2009 Κριση παιδες μεχρι κ εκει !!!Αλλα $$$ παιρνουν τα supermarket-class κοριτσια κ αλλα τα model-class !
Κοπρίτης Μάρτιος 5, 2009 #16 Μάρτιος 5, 2009 Κριση παιδες μεχρι κ εκει !!!Αλλα $$$ παιρνουν τα supermarket-class κοριτσια κ αλλα τα model-class !indeed...την ειχα δει αυτη τη κατηγοριοποιηση σε φορμα προσληψης promo girls και ειχα μεινει αφωνοςστην συγκεκριμενη εκθεσημαλλον εκ των εσω την βγαλανε οι περισσοτερες εταιρειες...θα κανανε κανα εσωτερικο διαγωνισμο και βγαλανε γραμματεις και καθαριστριες στη γραμμη του πυροςνα μην σου πω και υπο την απειλη απολυσης κιολας κρινοντας απο την ελλειψη χαμογελου στις περισσοτερες
YDinopoulos Μάρτιος 6, 2009 #17 Μάρτιος 6, 2009 χα χα χα χα! Οντως ! Πρωην μου ειχε πρακτορει ο με κοριτσια κ μου το ειχε πει !ΥΓ: Αμα σου πω οτι ουτε οι χτεσινες βιδες κανουν...! Σκεφτομαι να παρω ψυγειο στα χερια κ να σου ερθω !!!
tolis861416003225 Μάρτιος 6, 2009 #18 Μάρτιος 6, 2009 η κοπελια με το πορτοκαλι και το μικροφωνο και το μελαχρινο της μουσκιν:snap::man_in_love:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.